Virkelig fedt koncept og rigtig god kvalitet af fodboldtrøjer 🤩🔥bestilte en united box og en bif box. Jeg er meget tilfreds med min Eriksen united trøje og szymanowski brøndby trøje 🤩🔥
Sindssyg fed oplevelse at købe en af deres trøjer Jeg kom til at bestille min trøje for lille og de svaret efter 2 min og de fik ændret den til den rigtige størrelse fed oplevelse tusind tak
Fedt koncept. Der bruges noget der hedder "shop" som ikke rigtig virker 100% ift levering Derudover får jeg en mail om jeg skal skrive en andmeldelse, før jeg overhoved har fået varen. Men fed... Toon meer
Der var ret hurtig levering og produkterne jeg købte var meget tilfredsstillende. Enten var jeg heldig to gange, ellers så er det bare et godt udvalg. Jeg var dog lidt skuffet over indpakningen den ko... Toon meer
Secondsport sælger brugte ikoniske fodboldtrøjer. Alle trøjerne vi sælger er ægte. Vi køber også gerne dine trøjer
Denemarken
- secondsport.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service og 100% ægte trøjer
Flotte trøjer og stort udvalg
Meget tilfreds
Jeg bestilte min trøje tirsdag og fik den fredag. Trøjen er virkelig god kvalitet, og lever helt klart op til hvad de skriver om den. også meget tilfreds med deres hurtige svar på spørgsmål på instagram. Helt klart et sted jeg kunne finde på at handle igen!
Flot og overskuelig hjemmeside!
Kan klart anbefales
Bestilte en trøje derfra og den blev sendt samme dag. Standen svarede til det var opgivet på hjemmesiden. Kan klart anbefales. 👍
Troværdig hjemmeside
Har købt et par trøjer herfra, den både god og sikker at handle fra 💪🏾
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice, med hurtige svar på mail.
Fremragende service
Hjernedødt hurtig levering. Modtog trøjen dagen efter jeg bestile. Vil på mit varmeste anbefale Secondsport.dk til alle jeg kender😁🤠
Super fint sted at købe trøjer.
Jeg bestilte to trøjer, og de kom to dage senere. Super fint sted at købe fodboldtrøjer.
Hurtig EM-service 🇩🇰
Købte 2 landsholdstrøje om aftenen efter Danmark - Rusland og havde dem 2 dage efter! Tusind tak for super god service 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Har lige købt en fodbold trøje derfra
Har lige købt en fodbold trøje derfra. Den kom efter 2 dage og den var helt perfekt :)
Fremragende service🙌🏻
Fremragende service🙌🏻
Gode priser samt hurtig levering