1. Automatiseringsbedrijf

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Sendt veel negatieve reviews

Nadat Sendt veel negatieve reviews heeft gekregen, hebben zij al hun domeinnamen onder de naam "SOM" ondergebracht.
Daarbij gebruiken zij een gmail e-mailadres dat dit jaar is geregistreerd.
Hiermee proberen zij hun illegale spam te maskeren om toekomstige negatieve reviews te omzeilen.

Bron email:
Received: from mta-70-35-202. sparkpostmail .com
To: illegal at spamcatcher .nl
Date: Fri, 16 Aug 2024 10:01:11 +0000
From: "Private lease specialist - Bma" nieuws at nieuws. blueaanbod .be
Subject: Speciale kans: ervaar de gloednieuwe COLT en ontvang jouw persoonlijke prijsberekening!
mitsubishi-colt. online-auto-dealer .nl

Het is verstandiger dat iedereen contact opneemt met de bedrijven uit de e-mails zoals: Mitsubishi, Hyundai, HalloStroom, traprenovatie expert, landelijk energieloket, etc. etc.
Zij zijn namelijk verantwoordelijk om met deze partij in zee te gaan.

16 augustus 2024

Goede resultaten

Goede resultaten
Wij werken nu een tijdje met Sendt Online Marketing samen en onze social media campagnes zijn een groot succes dankzij Sendt. We zien meer interactie en betrokkenheid van onze volgers. Zeer tevreden!

17 juni 2024

hier kom je NIET zomaar af(!)

was het maar zo gemakkelijk om van deze vervelende spam(van diverse ""bedrijven"")te komen......meestal staat er geen afschrijving in de mail....OF...... INDIEN WEL...word je doorgezet naar de website(wat dus NIET de bedoeling was/is) dit is dus spam en is niet TOEGESTAAN!stoppen met deze zooi,reclame? zoek ik zelf wel ...uit!....blijft mijn email leesbaar en NETJES!!!!!!!I
in een maand tijd heb ik al meer dan 100 van deze troep binnengekregen...en binnenkort stuur ik dit totaal naar de desbetreffende instanties(per post)

3 juli 2024

spam

De naam Sendt is niet goed gekozen. Het had Spam moeten zijn. Pakken vuiligheid van mails, onder andere van dit bedrijfje met vermelding van hun naam onderaan gaan direct in de prullenbak om te verwijderen. Die mails zijn waardeloos.

3 juli 2024

Zeer Professioneel

Sendt Online Marketing begrijpt onze bedrijfsdoelen perfect. Hun campagnes zijn altijd goed doordacht en leveren geweldige resultaten op. We kunnen hen sterk aanbevelen!

24 juni 2024

Draagt significant bij aan het verspreiden van SPAM

Sendt maakt sites waar je vooral op terecht komt via SPAM. Omdat de SPAM zelf moeilijk te traceren is naar de oorsprong is het moeilijk hard te maken dat Sendt er zelf achter zit, ze claimen bij andere negatieve reviews dit dit hun klanten zijn, zij zijn onschuldig.
Echter, als je weet dat wat je doet bestaat bij de gratie van SPAM berichten dan ben je zelf geen haar beter.
Geen enkel fatsoenlijk bedrijf zou geassocieerd willen worden met spamming.
Ik heb dit in ieder geval gemeld bij de ACM en hoop dat veel anderen dit ook doen zodat er ingegrepen zal worden. Ethiek lijkt dit bedrijf vreemd.

Update: Sendt heeft ook mijn review verschillende malen gerapporteerd om deze offline te krijgen. Goed dat trustpilot de optie biedt en kritisch meekijkt!

Update 11/7: Humor hebben ze wel: "onjuistheden". Het is dus kennelijk NIET onjuist (noch volgens Trustpilot, noch volgens Sendt zelf) dat ze verantwoordelijk zijn voor de SPAM.

24 juni 2024

Antwoord van Mailexpert

Goedendag. Uiteraard vinden wij het vervelend als iemand mail ervaart als spam. Netwerken die campagnes promoten mogen dit alleen mailen op opt-in adressen. Hier wordt streng op toegezien. Als een consument van mening is dat de mail ten onrechte gestuurd wordt, dan moet u zich uit kunnen schrijven bij de verzender. Tevens kunt u altijd een klacht bij ons indienen via klantenservice@sendt.nl. Wij doen dan onderzoek. Wij rapporteren een review niet om deze offline te krijgen, maar wijzen Trustpilot er wel op wanneer degene die de review plaats ongepaste taalgebruik toepast, of onjuistheden schrijft. In uw geval is dit zo, en zijn wij genoodzaakt dit te rapporteren.

Sendt Online Marketing BV is een spamfabriek

Sendt Online Marketing BV is volgens mij een spamfabriek. De naam zegt het al. Nepleads genereren voor allerlei bedenkelijke zaakjes door grote hoeveelheden ongevraagde spam te (laten) versturen mag volgens mij niet eens.

Nee, Sendt Online Marketing BV heeft mij géén toestemming gevraagd om mij te spammen en wijst naar een ander. Daar trap ik uiteraard niet in. Ik vermoed dat het gewoon illegaal is wat dit bedrijfje doet.

Update: Sendt rapporteert negatieve reviews, in de hoop ze weg te krijgen. Dat zegt natuurlijk al genoeg.

22 juni 2024

Antwoord van Mailexpert

Vervelend dat u dit zo ervaart. Wij mailen zelf niet. Wij brengen campagnes wel onder de aandacht bij netwerken. Deze mogen niet spammen. Heeft u geen toestemming gegeven om mail van de verzender te ontvangen, dan kunt u dit bij de afzender van de mail melden en/of u uitschrijven. U kunt ons ook de afzender doorgeven. klantenservice@sendt.nl. Dan doen wij navraag bij de verzender van de mail.

Ik krijg elke week mail van sendt over…

Ik krijg elke week mail van sendt over producten die mij werkelijk helemaal niks interesseren en ik heb geen spelletje gespeeld of een andere actie ondernomen.

En om dat even duidelijk te maken: ik krijg spam op alle email adressen die ik heb.

Mijn voorstel aan iedereen hier: als je spam krijgt, stuur het dan door naar Sendt. Je stuurt geen spam omdat het een handmatige actie is en ook omdat Sendt zelf initiatief neemt.

Dan kunnen ze wennen aan ongevraagde mail. En ze hebben wellicht ook niet ergens online een spelletje gespeeld of iets gratis gekregen.

En deel niet alleen hier je ervaring maar maak er ook melding van bij spamklacht.nl. Sendt zegt wel dat opdrachtgevers verantwoordelijk zijn maar Sendt is zelf de afzender en je komt op een pagina van Sendt uit. Dus ik ga een melding doen op spamklacht.nl en raad iedereen hetzelfde aan.

Enne.. de partijen waarvoor ze spammen staan naast deze reviews. zonduurzaam.nl is daar één van.

Aan de hand van de reactie: Dat is een standaard reactie. Maar volgens mij is het niet aan mij om te handhaven maar aan jullie om niet te versturen.

De afzender en de link in de mail leiden naar Sendt en niet naar haar opdrachtgever. Geautomatiseerde mail, geen binding met Sendt, uit Nederland en aan Nederlandse ontvangers. Beste Sendt, jullie zijn spammers.

Enne.. @Klant en andere klanten van Sendt: We weten allemaal dat spammen een probleem is. Sendt brengt je product op een negatieve manier bij klanten onder de aandacht. Als mail herleidbaar is: de boetes op spammen zijn torenhoog. Kies een andere manier want het enige wat je doet is zo'n Sendt in stand houden.

Mijn laatste reactie: Ik kom bij Sendt omdat er in de mail die ik krijg Sendt zich als afzender manifesteert namens "Zonduurzaam" en "1komma5". En ook daar krijg ik mail van. "noreply theasianparent.com" als afzender en 20-50 emails per week.

18 juni 2024

Antwoord van Mailexpert

Bedankt voor het delen van deze info. Wij zijn geen afzender van de mail. Wij zijn wel het bureau wat de campagne ontwikkelt en bepaalde netwerken toestemming geeft om deze te promoten, mits zij zich aan de regels houden. Wij gaan dit onderzoeken. Als blijkt dat de afzender zich niet aan de regels heeft gehouden, wordt deze door ons voortaan uitgesloten voor het promoten van campagnes die door ons worden gemaakt en gepromoot i.o.v. onze opdrachtgevers. Stuurt u svp het emailadres door waarop u de mail ontvangt, met verwijzing naar uw bovenstaande bericht.

Blijven spammen

Deze club krijgt van mij gewoon een nieuwe review. Ze blijven n.l. spammen en proberen ook mijn review te laten verwijderen.

Update: en dan ook nog een lulverhaal ophangen dat ik zou hebben meegedaan aan een spelletje … de mail is afkomstig van sales[at]klikindogrosir.com en verwijst naar een domein (informatie-over-zonnepanelen.nl) dat op jullie naam geregistreerd staat. Flikker toch op. SPAMMERS!

9 mei 2024

spam

verzenden van spam ben ik geen fan van. Toch krijg ik het. Ik krijg mail van Sendt terwijl ik niets met hun te maken heb. Hoe je het ook wendt of keert, dat is spam. Daar ben ik niet van gediend.

Het is duidelijk dat Sendt niet van negatieve beoordelingen gediend is, ze proberen elke negatieve melding weg te krijgen. Echter als er zoveel negatieve ervaringen zijn, dan zal er toch wel een kern van waarheid inzitten lijkt me.

7 december 2023