Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utroligt god service og meget hurtig levering 😊 Under bestilling lavede jeg en fejl, jeg skrev straks en e-mail til dem og efter kun 5 min havde jeg svar og problemet var løst. De var ekstremt venli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige det her firma vil jeg virkelig gerne anmelde! Og kunne jeg give dem 100 stjerner, så gjorde jeg det. De har opfundet verdens bedste koncept, både hvis du er stresset og/eller trænger til kreativi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte varer og fik fri fragt. Ville gerne bestille flere varer, og skrev til Selvtid og spurgte, om de kunne slå to bestillinger sammen, så jeg fik fri fragt på begge bestillinger. De... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pt har jeg kun ros til jer! Skriver man, får man hurtigt svar, indpakning på månedens pakke er altid nydelig og indbydende, indholdet spændende og udfordrende. Har nu købt syv eller otte kasser me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Geschreven door het bedrijf

Selvtid er til dig der drømmer om at være kreativ og udforske akvarelmalingens fantastiske univers! Vi har gjort det både nemt og sjovt for dig at starte din kreative rejse. Selvtid sælger hovedsageligt alt-i-en bokse, hvor du hver måned modtager alt du skal bruge til at male med akvarelmaling. Hver boks indeholder et fire fantastiske projekter, alle materialer samt trykte- og videoguides til projekterne.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bidt af en gal pensel ♥️

Jeg har indtil videre malet projekterne i de to introbokse. Selvtid gør det nemt, også for os der ikke mener, at vi kan male. Trykte guides, videoguides og diverse hjælpemidler gør det til en leg med farver, og man bliver virkelig hurtigt bidt af akvarelmalingens verden. Projekterne er lavet til at udvikle akvarelfærdigheder, og samtidig er de så smukke.
Selvtid er skarpe på kundeservice, både i Facebook-gruppen og pr mail, og jeg er imponeret over hvor hurtigt de svarer på henvendelser.
Det kan helt klart anbefales at prøve selvtids bokse!

1 maart 2023

Fem STORE stjerner!

Fem STORE stjerner!

Det er et fantastisk koncept, kompetent underviser, gode materialer og super kundeservice.

Jeg var lidt tilbageholdende første gang jeg skulle se en video, for undervisningen foregår imens de søde Selvtidspiger sidder og småsnakker. Men efter lidt tid fandt jeg det utrolig befriende, at online undervisningen ikke var traditionel envejskommunikation. Så nu elsker jeg videoerne!

Jeg har desværre forkøbt mig lidt i antallet af bokse, blev grebet af den gode stemning. Så jeg er kommet bagud - får ikke malet nok - hvilket stresser mig en smule. Derfor har jeg frameldt mit abonnement, men jeg kommer nok til at købe månedsboksen alligevel :-)

1 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den perfekte måde at komme i gang med…

Den perfekte måde at komme i gang med at male! Tak!
Købete en intro-kasse, og en julekasse. Der var det hele i.
Mega fedt!
Selve kasserne er også nemme at ha’ med at gøre. Så jeg kan nemt tage frem, og tage væk igen.

2 november 2022

Super godt koncept

Maleboksene er virkelig spændende og godt sat sammen, og med de super hyggelige videoguides gør Selvtid det let at komme igang med akvarelmaling 🙏☺️

25 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mulighed for at lære alt om…

Fantastisk mulighed for at lære alt om akvarel.
Jeg blev vildt inspireret, da jeg så den første video, derfor købte jeg abonnement til mine voksne piger
Dejlig rolig og afslappet måde at bruge tid sammen.
Skønt at der både er mulighed for abonnement og for køb af enkeltkasser.
At åbne sin første kasse, er eksklusivt og spændende.
Kan varmt anbefales til alle uanset om man før har gjort det i at male eller tegne
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

31 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen må snyde sig selv for at opleve selvtid.

Jeg købte min første introboks i januar. På den ca 1,5 måned jeg har været medlem, har jeg allerede tilkøbt 3 ekstra bokse, udover mit abonnement. Det har aldrig været et behov for mig at lære så grundlæggende teknikker med akvarel. Jeg vidste faktisk slet ikke at jeg havde et behov for at lære at male. Men jeg blev nysgerrig, da reklamerne blev ved med at poppe op. Også selvom jeg faktisk synes det er lidt mange penge hver måned for min økonomi. Og hvor er jeg glad for at jeg har tilmeldt mig. Jeg kan allerede se min egen udvikling. Jeg får prioriteret tid til mig selv, væk fra skærme og sociale medier. Selvtid har formået at skabe et behov jeg ikke vidste jeg havde. Det er en afhængighed som jeg ellers kun har oplevet ved at scrolle igennem sociale medier. Gaming eller seriemarathon på Netflix. Men den store forskel ligger i at jeg efter et par timer med selvtid, føler at jeg har gjort noget godt for mig selv. Det kan man ikke rigtig sige, når man har siddet foran en skærm. Selvtid fortjener så meget medvind på deres vej. I gør det så godt og jeg føler mig forkælet hver måned. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget værdi i har fået ind i mit liv 🤍.

Eneste ønske fremadrettet, er at man kan fravælge et produkt, hvis det er en genganger som man allerede har fra en tidligere boks, og feks stadig har masser tilbage af.

24 februari 2023

Selvtid

Videoerne og de tilhørende forklaringer gør, at jeg faktisk har fået lavet nogle ok malerier. Og så er der kæmpe støtte og vejledning at hente gennem den ene Facebook gruppe, hvor vi medlemmer støtter hinanden og samtidig kan få hurtig hjælp og vejledning fra underviserne bag Selvtid. Jeg kan absolut anbefale at prøve.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker den månedlige boks

Jeg elsker den månedlige boks, som jeg bare kan åbne og gå i gang med, uden at skulle spekulere for meget. Alt hvad jeg skal bruge er med. Derudover lærer man masser af teknik. Egner sig både til nybegyndere og øvede.

Selvtid og kreativitet

Jeg har bestilt nogle kasser hos Selvtid, og jeg er vild med dem. Hvis man har lyst til at være kreativ, så er det bare helt perfekt. Der er god instruktion - både i form af vedlagte “opskrifter” på, hvordan det skal gøres, men også i form af adgang til gode videoer og en inspirerende Facebookgruppe. Kasserne indeholder alt, hvad du skal bruge til dit akvarelprojekt, så man kan gå i gang med det samme. Et rigtig godt koncept!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selvtid, jeg kan ikke sige andet end, det skal du prøve, hvis du vil male med succes

Det er en fornøjelse at male med selvtid, man bliver ført stille og roligt trin for trin gennem male teknikkerne og motiverne. Der er hyggelig snak og fantastisk guiding, dette selv om man aldrig har malet før, faktisk vil jeg sige at selvtid er det perfekte sted at starte hvis man aldrig har malet før, da man hurtigt får succes og dermed mere blod på tanden. Med selvtid får du de produkter du skal bruge til de motiver du kommer igennem der mangler intet her, det er gode produkter der sætter rammerne for succes. Tak for jer i selvtid, jeres evige gode stemninger og gode og venlige service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig meget læring og god energi…

Virkelig meget læring og god energi strømmer fra disse piger! Jeg er vildt imponeret over, hvor pænt I taler til Jer selv og om det i lavet. Elsker det. Har virkelig lært meget basic om akvareller jeg ikke anede jeg havde brug for at vide. Simpelt at komme i gang, alt hvad man skal bruge kommer med i boksene. 10/10!

19 februari 2023

Anbefales herfra

Anbefales herfra. Virkelig fedt koncept. Jeg har købt introboksene og udover dem også fire månedsbokse (uden abonnement). Det er fedt at komme i gang med en hobby, jeg har villet lave længe. Her får jeg råd og vejledning i hvilke materialer jeg skal bruge og hvad jeg fx kan male. Ikke nok med at jeg får fede personlige malerier at hænge på væggene, så er Selvtid gode til at dyrke den mindfulness, som det også giver at male akvareller.

21 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt og nemt koncept

Super godt og nemt koncept. Uanset om man er nybegynder eller øvet, så er der overskuelige øvelser og teknikker. I videoerne får man kompetent og underholdende vejledning. Prisen er overkommelig og produkterne kan både købes enkeltvis eller på abonnement. Helt klart anbefalelsesværdigt, hvis man gerne vil lære at male med akvarel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selvtid er fuld af inspiration og…

Selvtid er fuld af inspiration og hjælp!
Det hele er meget professionelt udført, så man kan tage det trin for trin og blive virkelig overrasket og glad for resultatet!
Deres hjælp på Facebook og deres service i forbindelse med køb er helt i top!
Jeg anbefaler dem på det varmeste :-)

Jeg ELSKER Selvtid!!!

Jeg ELSKER Selvtid! Jeg blev abonnent i december 2022, efter jeg så en annonce på Instagram, og syntes at konceptet var simpelthen genial.

Jeg havde tænkt mange gange at jeg ville lære at male akvarel, men der var altid noget i vejen. Mest at det var uoverskueligt, både pga. manglende tid til at tage til undervisning, og pga. de rigtig mange ressourcer, der findes på nettet hvis man vil selv lære det.

Selvtid er den absolut perfekte løsning!! 4 projekter per boks, som virker overskueligt på en måned. Projekterne er alle rigtig smukke og jeg bliver overrasket hver eneste gang over hvor flot mine resultater er! Videoerne er rigtig gode, og alt bliver forklaret. Og så behøver man ikke at købe ind eller tage beslutninger om materialet, da det hele kommer med!

Facebook gruppen er også mega inspirerende, og jeg glæder mig helt vidlt hver uge til at male sammen med Selvtid. Jeg lyver ikke når jeg siger at melde mig til Selvtid er den bedste beslutning jeg har truffet for mig selv i lang tid. Det er så afslappende og jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg er færdig med mine projekter 💜

21 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk koncept og fantastisk service💜

Altid mega god service 💜 Sofie og Helena er altid super hurtige til at svare, både i Facebook-gruppen og på support. De indrager os ift hvilke motiver vi ønsker. Konceptet fungerer bare super godt, og jeg er mega fan - jeg har malet de smukkeste ting, på trods af at jeg dårlig nok kan tegne en tændstiksmand. Anbefaler alle som ønsker sig selvforkælelse og kreativitet leveret til døren et abonnement på Selvtid 💜 Prisen er helt klart mere end rimelig, i forhold til hvor mange timer man kan få ud af det og kvaliteten af produkterne 💜

Fan af Selvtid✨

Leveringer kommer altid inden for et fornuftigt tidsrum, og så er jeg bare generelt vild med universet og værdierne bag virksomheden❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter på 11 og jeg har (har…

Vores datter på 11 og jeg har (har haft) SÅ meget glæde af boksene. Det er mega hyggeligt at følge videoerne og det er fedt at male noget der rent faktisk kommer til at ligne noget. Derudover synes vi det var super hyggeligt at ses på messen. Og ifht til evt. hjælp er I/ de super hurtige og søde til at hjælpe 🎨🖌️ Kæmpe anbefaling herfra.

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.