Sengespinderiet Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi mødte jer på vorebasse marked . Vi havde en rigtig god oplevelse dernede , vi fik aftalt et møde med Amin. Han havde styr på stk det han fortalte os. Meget dygtig sælger. Og fik et godt tilbud.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Indtil videre et utrolig opslidende forløb, med en seng vi fik 9 uger efter bestilling u stedet for 4-6 uger og en seng da desværre er alt for hård til os begge to. Vi har taget kontakt til sengespind... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og gode produkter. Gode til at holde aftaler. Vi har haft lidt udfordringer. Alle spørgsmål løst med et smil

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel
  2. Bedwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Beddengoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

179 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlede en seng med David tilbage…

Jeg handlede en seng med David tilbage i Juli 2023. Og siden har jeg haft kontakt med ham, og idag har jeg købt en luftrenser og ergo knæpude af ham. Han er altid god at handle med og meget sympatisk.

Vh. Ingrid Christensen, Aabenraa

13 juni 2026

God hovedpude

Jeg har været på Hjallerup marked og jeg fik en god pris på en hovedpude som jeg glæder mig rigtig meget til at bruge.
Daniel vejledte os og han viste os den helt rigtige hovedpude

7 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Føler mig snydt og udnyttet

Jeg advarer mod at handle med dette Sengespinderiet. Jeg blev lokket til at få en ryg scanning hjemme, hvilket stort set er en måling af ryggens længde, min vægt og alder. Inden jeg fik set mig om havde jeg tegnet en aftale om en madras og topmadras for 27.000 incl. 800,- for at de tog min gamle madras retur!
Om aftenen får jeg kikket min aftale igennem og får tænkt over hvad jeg har bestilt og tænker at jeg vil fortryde. Surprise fordi det er en såkaldt special madras kan købet ikke fortrydes før og en annullering koster 50% af salget. Altså 13.500,- for en fupmåling!
Her skal det siges at en såkaldt special madras groft sagt er 3 forskellige madrasser, intet custom made, ingen returret hvis den ikke giver noget!
Under salget fortæller jeg flere gange at jeg har ADHD og autisme og har brug for tid til at tænke! Da jeg dagen efter møder op på Hjallerup marked er venligheden forduftet som dig for solen. Sælgeren siger direkte: hvor pinligt er det at en voksen mand på 24 år vil fortryde sit køb.
Så jeg tror jeg tager tabet på 13.500,- da jeg hellere vil tage tabet end at sådan nogle svindlere skal tjene yderligere på at jeg ikke er så god til at sige nej!

7 juni 2026

Hej Noah,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det gør os oprigtigt kede af at læse, at du er gået fra forløbet med den følelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt informeret, og vi tager derfor din feedback meget alvorligt. Min kollega Pernille har overtaget din sag og du vil hører fra hende.

Sengespinderiet

Dårlig madres

De holder ikke hvad de lover
Jeg skulle have byttet 2 madreser
Men de kommer med 700 forskellige undskyldning
Så jeg har en seng til 50.000 kr som jeg ikke kan bruge

29 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk seng og oplevelse!

2 unge fyrer der leverede sengen og det gik stærkt!
Det er den bedste seng i verden - tak til sengespinderiet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Axel lyttede til vores ønsker

Da vi ankom blev vi godt taget imod
Axel brugte god tid på os for at finde den helt rigtige seng til os han fik dog lidt hjælp af Dennis som også var i butikken , vi brugte 2 timer på at finde en god løsning og det var de 2 timer værd , vi har fået en rigtig god seng som vi er rigtige glade for og Axel var rigtig god til at sælge sengen til os
Vi kommer gerne der igen
Vi købte sengen torsdag den 7 maj
Og fik sengen leveret tirsdag den 12 maj , det var rimeligt hurtig 😉👍

7 mei 2026

Hej Jan,
Tak for jeres anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at I blev godt taget imod, og at Axel og Dennis, tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til jer.

Hurtig levering er selvfølgelig også noget, vi prioriterer, så det er dejligt at høre, at det blev bemærket 👍
Vi giver selvfølgelig rosen videre til både Axel og Dennis, og vi glæder os til at se jer igen en dag.

Professionel og meget…

Amin er en professionel og meget vidende ergonom, der er god til at forklare forhold omkring madrasser. Vi glæder os til at prøve madrasserne om et par måneder.

15 mei 2026

Hej Niels,
Tak for jeres anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med Amin, og at I følte jer godt vejledt omkring valg af madrasser.
Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.
Vi håber, I bliver rigtig glade for madrasserne, når de ankommer.

-Emily, sengespinderiet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Service fra Andreas side.

Tak for dit svar for nogle dage siden Andreas og tak for din venlige betjening. Glad for at du kom indover problemet og fik det løst så hurtigt.
I dag d.15.5. - ( efter lev.af seng d.24.2. og mange skriverier samt opringninger) lykkedes det endelig at få en madrasstopper der passer til min seng og sengeben i den rigtige højde allerede d.7.5. Nu håber jeg på at få en god nats søvn nu hvor madrassen ikke glider 12-15cm ned . Jeg tror jeg vil blive mere glad for min seng nu.
Endnu en tak til Andreas
venlig hilsen
fra en nu forhåbentlig tilfreds kunde
Hilsen
May

15 mei 2026

Hej May,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at Andreas kunne hjælpe med at få løst problemerne, og at I sammen fandt frem til en løsning med både madrasstopper og sengeben i den rigtige højde.

Vi sætter pris på din tålmodighed undervejs og håber at du nu får den gode nattesøvn, du skal have, uden at madrassen glider.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde besøg af Jonas til rygmåling

Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mest venlige og behagelige mennesker jeg længe har mødt. Havde dog glemt topmadrassen, men ikke noget problem. Blev leveret en time senere af et andet par dejlige medarbejdere. Helt igennem en dejlig og skøn oplevelse

Hej Flemming,
Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem, både med Jonas ved rygmålingen og med vores leveringsteam.

Selvom topmadrassen ved en fejl ikke kom med i første omgang, er vi glade for, at det hurtigt blev løst, og at du stadig stod tilbage med en god oplevelse.
Sådan service stræber vi altid efter at levere.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med produkter og…

Super tilfreds med produkter og levering. Kvalitets madrasser

Mvh Torben som har arbejdet med spring madrasser I hurup

Hej Torben,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen.
Det betyder ekstra meget at få ros for kvaliteten fra en med erfaring inden for springmadrasser 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har nogen venlige og meget…

De har nogen venlige og meget informative medarbejdere. Jeg har sovet i sengen i cirka 3 måneder, og den er jeg bare rigtig glad for. Jeg har speciel god kontakt til konsulent David, som venligt kan svare på mine spørgsmål.

Hej Jytte,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for sengen efter de første 3 måneder, og at du har haft en god oplevelse med vores kollega.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke noget gemme dem

Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk
Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det endt med at hun har fået 50% tilbage da de mener det er specielfremstillet. Der står ingen steder på nogle af deres sengebunde at de bliver specielfremstillet. Øv at frarøver en ældre dame på pension 5000kr! Håber i har en dårlig smag i munden

20 maart 2026

Hej,
Det er vi selvfølgelig kede af at læse. Det har aldrig været vores intention, at din mor skulle sidde tilbage med den oplevelse.

Vi kan godt forstå frustrationen, især hvis det ikke har været tydeligt nok omkring specialfremstilling og fortrydelse. Send gerne ordrenummeret til os direkte, så kigger vi gerne sagen igennem én gang til.

Bedste hilsner
Andreas.

Lees meer over geverifieerde reviews.