Seemenopause | Your online menopause expert Reviews 16

TrustScore 4 uit 5

4,0

Samen met een team van artsen, artsen en menopauzeadviseurs maken we wetenschappelijke informatie toegankelijk en bieden we voedingssupplementen en medische behandelingen aan die je in deze levensfase ondersteunen. Zo staan alle hulpmiddelen tot je beschikking die je nodig hebt om je menopauze zo aangenaam mogelijk te maken. Want deze menopauze is eigenlijk een heel bijzondere tijd, waarin het leven echt niet stil hoeft te staan. Beloofd. Wij zijn de online menopauze-expert bij jou thuis.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Snel en fijne ervaring met de…

Snel en fijne ervaring met de klantenservice

23 februari 2026

Geachte heer / mevrouw El Oua,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn zeer verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw positieve feedback betekent veel voor ons team en motiveert ons om onze dienstverlening hoog te houden.

Wij hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en wensen u het allerbeste.

Klantenservice Team - SeeMe-nopause

Onduidelijke artsen die het dossier niet kennen

Ik ben in de afbouw periode van Mounjaro overgestapt omdat Seeme, goedkoper was dan mijn huidige apotheek. De eerste levering ging lastig, maar begrijpelijk omdat ik direct de hoogste dosis had besteld (en ik was een jaar bezig). Prima dus.
Bij de vervolgbestellingen om af te bouwen bestelde ik 15 mg, 10 mg en 5 mg pennen. Deze konden niet in één bestelling worden geplaatst, dit is al lastig. Vervolgens werden alle bestellingen apart behandeld. De 5 mg pen kreeg ik direct akkoord, de 15 mg pen heb ik met een arts moeten overleggen die mijn dossier niet kende en alleen maar bezwaren oplepelde die ik óf al goed kende óf bezwaren die ongegrond waren als hij/zij mijn dossier hadden ingezien :-(. De 10 mg is zonder enige vraag afgewezen.
De artsen reageren alleen 's nachts en alleen in het engels, dus van een een echte begeleiding is geen sprake. Er is ook geen mogelijkheid tot telefonisch overleg.
Mijn advies: kies een ander platform om af te vallen!!

16 februari 2026

Geachte heer Hart,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met SeeMe niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer bestellingen apart moeten worden geplaatst en niet gezamenlijk kunnen worden afgehandeld. Dit komt doordat iedere dosering als een aparte medische aanvraag wordt behandeld. Artsen zijn wettelijk verplicht elke aanvraag individueel en onafhankelijk te beoordelen, ook bij afbouwschema’s. Hierdoor kunnen uitkomsten per dosering verschillen.

Wat betreft de communicatie met de arts: de artsen waarmee wij samenwerken zijn onafhankelijk en Europees geregistreerd. Zij zijn verplicht in het Engels te communiceren en zijn online beschikbaar, wat inderdaad betekent dat overleg telefonisch niet mogelijk is. Uw feedback over het tijdstip van reageren en het gebrek aan dossierkennis begrijpen wij en zullen we intern bespreken met ons medisch team.

Uw ervaring helpt ons om onze processen verder te verbeteren. Indien u uw situatie nog nader wilt toelichten of wenst dat we meekijken naar een passende oplossing, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice.

Het SeeMe Klantenservice Team

Het was een zeer aangename ervaring met…

Het was een zeer aangename ervaring met u en deze zal voortgezet worden.

14 februari 2026

Geachte klant,

Bedankt voor het beoordelen van onze diensten met fantastische 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u een zeer aangename ervaring met ons heeft gehad en dat u deze graag wilt voortzetten. Dat waarderen wij enorm.

Wij hopen u ook in de toekomst te mogen blijven ondersteunen met onze diensten en zien u heel graag terug.

Klantenservice Team – Dokteronline

Vraag voor pijnstiller gehonoreerd!

Mijn vraag voor levering van de pijnstiller Celecoxib werd gehonoreerd. Helpt mij goed tegen pijnklachten gerelateerd aan artrose in verschillende gewrichten in mijn lichaam.
Snelle beoordeling en Snelle levering!
Helemaal tevreden!

23 januari 2026

Geachte heer Bastiaans,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review en dat u de tijd heeft genomen om deze te schrijven.

Na veel gedoe 2e bestelling geannuleerd

De eerste levering duurde erg lang, daarnaast kwam de mounjaro uit de Azoren. Voelde al niet goed. Tot de tweede bestelling. Een arts die je benadert die niet staat genoemd op de website. Daarnaast de ene keer in het Engels worden aangesproken en de andere keer in het Nederlands. Gegevens moeten opsturen naar de klantenservice die de arts vervolgens niet ontvangt.. waar zijn die gegevens gebleven? Verder word je gepusht om iedere keer een hogere dosis te nemen. Vreemd want het is helemaal niet nodig om iedere 4 weken te verhogen. Na veel gedoe de bestelling geannuleerd.

13 januari 2026

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat dit niet is verlopen zoals u had verwacht.

SeeMe-nopause is een online platform dat klanten verbindt met licentie-gereguleerde en gecontroleerde artsen en apotheken binnen Europa. Daarom kan het voorkomen dat een bestelling wordt verwerkt door een partnerapotheek in een ander Europees gebied, zoals de Azoren Ook werken wij met internationale partnerartsen. In hun berichtensysteem kan een vertaaltool worden gebruikt, waardoor u soms communicatie in het Nederlands en soms in het Engels ontvangt. Uw opmerking over de vermelding van de arts op onze website hebben wij intern doorgezet.

Wanneer een arts extra documenten nodig heeft, kunnen klanten deze via onze klantenservice aanleveren. Wij sturen deze vervolgens via ons interne systeem door naar de arts. Uiteraard begrijpen wij heel goed dat het vervelend is wanneer u het gevoel heeft dat informatie niet is aangekomen. Als u dit met ons wilt laten controleren, kijken we dit graag voor u na.

Tot slot kan onze klantenservice geen medisch advies geven. Alle informatie op ons platform wordt opgesteld in samenwerking met artsen en apothekers en volgt de richtlijnen van de fabrikant en medische protocollen. Bij Mounjaro wordt doorgaans gewerkt met een stapsgewijze opbouw per pen.

Mocht u willen dat wij uw situatie nogmaals bekijken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Klantenservice – SeeMe-nopause

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snel advies en snelle verzending.

4 december 2025

Geachte  mevrouw Ratajczak,

Bedankt voor het beoordelen van onze diensten met fantastische 5 sterren!

Wij hopen dat wij u in de toekomst kunnen blijven ondersteunen met onze diensten en zien u heel graag terug.

Tevreden met resultaten

Snel verzonden en tevreden met de resultaten. Gebruik het medicijn nu vier weken en merk nu al resultaat.

27 oktober 2025

Geachte mevrouw Kamp,

Klantenservice Team - SeeMe-nopause

Snelle levering en beoordeling en goede…

Snelle levering en beoordeling en goede producten!

20 oktober 2025

Geachte mevrouw Fischer,

Ondersteunen

Bedankt voor alles

20 oktober 2025

Geachte mevrouw Teran,

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Goede service!

16 juli 2025

Geachte heer / mevrouw Tovmasyan,

Klantenservice Team - SeeMe-nopause

Wat fijn om serieus te zijn genomen

Wat fijn om serieus te zijn genomen. Zeer uitgebreid en snel.

25 juni 2025

Geachte heer / mevrouw emmaleeann76,

Klantenservice Team - SeeMe-nopause

Correct en professioneel geholpen met…

Correct en professioneel geholpen met deze site.
Uitstekende informatie.

13 juli 2025

Geachte Valcke,

Prima

Duidelijke website. Bestelling plaatsen, reactie terug en ontvangst van product prima.

4 juli 2025

Geachte mevrouw Wolbrink,

Klantenservice Team - SeeMe-nopause

Prijs van mijn bestelling was echt wel…

Prijs van mijn bestelling was echt wel aan de hoge kant maar de afhandeling was top en snel. Ook goed verpakt met ijs. Genoeg informatie voor handen ook. Doe iets aan de prijs en er volgt een extra ster!

24 mei 2025

Geachte heer / mevrouw Seibels,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent over ons platform.

Ons team staat ook in de toekomst voor u klaar. Wij wensen u het allerbeste!

Veels te dure onzintest

Test gekocht voor 30 euro die voor bijna 20 euro minder elders te koop is omdat er helemaal geen dokter of apotheek aan te pas hoeft te komen. Na ontvangst van de test van mijn eigen huisarts te horen gekregen dat fsh tests überhaupt helemaal geen zin hebben om de overgang aan te tonen omdat dat level heel erg kan fluctueren. Nutteloos dus. Kreeg ook nog een mailtje dat mijn bestelling onderweg was....een dag nadat ik die al ontvangen had. De website is mooi en oogt heel betrouwbaar maar in principe gooi je gewoon 30 euro weg.

27 mei 2025

Geachte mevrouw Hansen,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review.

Ondanks dat de op onze website aangeboden zelftests niet receptplichtig zijn en aanvragen dus niet door een arts beoordeeld hoeven te worden, dienen ze wel door een van onze gecertificeerde partnerapotheken verzonden te worden.

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent in het product na uw bezoek aan uw huisarts. Op onze website vindt u uitgebreide en duidelijke informatie over het product, en u kunt daar ook een bijsluiter downloaden. Daarnaast is de prijs van het product duidelijk vermeld op onze site. Er is dus volledige transparantie over zowel productinformatie als de prijs.

Met betrekking tot de mailing vinden we het jammer om te lezen dat u nog een e-mail heeft gekregen nadat u uw product al had ontvangen. Wij zullen dit op de achtergrond met onze IT-afdeling oppakken en danken u voor het melden.

Wij wensen u een prettige dag en het allerbeste.