Terrible support. 1. They push to have their subscription yearly even if you pay monthly. Fine. 2. They say we need an agreement. Fine. 3. They say there is startup cost, does not specify wh... Toon meer

Sello har blivit viktigt i vår multikanal-försäljning och frigjort tid till marknadsföring och kundservice. Efter att ha kommit igång känns plattformen både stabil och framtidssäker. Rekommenderas var... Toon meer

User-centric integration partner. I have been using Sello for several years and several projects. Its a great partner for business who wants to scale marketplaces. Very user friendly and easy to under... Toon meer

These guys are the best "go to" for both great connection to the marketplace landscape, and support in making things happen. We relay heavily on their strong platform and knowhow, and they have not le... Toon meer

1. E-commerceplatform
  2. Business Development Service

E-com automation platform built for brands, retailers & agencies focusing on enabling growth through marketplaces. Sello is the front-runner in Scandinavia within marketplace integration & management with over two decades of knowledge and experience.

3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sämsta jag upplevt.

Använder tyvärr Sello för vår onboarding till Zalando. Supporten, informationen och kundservice är det absolut sämsta jag varit med om. Suuperlånga svarstider skyller på underbemanning, semester, sjukdom och att "de har faktiskt andra kunder också". Ingen konkret information om hur processen går till, gör massa fel, urdålig återkoppling, ingen information hur man ska göra osv.
Hade vi vetat detta hade vi ALDRIG använt dem.

31 juli 2024

Har använt Sello som integratör för Zalandos marknadsplats

Har använt Sello som integratör för Zalandos marknadsplats. Hela onboardingprocessen från Sellos sida var som ett skämt och extremt tidsödande, kostsamt och inkompetent. Det gick inte att ha ett personligt samtal utan all kommunikation skulle ske via e-post.

Att returer dessutom inte hanteras automatiskt i systemet är också mycket märkligt. De må verka billiga vid en första anblick men dyra i längden.

15 januari 2023

Se upp!

Se upp innan du blir betalande kund här! Den så kallade kundtjänsten ger vaga svar angående problem. Och när man ställer en motfråga stänger de bara ner kommunikationen.

6 november 2023

Very bad customer service and products

I have ordered a bed rail via my deal and the supplier ‘ Sello product’ delivered a wrong sized item and they insisted me to retain the item as if I need to return I have to pay the postage. At last I posted paying from my pocket as I had no other option since my deal also didn’t do anything.

1 juli 2023

Långsamma och dålig support

Tyvärr men deras support är extremt dålig. Bollar runt en hela tiden. Till sist blir man ifrågasatt av valet av produkter man säljer.
Dyra avgifter med när man redan betalar mycket till alla marknadsplatser.
Lite som att dubbla era kostnader om ni funderar på att köra med hela sellos upplägg

8 juni 2023