Zespół Sempire konsekwentnie idzie w…
Zespół Sempire konsekwentnie idzie w kierunku ustalonego celu. Firma jest elastyczna i potrafi się dopasować do zmieniających się trendów i wytycznych w dziedzinie SEO.
Sempire to technologiczna agencja performance marketingu i partner wzrostu dla biznesu. Od ponad 10 lat pomagamy firmom zwiększać widoczność, sprzedaż i skalę działania w internecie. W naszym zespole pracują eksperci posiadający ponad 15 lat doświadczenia w SEO, performance marketingu i e-commerce. Od 2026 roku jesteśmy częścią Grupy cyber_Folks, europejskiego lidera technologii dla biznesu online i e-commerce, właściciela takich marek jak PrestaShop i Shoper. Sempire łączy kompetencje ludzi z technologią, automatyzacją, danymi i AI. Budujemy procesy wysoko nasycone technologią, jednocześnie zachowując to, co w skutecznym marketingu pozostaje kluczowe – zaangażowanie ekspertów, odpowiedzialność za rezultat i indywidualne spojrzenie na biznes klienta. Technologia daje nam skalę. Ludzie dają jej kierunek. Razem tworzymy wzrost.
Plac Andersa 3, 61-894, Poznań, Polen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Miałem przyjemność współpracować z firmą Sempire przy pozycjonowaniu strony oraz prowadzeniu social mediów. Kontakt z zespołem układał się bardzo dobrze – komunikacja sprawna, podejście profesjonalne. Jestem zadowolony ze współpracy.
Cały etap rozpoczął się od odpowiednio przygotowanej oferty, następnie jej skrupulatna realizacja doprowadziła do stałego wzrostu widoczności sklepu. Wszystkie prace są na bierząco raportowane, dlatego nie ma mowy o przepalonym budżecie. Bardzo polecam.

Antwoord van Sempire
Totalne dno i pieniądze wyrzucone w błoto. wydałem na współpracę z nimi prawie 20 tysięcy bo wypowiedzenie trwa kilka miesięcy. Uważajcie na nich bo raz nawet zgłosili mnie do windykacji bo nie chciałem zapłacic faktury dopóki nie dostanę raportu. Wracając do ich pracy, to opiera się głównie na raportach, w których tylko piszą ,,sprawdziliśmy linkowanie to tamto siamto i ciągle - wszystko jest ok. Jednym słowem mówili mi ciągle że moja strona postawiona na shoperze z którym współpracują jest w bardzo dobrym stanie i wszystko działa prawidłowo. No i tak co miesiąc bez realnego efektu, a nawet początkowo mieliśmy spadek widoczności w google. Zdecydowanie nie polecam bo to naciągacze.

Antwoord van Sempire
Współpraca układa się zadowalająco. Sprawne i skutecznie działania w zakresie funkcjonowania strony internetowej wpłynęły na jej lepsze postrzeganie przez wszystkie zainteresowane osoby. Bardzo dobra komunikacja z wyznaczonymi opiekunami ze strony SEMPIRE. Polecam

Antwoord van Sempire
Firma godna polecenia. Regularny kontakt, transparentny plan działania.

Antwoord van Sempire
Przyszłam do Sempire z moim sklepem, który został całkowicie usunięty z Google. Dzięki wdrożonej odważnej strategii mój sklep ma obecnie lepsze wyniki niż przed spadkami. Polecam współpracę z Sempire - mają pomysł nawet tam, gdzie wszyscy rozkładają ręce.

Antwoord van Sempire
Prawdziwy partner w generowanie wzrostu! W końcu jakaś firma która myśli i działa biznesowo, a nie tylko odhacza jakieś puste pracę. Jestem bardzo zadowolona. Robią dla mnie SEO i GEO, adsy i social media. Polecam

Antwoord van Sempire
Współpracuję z Sempire od kilku miesięcy i jestem naprawdę zadowolony z efektów. Widoczność strony w wynikach wyszukiwania systematycznie rośnie, a co szczególnie mnie ucieszyło to fakt, że firma pilnuje też pozycjonowania w wynikach AI, np. w Google AI Overviews. To temat, o którym większość agencji jeszcze nie mówi, a Sempire ma to już ogarnięte.
Kontakt z zespołem układa się bardzo dobrze, każda kwestia jest wyjaśniana konkretnie i bez zbędnego owijania w bawełnę. Widać, że ludzie tam naprawdę znają się na SEO, a nie tylko sprzedają usługę.
Polecam każdemu, kto szuka agencji do długofalowej współpracy przy pozycjonowaniu.

Antwoord van Sempire
NACIĄGACZE, kończy się na ładnym gadaniu, a efektów brak, wykresy aktywności nie rosną tylko spadają. Jak najdalej od tej firmy, nic dobrego dla Ciebie nie zrobią, tylko co miesiąc wystawią fakturę,
PORAŻKA, SAME STRATY. NA WSZYSTKO MAJA CZAS. NAJLEPIEJ JAK BYŚ ZA NICH WYKONAŁ PRACE, a oni przypomną się co miesiąc o zapłacie.