1. Online marketingbureau
  2. Media- en marketingbureau

🚀 Welkom bij Sendt Media, jouw creatieve partner voor resultaatgerichte online marketing 🚀 Als een van de toonaangevende bureaus in Nederland werken wij met digitale marketingexperts aan het realiseren van groeidoelen voor gevestigde merken, snelgroeiende scale-ups en ambitieuze start-ups. Of je nu meer naamsbekendheid wilt, meer leads en klanten wilt genereren, of je marketingbudget efficiënter wilt inzetten: wij vertalen jouw ambities naar doelgerichte online marketingstrategieën en nemen de volledige uitvoering uit handen. Van online advertising en leadmanagement tot ROI-optimalisatie, Marketing Automation en Custom Development – wij bieden een volledig dienstenpakket. We ondersteunen niet alleen de grootste bedrijven, maar staan ook klaar voor het MKB, scale-ups en start-ups. Ontdek hoe wij jouw business naar de volgende groeifase kunnen tillen. Laten we samen het verschil maken! Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Ordinaire spammer!

Ordinaire spammer! Stuurt ongevraagd e-mails voor energie of renovatie/verduurzaming. Deze verkopen ze als 'leads' voor telemarketing. Die arme kopers weten waarschijnlijk geeneens dat ze spam leads kopen. Ze schuilen ze achter affiliates, terwijl dit gewoon partners van hun zijn. Ze sturen mij 5x per dag spam mails en ik kan mij nergens uitschrijven, of zelfs op blokkeren drukken werkt niet. Reageren nergens op. Boeven.

Ze gebruiken namen als: Nationale Energiescan, Isolatie Advies Nederland, Landelijk Energieloket. Energie Voordeelservice, Informatie over energietarieven.

14 november 2025

Geachte heer,

Vervelend om te horen dat u meerdere ongewenste e-mails ontvangt en dat dit als zeer storend wordt ervaren. Dat begrijpen wij goed.

De e-mails waar u naar verwijst worden niet rechtstreeks door ons verstuurd, maar door externe publishers die onze campagnes onder de aandacht brengen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat dit gebeurt op een manier die u als spam ervaart of zonder geldige afmelding.

Om te kunnen achterhalen via welke publisher deze e-mails zijn verzonden, hebben wij de originele e-mail nodig (bij voorkeur als doorgestuurde e-mail en niet als screenshot). Zodra wij deze ontvangen, kunnen wij dit intern onderzoeken, de betreffende publisher aanspreken en verdere stappen ondernemen om herhaling te voorkomen.

Wij nemen dit soort meldingen serieus en werken alleen met partijen die zich aan geldende wet- en regelgeving dienen te houden. Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart.

Spammer

Sendt is en blijft een van de grootste online spammers van Nederland. Weer een email ontvangen, nu van het landelijke energie loket. Het excuus dat de campagne door anderen wordt verstuurd is natuurlijk kolder, je bent verantwoordelijk voor je eigen acties en moet je niet verschuilen achter anderen als het JOUW campagne is. Daarnaast is de campagne structureel niet voorzien van mogelijkheden tot afmelden of een telefoonnummer en dat is toch echt iets dat Sendt zelf onder controle heeft.
Met het plaatsen van deze review ook maar even gekeken naar de reviews zelf maar die laten ook duidelijk tekenen zien dat veel reviews fake zijn, om klachten over hun manier van werken zoveel mogelijk te verbloemen.
Ik sluit niet uit dat Sendt tevreden klanten heeft want kennelijk is spam versturen nog steeds lucratief en levert het resultaat op maar het is gewoon illegaal en ze weten dat hun 'campagnes' worden verstuurd door spammers.
Ik heb maar weer een melding gedaan naar de ACM, hopelijk doen die er iets mee.

Dank Sendt voor jullie antwoord. Echter de telecomwet art 11.7 is extreem duidelijk: verantwoordelijk is degene in wiens opdracht wordt gecommuniceerd, je kunt je niet verschuilen achter een zogenaamde partner, dus jullie zijn en blijven voor de wet de verzender van spam.

Daarnaast gelden van de AVG artikel 6, 7 en 28 expliciet. Ook is er duidelijke jurisprudentie dat jullie verweer in een rechtbank geen stand houdt.

Mochten jullie het dus nog niet weten, bij deze. Jullie zijn aansprakelijk, en jullie dienen dan ook te stoppen, zonder dat ik persoonlijke gegevens moet delen of emails moet doorsturen. Die heb ik overigens wel doorgestuurd, maar naar de ACM. Daarnaast moeten jullie niet stoppen met alleen spam naar mij te sturen maar gewoon stoppen met spammen in het algemeen.

29 oktober 2025

Geachte heer,
Dank voor uw uitgebreide reactie.

Wij begrijpen dat de situatie voor u zeer frustrerend is en nemen uw melding serieus. Het is nadrukkelijk niet onze werkwijze om consumenten ongevraagd of zonder correcte afmeldmogelijkheden te benaderen. Wanneer publishers niet voldoen aan wet- en regelgeving of aan onze eigen strikte voorwaarden, is dat voor ons onacceptabel.
Zoals eerder aangegeven werken wij met externe publishers. Dat ontslaat ons niet van verantwoordelijkheid binnen ons netwerk, en juist daarom willen wij dit zorgvuldig onderzoeken. Om concreet te kunnen vaststellen via welke partij deze specifieke uitingen zijn verzonden, hebben wij de originele e-mail (inclusief de linkjes die erachter zitten, geen print screen) nodig. Alleen daarmee kunnen wij objectief herleiden welke publisher hierbij betrokken is en direct passende maatregelen nemen, waaronder, indien overtredingen worden vastgesteld, uitsluiting uit ons netwerk.
Wij willen dit graag oplossen en herhaling voorkomen. Daarvoor is samenwerking nodig. U kunt de betreffende e-mail rechtstreeks aan ons doorsturen via klantenservice@sendt.nl , zodat wij dit met prioriteit kunnen oppakken.
Ongeacht uw keuze hierin: wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is niet de standaard die wij nastreven.
Met vriendelijke groet

Fijne samenwerking!

Sendt is al geruimde tijd onze partner voor direct mailing campagnes. Deze campagnes zijn zeer effectief in het werven van aanmeldingen voor specifieke onderzoeken.
Het contact is altijd prettig, het team is enthousiast, professioneel en denkt actief met ons mee.

19 augustus 2025

Betrouwbare partner die echt meedenkt

Wij werken inmiddels geruime tijd samen met Sendt Media en ervaren dit als zeer positief. Vanaf het begin was er duidelijke communicatie over de aanpak en doelstellingen. Het team denkt actief mee, schakelt snel en komt met waardevolle adviezen die verder gaan dan alleen leadgeneratie.

19 augustus 2025

Betrouwbare partner om je doelen te…

Betrouwbare partner om je doelen te bereiken. Sendt beschikt over een enthousiast team met een hoge betrokkenheid. Op zoek naar een hoge(re) conversie dan heb je de juiste organisatie gevonden.
Intussen al een 8-tal jaren een nauwe en goede samenwerking!

Sendt Media vertrouwde groeipartner

Sendt Media is professioneel, denkt proactief mee en levert meetbare resultaten. Betrokken, snel en altijd op zoek naar de beste oplossing. Een fijne partner om mee samen te werken!

Frauduleuze marketing campagne

Dit "bedrijf" stuurt mij reeds sinds geruime tijd berichten, soms meerdere malen per dag, via gehackte email adressen en op het eerste zicht uitgaande van Energie Adviescentrum Vlaanderen. Het wordt stilaan tijd dat er tegen zulke praktijken wordt opgetreden!

12 mei 2025

Geachte heer Rombouts,
Vervelend om te horen dat u ongewenste e-mails ontvangt.
U ontvangt de e-mail niet van ons maar van een publisher. Een publisher promoot onze uitingen via e-mail.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een publisher ongewenste e-mails verstuurt naar u.
Om te kunnen herleiden welke publisher u een e-mail heeft gestuurd, hebben wij de originele e-mail nodig (geen print screen). Kunt u deze naar ons doorsturen?
Dan kunnen wij verdere stappen ondernemen en zorgen dat u geen ongewenste e-mail meer ontvangt.
Onze excuses voor het ongemak.

Samenwerken met Sendt is zonder twijfel…

Samenwerken met Sendt is zonder twijfel een van de beste zakelijke beslissingen die ik heb genomen. Vanaf het eerste contactmoment tot de lopende campagnes hebben zij keer op keer bewezen dat ze echte experts zijn in hun vakgebied.

Hun aanpak is niet alleen professioneel, maar ook zeer persoonlijk. Ze nemen de tijd om mijn doelen en visie te begrijpen en vertalen dit naar strategieën die daadwerkelijk resultaten opleveren. Dankzij hun inspanningen hebben we een aanzienlijke groei in leads en conversies gezien, wat direct heeft bijgedragen aan de groei van mijn bedrijf.

20 januari 2025

REMEON Security & Smarthome

Wij als REMEON Security & Smarthome werken al meerdere jaren naar alle tevredenheid met Sendt samen.
De communicatie is helder en transparant, afspraken worden keurig nagekomen en ze denken altijd mee.
Wat ons betreft een dikke aanrader!

15 januari 2025

Fijne partner om mee samen te werken

Fijne partner om mee samen te werken. We werken al meer dan 10 jaar samen met Sendt Media. Altijd goed contact. Fijne, duidelijke en snelle communicatie. daar hou ik van. Altijd professioneel en betrouwbaar.

9 januari 2025
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)