Vi mødte jer på vorebasse marked . Vi havde en rigtig god oplevelse dernede , vi fik aftalt et møde med Amin. Han havde styr på stk det han fortalte os. Meget dygtig sælger. Og fik et godt tilbud.... Toon meer
Indtil videre et utrolig opslidende forløb, med en seng vi fik 9 uger efter bestilling u stedet for 4-6 uger og en seng da desværre er alt for hård til os begge to. Vi har taget kontakt til sengespind... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super service og gode produkter. Gode til at holde aftaler. Vi har haft lidt udfordringer. Alle spørgsmål løst med et smil
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.
Roskildevej 148D, 2500, Valby, Denemarken
- 22 78 09 09
- info@sengespinderiet.dk
- sengespinderiet.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har for 6 måneder siden købt en…
Jeg har for 6 måneder siden købt en seng fordi jeg havde dårlig ryg og vågnede med træthed ofte
Efter gennemgang af min søvn og måling, skiftede vi box sengen ud til madras med støtte på madras og lameller. 6 måneder efter er mine smerter lindret og jeg sover igennem
Konsulent Amin J,
Jytte, Værløse

Super betjening
En behagelig samtale. God madras. Tak til Dennis Møller

rigtig god oplevelse
jeg har aldrig haft sådan en god seng som jeg har nu.
og har aldrig rigtig sovet godt, men det gør jeg i hvert fald nu.
jeg fik en ekstrem skøn service af david, til både skanningen af ryg første gang og genskanningen, og jeg vil anbefale ham og sengespinderet til andre, for det har været en rigtig god oplevelse.
en oplevelse jeg i hvert fald ikke ville have været foruden :)

Tak til Dennis Møller
En meget venlig betjening. Jeg er meget godt tilfreds.
Mange tak til Dennis Møller. Jeg henvender mig gerne igen, hvis jeg får brug for det. Jeg fik målt min ryg, jeg har fået mig en dejlig seng og lænestol.

Jeg har haft sengen i 1 år
Jeg har haft sengen i 1 år. Som bager har jeg ofte haft dårlig skylder. Har idag haft gen scanning og der har været forbedring i søvn og støtte. Jeg anbefaler amin j

Antwoord van Sengespinderiet
Jeg har for et par år siden købt en…
Jeg har for et par år siden købt en seng af dem, den lever ikke op til det som de lovede. Jeg blev lovet at min ryg ville få det meget bedre og at jeg ikke ville behøve at gå og få massage mere.
Ca et halvt år efter kom der en sælger og solgte mig en massage stol. Den virker heller ikke mod mine smerter i ryggen. De lovede ydere mere at jeg ville kunne få mine penge tilbage hvis jeg ikke var tilfreds med det. Og det er også bare løgn. Da jeg så ville at de hentede min stol kunne dette ikke lade sig gøre. Et køb er et køb fik jeg så afvide.
NEJ HOLD JER VÆK FRA DEM

Kæmpe scammer firma
Kæmpe scammer firma, betaler en kæmpe formue (dyrere end Hästens), for en seng, som ikke var den jeg skulle have haft; de nægter at lade handlen gå tilbage, trods den forkerte vare!!!!!… (Har i øvrigt ikke bøvlet mere med ryg og hofter end nu)… Kunne jeg give -0 i stjerner, så havde jeg gjort det!

Utrolig god service
Utrolig god service! Der blev sat god tid af til at tale med mig, og jeg følte virkelig, at mine behov blev lyttet til. Jeg blev mødt med et smil og en kop kaffe, og hele oplevelsen var fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra – jeg har aldrig haft en bedre butiksoplevelse.

Antwoord van Sengespinderiet
Bedste ligge komfort - god investering
Jeg har købt en seng af sengespinderiet Jonas Lomholt, og har nu ligget i den i over et år.
Det er den bedste investering jeg har gjort og min ryg elsker det. Sengen blev tilpasset netop min ryg.
Jeg har så ligeledes haft besøg af David Bech i dag, der foretog en ny scanning for at se om sengen stadig var som den skulle. Det var den - ingen forandringer.
Der er 20 års garanti på madrassen - hvilket giver meget tryghed
Og virkelig god service at de kommer og tjekker efter at have ligget i den et år

Jeg har nu haft sengen i 3 år
Jeg har nu haft sengen i 3 år. Min krop hviler bedre og jeg har mere energi om morgenen. Vi har for 1 måned siden får scannet kroppen for at se om støtte stadig er den samme. Alt er i orden og vi giver 5 stjerner for service og de gode kvalitets produkter. Vi kan anbefale Ecco2 systemet

gode senge
god og venlig service af David dejlige senge. Flinke folk som leverede og monterede sengene og tog affald med

Antwoord van Sengespinderiet
Dyreste og den dårligste seng
Først kom sælgeren forbi og fortalte at madrassen blev lavet specielt til os i Tyskland 4 uger senere kom sengene kl 22 om aften troede vi skylde få en god nats søvn men vi kunne ligeså godt have lagt på gulvet godt en uge efter kom de med nye madrasser som var ok i starten men bliver bare ringere og ringere så vores råd hold jer langt væk fra Sengespinneriet
Sælgeren er heller til at slippe af med før du har købt sengen

Antwoord van Sengespinderiet
Vi havde en ok oplevelse i butikken men…
Vi havde en ok oplevelse i butikken men vi fik ikke det vi havde bestilt

Antwoord van Sengespinderiet
Min mand har sovet rigtig godt på den…
Min mand har sovet rigtig godt på den nye madras, men jeg har ikke sovet særlig godt og har måttet tage min gamle topmadras ovenpå madrassen og det er hjulpet lidt ,
Annelise og Steen Jakobsen

Fibromyalgi
Jeg har nu haft min madras i ca 1/2 år, som blev speciel lavet til mig på grund af en ryg scanning. Jeg har fibromyalgi og plejer at have mange smerter i det ene ben ( hofte og underben) . Siden jeg fik madrassen, har jeg ikke haft ondt, så mange tak for det. Rigtig god service af alle jeg har haft kontakt med.

Vi er blevet bondefanget,
Vi er blevet bondefanget,
Vi har for et par siden, købt en seng hos jeres firma. Og står nu her 3 år senere, med en smadret ryg, vi blev fortalt at vi havde en returret, som vi altid kunne benytte so af, da vi så eftergørende kontakter firmaet for at gøre brug af denne, så er det ikke længere en mulighed.
vi står nu med to forskellige afdrag, og betsalinger på noget vi realt ikke ønsker. Ikke nok med så er de eksrtemt gode til at presse og udnyttet af firmae5t

Antwoord van Sengespinderiet
Rigtig godt tilfreds med købet af min seng.
Jeg har købt en rigtig god seng.
Sælgeren var meget dygtig, og han vidste, hvad han talte om, da han kom hjem til os. Han gav sig god tid til fortælle om alle fordelene ved køb af sengen.

Antwoord van Sengespinderiet
Lees meer over geverifieerde reviews.