Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring. De eerste keer verliep alles goed, al vond ik het toen al vrij duur. Later heb ik opnieuw een bestelling geplaatst voor ongeveer €75.
Tot mijn verbazing adviseerde dr. gynaecologe mij om het product in bulk aantallen te bestellen. dus niet de gewenste 60 capsules , maar moest ik ineens meer afnemen, met een totaalprijs van €200. Dat vond ik onacceptabel. Ik heb de bestelling daarom geannuleerd en het product vervolgens zonder ingewikkelde identificatieprocedures elders gewoon voor €75 kunnen kopen.
Daarnaast vind ik het zeer twijfelachtig dat er bij een online aankoop zomaar om een scan van een paspoort wordt gevraagd. Voor zover ik weet, is dit niet gebruikelijk en mogelijk zelfs niet toegestaan.
Ik had via de website een bestelling geplaatst voor 60 capsules utrogestan en ontving een offerte waarop duidelijk stond dat 60 capsules in totaal inclusief consult €75 zouden kosten. Het kan toch niet zo zijn dat mij vervolgens meer van dit product word opgedrongen in plaats van 60 capsules die ik wilde bestellen.
Ik vraag mij serieus af wie hier beter van wordt. Het lijkt mij niet de bedoeling dat een arts ineens probeert te verkopen terwijl de klant expliciet 60 capsules wil bestellen.
Tenslotte vind ik het te ver gaan dat ik mijn paspoort en gezicht moest scannen, daarom heb ik hierover een melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), omdat webshops doorgaans niet zomaar om een kopie of scan van je identiteitsbewijs mogen vragen.
Hun reactie hierop is net zo afwijkend als hoe ze de bestelling hebben afgehandeld.

Antwoord van Seemenopause | Your online menopause expert