Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, godt produkt. Var midlertidigt udsolgt, men informerede med det samme og havde hurtigt på lager og eftersendte produktet. Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en lø... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

3 sterren
2 sterren
1 ster

Lang tid siden

Lang tid siden , jeg har sovet så godt .fik min pude afhentet den anden dag og har nu sovet med den i 2 nætter og er ikke stiv i nakken om morgenen og vågner ikke mere om natten . Kan kun anbefale sempur nakke pude .

5 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Puden svarer ikke helt til det lovede...

Bed mærke i, at højden på puden kunne ændres, derfor valgte jeg jeres pude. Min kan bare ikke ændres, hvilket undrer mig.... Puden virker mindre end forventet hvilket også undrer mig.... Knappen på betrækket, skal den kunne trykkes ned i puden??

22 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en pude man ligger godt på. på👍…

Endelig en pude man ligger godt på👍 Prisen synes jeg også er ok- og så var der hurtigt levering😊
Vh. Finn M.

21 april 2025

Kære Finn M.,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du sover godt på din nye pude 😴🛏️ Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver både prisen og den hurtige levering 🚚💨

Vi håber, du får mange gode nætter – og du er altid velkommen tilbage 😊

De bedste hilsner
Sempur-teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God kundeservice, men puderne lugter

Puderne lugtede forfærdeligt af stærke kemikalier. Vi prøvede at lade dem “afdampe” udenfor i et døgn, men det hjalp ikke. Der følger ingen vaskeanvisning med puderne, så det er ikke en mulighed uden at de muligvis går i stykker.
Sempur oplyser at: “ Vi har noteret os, at der mangler vaskeanvisning, og vi vil sikre, at dette bliver forbedret fremover. Vi er også ret sikre på, at lugten stammer fra plastikken, som bruges til at emballere memory skum, og det er noget, vi aktivt arbejder på at forbedre.”
Sempur skal have STOR ROS for at følge op på deres kunders henvendelser, tage dem seriøst og være meget imødekommende.

24 maart 2025

Hej,

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at puden ikke levede op til dine forventninger, men vi sætter stor pris på dine input – de hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og service. 🙌

Vi arbejder aktivt på at optimere både emballage og produktoplevelse for at minimere eventuelle lugtgener. Det betyder meget for os, at du har oplevet vores kundeservice som imødekommende og lydhør, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. 💙✨

Vi vil meget gerne finde en løsning sammen med dig. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 📩😊

Sempurteamet ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, godt produkt.
Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en løsning. Men de var lydhøre, tog feedback til sig og tilbød vejledning ift. Soveposition og alternative løsninger.
Kan kun anbefale.

24 maart 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! 💙 Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med både vores service og produkt. Vi gør altid vores bedste for at lytte til vores kunder og finde de bedste løsninger. 🙌✨

Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere vejledning. Tak fordi du valgte os – og for din anbefaling! 😊👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til slut god service

Fra start til slut god service. Ikke mindst en helt fantastisk pude. Kan ikke undvære den i dag👍🏻

20 maart 2025

Hej Inge,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💙 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at puden allerede er uundværlig! 😍✨

Du er altid velkommen, hvis du får brug for noget. Tak fordi du valgte os! 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god kundeservice og super…

Rigtig god kundeservice og super produkt.
Kan klart anbefales og jeg er helt sikker på jeg kommer til at handle her igen!

14 maart 2025

Kære Armin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både produktet og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp. Vi er altid åbne for en dialog! 💬✨

Ny kunder

Ny kunder, handel i blot ved dem, ingen problemer med dem. Et fantastisk firma, fantastisk kundeservice. 10 stjerner herfra.

11 maart 2025

Kære Alex,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget! 💙

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål – vi står klar til at hjælpe! 😊

Rigtig god dag til dig!

Mvh Sempur-teamet 💙

Effektiv og hurtig kundeservice

Effektiv og hurtig kundeservice. Jeg har døjet med problemer med nakken og puden fra Sempur har reddet min nattesøvn

28 februari 2025

Kære Denis,
Tusind tak for din søde anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at høre, at Sempur-puden har hjulpet dig med din nattesøvn – det betyder meget for os! 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hel klart en pude der værd at investere…

Hel klart en pude der værd at investere i, har haft de bedste søvn siden jeg købte den! 😍

4 maart 2025

Kære kunde,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😍 Det glæder os virkelig at høre, at du har fået den bedste søvn siden du købte puden – præcis sådan det skal være! 🙌💙

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man kan klart mærke at Sempur arbejder…

Man kan klart mærke at Sempur arbejder hårdt for at tilbyde kunderne kvalitetsprodukter 😍

3 maart 2025

Kære Diyar,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😍 Det betyder meget for os at høre, at vores indsats for kvalitet bliver værdsat. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback motiverer os endnu mere! 💙

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ledt efter en god pude i noget…

Jeg har ledt efter en god pude i noget tid, også faldt jeg over en nakkepude fra Sempur, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg har tidligere haft nakkesmerter med andre puder, og efter at have brugt puden, har jeg oplevet en markant forbedring. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og effekten, og den har uden tvivl hjulpet mig.

23 februari 2025

Kære Eldin,
Tusind tak for din anbefaling! 🙌 Det glæder os virkelig at høre, at Sempur nakkepuden har gjort en positiv forskel for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får glæde af puden! 😊✨

Dejlige pude

Dejlige pude, jeg er nok en af dem med Danmarks rekorden i hovedpuder, er glad for købet af denne nakkepude 👍

19 februari 2025

Kære Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du er glad for din Sempur nakkepude – især når du har så meget erfaring med puder! 😄 Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at puden vil give dig mange behagelige stunder fremover🙌✨

Sempur-teamet 🤍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Puden har gjort en stor og positiv forskel for mig!

Jeg har nu brugt min nye pude i 14 dage og tør næsten ikke tro på det, men jeg har oplevet store forbedringer ift. spændinger i nakke og skuldre (og spændingshovedpiner). Hurra!
Jeg kan ligge på siden med denne pude og det er formentlig bedre for min nakke end at ligge på maven, som jeg ellers altid har gjort.

6 februari 2025

Kære Lone 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din Sempur nakkepude har gjort en stor og positiv forskel for dig – det er fantastisk, at du har oplevet forbedringer i forhold til spændinger i nakke, skuldre og hovedpiner 🙌

Det er også super godt, at du har fundet en mere komfortabel soveposition på siden! Vi er virkelig glade for, at puden har hjulpet dig så meget. 💛

Virkelig fantastisk pude

Virkelig fantastisk pude! Jeg har seriøst prøvet alle de populære puder du kan købe på de sociale medier, men ingen af dem har lindret mine hovedpiner, som denne gør og ekstra bonus er bedre søvn - den er en gamechanger når det kommer til puder og den er alle pengene værd!!

2 februari 2025

Kære Karina 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at Sempur nakkepuden har gjort en så stor forskel for dig, og at den har hjulpet med at lindre dine hovedpiner og forbedre din søvn 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du synes, den er en gamechanger! Vi er glade for, at du har fundet den perfekte pude, og at den er alle pengene værd for dig 💛

Den er jo FANTASTISK

Den er jo FANTASTISK! Jeg sover som en drøm på min nye Sempur pude.

Det er virkelig rart at vågne op uden at være helt spændt i nakken fordi jeg har fået den rette støtte.

Som ekstra bonus kan jeg mærke jeg ikke lægger som jeg gjorder før i forhold til ansigtsrynkerne. Det altså kæmpe bonus!

Kæmpe anbefaling herfra! Selv min søn på 9 år han elsker den.

29 januari 2025

Kære Camilla 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du sover som en drøm på din nye Sempur nakkepude, og at den giver dig den rette støtte til nakken 🙌

Det er også super fedt at høre, at du har bemærket en forskel med ansigtsrynkerne – det er virkelig en ekstra bonus! Vi er også glade for, at din søn på 9 år elsker den! 💛

Tusind tak for din anbefaling, det betyder meget for os! Hvis du nogensinde har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har købt en pude til kæresten og hun er…

Har købt en pude til kæresten og hun er glad for den og siger at hun sover bedre efter hun har fået den.

13 december 2024

Hej Thomas 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din kæreste er glad for sin nye Sempur nakkepude, og at hun sover bedre efter at have fået den! Det betyder meget for os, at vores pude kan gøre en positiv forskel for hende 🙏

Hvis I nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os 💌

Den bedste pude.. ever

Jeg har nu haft min pude i 3 uger. Har ikke haft problemer med nakke og skuldre, siden jeg fik den. Ærligt, jeg elsker min nye pude.

22 december 2024

Kære Lone 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at din Sempur nakkepude har gjort en så stor forskel, og at du ikke har haft problemer med nakke og skuldre længere 🙌

Det betyder meget for os, at du elsker din nye pude! Hvis du nogensinde har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

En usammenlignelig pude

Jeg har nu sovet med Sempur nakkepuden i en uge og jeg har en nakke nu, der ikke har spændinger og smerter. Fidusen ved denne pude er at jeg kan ligge på ryggen og få støtte til nakken og jeg kan også sagtens ligge på siden. Den er uovertruffen jeg har i godt 15 år brugt andre puder med tempur, men denne har en langt bedre støtte for nakken.

2 januari 2025

Hej Dorthe 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder så meget for os at høre, at Sempur nakkepuden har gjort en så stor forskel for dig og har lindret dine nakkespændinger og smerter 🙏

Vi er glade for, at du har fundet puden så behagelig og støttende, både når du ligger på ryggen og på siden. Din feedback er utrolig værdifuld for os, og vi er virkelig glade for, at den har overgået dine forventninger! 🌟

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

Fantastisk

Fantastisk pude til dem som ikke lige altid finder den rette soveposition.

2 januari 2025

Hej Mert 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med puden, og at den har hjulpet dig med at finde den rette soveposition 🙌

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.