Har lige fået leveret seng fra SengeSnedkeren. Jeg fik et opkald 30 min inden vognmanden var her, og han var så hjælpsom at bære alle delene ind for mig. Super god service.
Lees wat reviewers zeggen
Firmaet overholder ikke deres egne Handelsbetingelser. Ombytte en kølende 10 cm Uld og Bomulds Topmadras, der var for blød, til en fastere af samme slags, hvilket jeg bad om efter 9 nætter i sengen... Toon meer
Bestilte Otterup seng på nettet med opbevaring. Købte og opbæring pga jeg bor på 1 sal med bred trappe. Sengen kom 2 timer før....ok...omlægning af tur og diverse. En stor palle uden at overdrive. Har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en opbevaringsseng hos Sengesnedkeren, og alt gik præcis som det skulle. Jeg blev kontaktet og fandt et leveringstidspunkt som passede for mig. Jeg havde bestilt med montering + opbærin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
Gratis ombytningret op til 100 dage for alle madrasser
Contactgegevens
4100, Ringsted, Denemarken
- info@sengesnedkeren.dk
- sengesnedkeren.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Elendig service og mangelfuldt produkt
Jeg købte to senge hos SengeSnedkeren og fik først udskudt leveringen uden ordentlig besked.
Da sengene endelig kom, var begge topmadrasser beskidte, og de var to forskellige modeller – selvom jeg havde bestilt to ens senge.
Jeg kontaktede dem flere gange med billeder og detaljer, men har stadig ikke fået noget svar.
Det er uacceptabelt, at man betaler for nye varer og bliver mødt af så dårlig kundeservice.
Jeg har nu været nødt til at sende sagen videre til Forbrugerrådet.
God service flinke overholdt hvad de…
God service flinke overholdt hvad de lovet helt igennem god oplevelse.

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
God service og god kommunikation
God service - god kommunikation. Har bestilt hard madras og den er hård præcist som lovet Er meget glad for min nye senge :)

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Dejlig levering og produkt fra Sengesnedkeren
Nem og åben kommunikation om levering, som også gik super godt og hurtigt.
Sengen er et super dejligt produkt af høj kvalitet, og jeg er mega glad for den!
store og varme anbefalinger herfra!

5 klare stjerner herfra 🌟
5 klare stjerner herfra 🌟
Vi har for anden gang handlet seng hos SengeSnedkeren.dk, og har begge gange oplevet den bedste, mest imødekommende og venligste service.
Vi havde bestilt levering og montering af ny seng samt ned- og medtagning af den gamle. Jerry og kollegaen der var her, sørgede for, at alt forløb som det skulle.
Vi er yderst tilfredse med de to indkøb af senge, og den eneste udfordring, vi står tilbage med nu er, at vi ikke har behov for flere senge og dermed ikke skal i kontakt med medarbejderne fra SengeSnedkeren mere 😁
Klare og varme anbefalinger herfra 👌🏽
Glade hilsner
Charlotte Park Pedersen

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Rigtigt fin service og produkt
Rigtigt fin service, og det virker til at være god kvalitet for pengene.
Jeg kan godt anbefale SengeSnedkeren.

Drømmesenge
Vi har nu købt 3 senge af 3 omgange hos Sengesnedkeren og har fået professionel og supervenlig service. Alle tre gange holdt de hvad de lovede - ikke mindst hvad angår tidspunkt for levering. Derudover er vi også superbegejstrede for produkterne.

Levering af 2 enkelt senge
Vi er rigtig glade for vores 2 enkeltsenge som vi fik leveret i går. Dejligt at chaufføren ringede i god tid før han ankom, så vi kunne være hjemme. Vores unge mennesker glæder sig til at sove i dem.
Tak for en hurtig og nem måde at bestille sengene, samt den dyne vi fik med i købet.

Maribo
Er super glad for mit køb og sover fantastisk, en flot seng som jeg håber at have i mange år👍😊

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Fantastisk service og ekstremt gode…
Fantastisk service og ekstremt gode senge
Vi har tidligere bestilt en seng til vores ældste barn, og vi er fuldt ud tilfreds med alt fra bestilling, levering og selve sengen. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, hvem der skulle levere sengen til mellemstebarnet, der nu er teenager.
Jeg kan varmt anbefale Sengesnedkeren. Og så skal der lyde en stor ros til både medarbejder på telefonen og chaufføren, der begge leverede sublim service

Super god service!
Jeg har oplevet en rigtig god service hele vejen i gennem, fra bestilling til levering af min seng. Eddie som stod for leveringen var utrolig sød og hjælpsom, og han informerede i god tid om ankomst -og alt gik lige som man kunne håbe. Stærk anbefaling herfra.

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Flyttemænd var søde og hjælpsomme
Flyttemænd var søde og hjælpsomme. Har dog klaget over at stoffet i sengen er ødelagt, uden respons.

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
God service og fin levering
Jeg har købt min nye seng og jeg fik den leveret i tirsdags. Der har været rigtig god service lige fra købet til leveringen og god kommunikation i forhold til diverse spørgsmål.
Leveringen foregik som smurt og chaufføren var meget hjælpsom og var også god til at give hurtige instrukser vedr samling af sengen

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Har fået en meget god seng til min søn, til en meget billig pris, som han er meget glad for. Hentede den selv i Ringsted, og fik mega fin betjening , hvor jeg fik hjælp til at få sengen bakset ind i traileren, så 5 meget store stjerner :-)

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Min datter er vildt glad for hendes nye…
Min datter er vildt glad for hendes nye seng og levering og indbæring af sengen har været meget professionel, serviceminded og søde. Jeg kan klart anbefale både seng og firma.

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
I yder en helt fantastisk kundeservice
I yder en helt fantastisk kundeservice, når der er gået noget galt.

Antwoord van SengeSnedkeren.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.