sengeposten.no Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte vare hos dem og det hat gått en måned. Har fortsatt ikke fått svar etter gjentatte henvendelser per epost og internt på nettsiden deres. Oppleves som svindel.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 1 navneskilt og 2 penner. Sendte et par e-poster der jeg etterlyste ordrebekreftelse og estimert leveringstid. Fikk svar etter ca 2 uker at de fortsatt var under behandling. Etter 4 og en h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service! Bestilte noen ting fra dem, blant annet overlevelsessett for sykepleiere. Sendte dem en mail fordi en ting manglet, og fikk svar samme dag. Et par dager etterpå fikk jeg det i posten. Ut... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Medische benodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

Nettbutikk so selger personlig utstyr til helsepersonell

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Treg levering, mangelfull ibfo

Etter 4 og en halv uke kom varene. Pennene ser hjemmelaget ut i noe sol ligner plastelina, slurvete arbeid og de er tørre og skriver ikke... Navneskiftet var som forventet. Bestiller ikke herfra mer!

10 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøs bedrift og dårlig kundeservice

Har enda ikkje fått ordre bekreftelse eller transport informasjon om navneskiltet som er bestilt. La inn bestilling 25/3-25. Eg kan sjå på klarna at den er «under behandling», men sånn har den stått sida eg la inn bestillingen. Mtp at dere har lageret i Norge…. Har sendt e-post til selskapet 2 ganger uten å få svar fra dei. Opplever dette som dårlig kundeservice og useriøs bedrift. Blir siste gang eg bestiller fra nettsiden, det fins heldigvis andre og mer seriøse bedrifter.

25 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tok lang tid før varen kom og prøver seg

Tok lang tid før varen kom. Varen ble betalt med Mastercard ved bestilling. Alikevel prøver de seg på å sende ut en faktura 3 mnd i etterkant av at bestillingen ble gjort med påstand om at varen ikke er betalt.
Totalt useriøst og amatørmessig. STYR UNNA!

"Kvitteringen" som de sendte fra Høybakk netthandel var datert med forfall 5/1-2025.
Noe som er veldig spesielt siden jeg bestilte varer fra sengeposten og varen ble betalt ved bestillingen 7/12-2024. På kvitteringen jeg fikk da jeg bestilte sto det sengeposten.

5 maart 2025
Logo sengeposten.no

Antwoord van sengeposten.no

Hei. Ber om at du leser det som står i e-posten du mottok sammen med kopi av faktura. Alt er betalt og i orden, dette er kun en kvittering på kjøpet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ventet på et produkt

Har ventet på et produkt, 3 uker siden jeg bestilte. Har ikke fått noe oppdatering ift om pakken er sendt. Ikke fått svar på mail. Dårlig service. Har lurt på om jeg har blitt svindlet, heldigvis har jeg brukt Klarna.

25 januari 2025

NEI NEI NEI

For det første, tok det nesten 1mnd å få en ordrebekreftelse. Jeg bestilte en skinnlomme med navneskilt så noe tid hadde jeg forventet iom skiltet skulle lages. Men det hadde vært fint med en mail som i det minste sa at bestillingen var mottatt og hvor lenge man ca måtte vente. Jeg forstår at dette er en nettbutikk som drives av travle sykepleiere, og at det er en liten "greie" på siden. Men når man prøver å sende de en melding under "kontakt oss" så svarer de ikke på den heller. Jeg ønsket å få kansellert ordren da jeg var drit lei av og vente, men det gikk jo ikke det heller. OG når jeg endelig først får varen, er skiltet limt pisse skjeivt på skinnmappen så det ser ikke ut! Så nå har jeg en dyr skinnlomme med skilt som jeg ikke kan bruke 😡 Nei, kommer aldri til å handle her igjen!!

1 april 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.