Selfietime.dk Reviews 88

TrustScore 4 uit 5

3,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vildeste handleoplevelse. Købte et ringlightsæt der i aftes. I dag ringer en sød dame så, og spørger om jeg ikke vil have de 20% rabat, jeg kunne have fået, med den kode jeg havde overset på forside... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Selfitime reklamere med at de har vundet en såkaldt bedst i test, de fortæller dog intet om at netop denne test har de selv betalt for. Ligeledes sletter de kritik på Facebook og spørgsmål angående de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service fra selfietime.dk! Jeg bestilte et clip on ring light. Jeg havde spørgsmål til produktet, hvorefter jeg fik et meget hurtigt og vejledende svar. Produktet fungerer helt perfekt, så jeg k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte 2 Professionelle ring light og jeg er mere end tilfreds! 🙌 Vi købte dem til vores virksomhed fordi vi skal tage billeder og videoer til sociale medier. Vi behøver aldrig tænke på at sku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Camerawinkel

Geschreven door het bedrijf

Med vores Ring Lights opnår du det perfekte fotolys til at opgradere dine selfies, videoer eller makeup. Vi tilbyder altid gratis fragt, hurtig levering og skarpe priser.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hurtigt

Hurtigt, nemt, ingen problemer. Vi er glade for produktet

11 augustus 2020

Hejsa Emilie.
Det er vi bare super glade for at høre🙏 tak for din anmeldelse 😄
/ Patrick

Super god Service

Super god Service. Kan Klart anbefale!❤️💪🏽

25 juli 2020

Hej Stefanie👋
Vi elsker at give god service, og vi elsker glade kunder som dig. Mange tak for din anmeldelse!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og produktet virker til UG!

12 juli 2020

Antwoord van Selfietime.dk

Tak for din anmeldelse Lonni! Den sætter vi pris på. Vi forsøger nemlig altid at levere så hurtigt som muligt, hvilket typisk er 1-2 hverdage 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så tilfreds med min ringlight!!

Er så tilfreds med min ringlight!!! Levering var også super hurtig

8 juli 2020

Antwoord van Selfietime.dk

Hej Shanice. Vi forsøger altid at levere hurtigt på 1-2 dage, så vi er glade for du er tilfreds med både leveringstiden og produktet 👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering! God service!

5 juli 2020

Antwoord van Selfietime.dk

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på 😁

Så god en oplevelse

Så god en oplevelse, manglet selve et stativ da det ikke var på deres hjemmeside, men det fikset de lige med det samme så jeg ku købe det. Og så hurtige ti at svare igen 🙂

4 juli 2020

Antwoord van Selfietime.dk

Hej Marlene. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at levere en god service til vores kunder, og jeg er glad for at du har haft en god oplevelse hos os. Mange tak for din anmeldelse 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice

Jeg havde en dårlig oplevelse med lampen som jeg fik tilsendt, men selfietime var rigtig flinke til at sende en ny, som kom ind af døren, inden 24timer. Lidt problemer med lampen, men virkelig god kundeservice, det gjorde hele oplevelsen 1000 gange bedre😊

3 juli 2020

Hej Izabella.

Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for gøre kunder som dig mest muligt tilfredse 😊

Du er altid velkommen til at skrive til os igen, hvis du har spørgsmål eller andet😊

Super god

Super god! Virker som den skal😍

30 juni 2020

Hej Sara.

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på 👌

Pisse fedt produkt

Pisse fedt produkt! Hvor du får sindsygt meget for pengene!

30 juni 2020

Antwoord van Selfietime.dk

Hej Line. Vi er så glade for at høre du er tilfreds med produktet. Vi lægger altid stor vægt i at have tilfredse kunder som dig😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og super pæn til billeder så smart med bluetooth remote os. Er super glad for min!

16 juni 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.