Dochter heeft vandaag een mooie bank gekocht. Verkoper Diederik erg vriendelijk. Uitstekend geholpen, fijne deal gemaakt. Overig personeel opdringerig. We hadden 3 andere verkopers in onze nek, héé... Toon meer
Ontzettend fijne ervaring! Van alle meubelzaken die we hebben bezocht, was dit zonder twijfel de beste. We zijn ontzettend vriendelijk en persoonlijk geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen... Toon meer
We zijn bijzonder goed geholpen op een heel erg vriendelijke manier. De prijs is verrassend tegenover de kwaliteit én de uitgekozen bank wordt enorm snel geleverd. Fantastisch na een stressvolle peri... Toon meer
Goed geholpen in Zoeterwoude met name Maria die bij de manager een leuke deal regelde....de bank is heerlijk .... We zitten er heerlijk bij vooral het gelijk leveren is toppp..
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Hoge Rijndijk 307, 2382 AP, Zouterwoude, Zuid-Holland, Nederland
- 715238897
Vraagt klanten om een review
Toni heeft ons fantastisch geholpen!

Topservice van verkoper Toni
Topservice van verkoper Toni. Blanco naar binnen en naar buiten met de mooie hoekbank “Gio”. Aanrader!

Super goede service door Toni en Indy
Super goede service door Toni en Indy. Vriendelijk geholpen en gelijk geslaagd voor een bank!

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht, aangesproken bij binnenkomst of we hulp nodig hadden, goede hulp

Super klantvriendelijk en duidelijk
Super klantvriendelijk en duidelijk
Geholpen
Echt super!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Ik werd gelijk goed geholpen
Ik werd gelijk goed geholpen. Verkoopster was erg professioneel en meedenkend. Alles perfect op maat geregeld!

Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel die met je meedenkt maar je verder met rust laat tot je weer wat wil weten

Fijne service
Fijne service, niet opdringerig en laten je rustig rond lopen. Helpen waar nodig en hebben veel keuze. Aanrader!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Toni heeft ons super goed geholpen voor…
Toni heeft ons super goed geholpen voor de bank van mijn moeder! We hadden heel wat eisen en wensen maar het is gelukt en hij heeft super hard z’n best gedaan. Mijn moeder is geslaagd en blij met de aankoop.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Toni heeft ons erg goed geholpen en we…
Toni heeft ons erg goed geholpen en we gaan tevreden naar huis

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Gezellig personeel erg behulpzaam!

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Vriendelijk geholpen en we werden goed…
Vriendelijk geholpen en we werden goed geadviseerd

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
We zijn heel goed geholpen en hebben…
We zijn heel goed geholpen en hebben veel vriendelijkheid en respect ervaren. We zijn erg tevreden met de goede service en de mooie prijs die we voor onze meubels hebben gekregen. Hartelijk dank voor alles!

ik werd vriendelijk geholpen
ik werd vriendelijk geholpen. een aantal jaren geleden was ik ook al eens bij seats en sofa binnen gelopen maar vond toen de sfeer heel dwingend.
nu was dat zeker niet het geval. ik gaf aan dat ik niet zeker wist of het paste en er werd niet vervelend gedaan toen ik zei dat ik een andere dag terug kwam.
de dag dat ik terug kwam werd ik herkend door de jongen die me geholpen was eerder.
ik kreeg te drinken er werd meegedacht en meegeschreven. ik vond het een fijn bezoek en heb een bank gekocht.

Antwoord van Seats and Sofas - Zoeterwoude
Heel erg klantvriendelijk, en een super goede service. Vanuit de verkoper als zowel de manager.
Super ervaring, aanradertje!

Nieuwe Bank
Goed geholpen door David en indy, blij met en nieuwe bank. Goede service, veel keuze.