2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Ik wil graag mijn super positieve…

Ik wil graag mijn super positieve ervaring delen over Sefa Meubel in Rotterdam!

Onlangs heb ik hier een prachtige PVC click visgraat vloer gekocht, en daarnaast een bed volledig op maat laten maken. Wat mij echt heeft verrast, is dat het bed al binnen 6 dagen geleverd én gemonteerd werd echt topservice!

Ook hebben we een bank direct uit voorraad meegenomen, wat natuurlijk ideaal is als je niet weken wilt wachten. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelden we ons welkom. We werden warm ontvangen en kregen meteen een lekker kopje koffie aangeboden, wat de hele ervaring nog prettiger maakte.

Daarnaast is het ook fijn dat je makkelijk voor de deur kunt parkeren, wat het bezoek extra comfortabel maakt.

Ik raad Sefa Meubel zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede service en een fijne winkelervaring!

Groetjes,
Louise

14 april 2026

Slechte kwaliteit en slechte service

Wij hebben een paar maanden geleden een bed en bank besteld bij dit bedrijf. In de winkel hebben wij het bed uitgekozen; daar voelde het zacht en comfortabel aan. Bij levering bleek het bed echter steenhard te zijn. Hier hebben wij direct contact over opgenomen. Ons werd verteld dat dit normaal is omdat er nog niet op geslapen was en dat het binnen 3 weken zachter zou worden.

Na deze periode hebben wij opnieuw contact opgenomen, omdat het bed nog steeds erg hard was. Helaas is hier niets mee gedaan. Ook gasten die bij ons thuis komen geven aan dat het bed hard is. Zelf ervaren wij inmiddels rugklachten, waarvoor wij zelfs medisch bewijs van een arts hebben.

Als “oplossing” werd ons aangeboden om een topper aan te schaffen die wij zelf moeten betalen, zonder enige garantie. Dit terwijl er al een geïntegreerde topper op het bed zit die niet te verwijderen is. De extra topper van €150 zou daar bovenop moeten liggen, wat het ligcomfort niet ten goede komt en het bed onnatuurlijk hoog maakt. Bovendien ligt de volledige verantwoordelijkheid hiervoor bij ons, terwijl dit probleem niet door ons is veroorzaakt.

Daarnaast weigert het bedrijf om langs te komen om het bed zelf te beoordelen.

Wij zijn erg teleurgesteld in zowel de kwaliteit van het product als de service. Ik raad het dan ook sterk af om hier een bed te kopen, zeker als je waarde hecht aan comfort en het voorkomen van rugklachten

6 april 2026

Geweldig

Enige tijd geleden heb ik bij jullie PVC vloeren laten leggen en daar geniet ik nog steeds elke dag van. De vloer ligt er superstrak en prachtig bij. Inmiddels heb ik mijn huis opnieuw ingericht met onder andere een nieuwe bank, bed en andere meubels, en alles is keurig geleverd. Het totaalplaatje klopt helemaal en ik ben echt ontzettend blij met hoe alles er nu uitziet.

In de winkel ben ik enorm goed geholpen bij het maken van keuzes; er werd echt meegedacht en de service was vriendelijk, professioneel en snel. Kortom: topkwaliteit en uitstekende service. Absoluut een aanrader!

10 januari 2026

Denk goed na voordat je iets koopt bij…

Denk goed na voordat je iets koopt bij dit bedrijf!

Wij hebben een PVC klikvloer en een boxspring besteld na mooie praatjes in de winkel.

Uiteindelijk kwamen 2 mannen die amper Nederlands spreken de vloer leggen. Het ging mis met de plinten, die kleuren ze met een zwarte viltstift aan het einde. Geprobeerd het aan de mannen uit te leggen dat ze door bestek te zagen mooier konden afwerken maar die snapten er niks van. Ook het laten zien van een Youtube film hielp niet, heb dit gemeld bij Sefa en het filmpje gedeeld.
Ook bij de deurkozijn kunnen ze het niet strak er tegenaan leggen maar werken ze het af met plintjes, ziet er niet uit! Heb dit op eigen kosten laten corrigeren.

Een dag later kwam de boxspring met een hoofdbord. In de winkel duidelijk gevraagd of het door de trapgat zou passen. Kreeg een toezegging dat het zou lukken, wat dus niet klopte. Gebeld naar de winkel krijg je een dame aan de lijn die doet net of ze het begrijpt maar vervolgens niets oplost. Haar oplossing was huur een lift ( kosten voor de klant ) en dan komen wij terug om het naar boven brengen. Ze wilde niet accepteren dat er een toezegging was gedaan.
Na dreiging dat ze het bed mee terug mochten nemen kwamen de bezorgers in actie en hebben ze het via de dak van onze schuur omhoog getild en zo via het raam naar binnen gebracht.

Tip voor dit bedrijf: geef goed advies en verkoop niet alleen om omzet te halen. Klanttevredenheid is belangrijk voor elk bedrijf, tenslotte eten jullie van je klanten.

6 januari 2026

(Ze verdienen nog geen één ster)

(Ze verdienen nog geen één ster)

Ik ben ontzettend ontevreden over deze meubelzaak. De bank is geleverd met hele slappe kussens, maar toen ik daar direct na levering over klaagde, wilden ze er niets aan doen. Geen oplossing, geen omruiling, helemaal niets.

Daarnaast hebben we de stoelen en andere meubels nog maar ongeveer 1 à 1,5 jaar, en die zijn nu al ingezakt en van slechte kwaliteit. Voor meubels die nog zo kort meegaan, vind ik dat echt onacceptabel.

De service is waardeloos, zodra ze je geld hebben, houdt het op. Ik had veel meer kwaliteit en klantvriendelijkheid verwacht.
Zeker geen aanrader! Deze winkel verdient niet eens één ster.

2 november 2024

Na een aantal maanden zijn de…

Na een aantal maanden zijn de zitkussens letterlijk ingezakt. Ik heb jullie een mail gestuurd omtrent de hoofdkussens daar is na 3 maanden nog niet op gereageerd. De dame aan de telefoon is net een showmodel die in de winkel in de actie is, aangezien ze niets omtrent service of hulp kan bieden. Allemaal mooie praatjes in de winkel maar in werkelijkheid gewoon oplichting.

30 november 2024

Asociale winkelmedewerker die tekeer…

Asociale winkelmedewerker die tekeer kan gaan tegen klant. Klant (vrouw) spreekt zorgen uit op een respectvolle manier, maar winkelier (man) reageert hier fel op. Ook liegen ze veel.

1 december 2023

Bankstel

Was zeer tevreden over de levering van mijn bank, nu zit er een scheurtje in mijn poef binnen een jaar en er wordt niks aan gedaan. Slechts services op reparatie gebied.

22 november 2023

Super slechte service

Super slechte service!
Mijn dochter haar bed is kapot, nog geen jaar oud, gebeld en de monteur komt nooit op het afgesproken tijdstip. Bellen als je op je werk bent en roepen: kwartier! Spreken nagenoeg geen NL dus een gesprek is onmogelijk. Nu nergens meer reactie op. Leuke spullen en verkopers, garantie tot de hoek!
Zeker geen aanrader!!!

9 maart 2022