Seniorersdatingagentur Reviews 22

TrustScore 1.5 uit 5

1,6

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

... Ja, man kan vist kun komme til at skrive, hvis man starter med i hvert fald én stjerne. Men den har de på ingen måde fortjent ! De har fortjent minus 10 stjerner. Jeg tilslutter mig alt hvad d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og svindel De har nu truet med inkasso i flere år, og jeg lader være med at betale, efter at have skrevet til dem, og efter at være franarret 780 kroner for en dating side der aldrig har fungere... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det bliver svært at undgå .altså at bruge stødende sprogbrug. Skal prøve. Oplevet det samme som de andre på siden. Ville betale og prisen var lige pludselig af en helt anden størrelse, stoppede beta... Toon meer

1,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindelfirma der trækker penge fra din…

Svindelfirma der trækker penge fra din konto selv efter du har nedlagt din profil og opsagt din konto det er meget meget svært at komme ud af så lad for himlens skyld og din egen være med at oplyse nogen kortoplysninger for så stjæler de dine penge uden du kan gøre noget.
De kalder sig for senioresdating men på dit konto udtog står der Wlr Ag hold godt øje.
Hvis du har været så uheldig at ryge i denne svinske pengefælde så gå ind og spær dit kort på bankens hjemmeside og gør indsigelse mod det beløb der er trukket så kan man i visse tilfælde få sine penge tilbage, men forvent ikke noget, når man har spærret sit kort bestiller man et nyt og så går der typisk 8-10 dage så har man et nyt kort.
Deres sidenavn ligger tæt på en anden hjemmeside som hedder seniordating.dk og det er den side som er den ægte og hvor profilerne er ægte i modsætning til senioresdating hvor alle profiler er falske jeg oprettede en profil uden billede uden nogen tekst altså bare en Tom profil og på trods deraf fik man tonsvis af henvendelser fra deres botter.

Senioresdating er en snylter som kun vil have dine penge uden at yde noget som helst.

6 mei 2025

Fupfirma

Fupfirma, de sender falske beskeder, og foregiver at de har aktive brugere. Deres support er ikke-eksisterende, og sender samme standardsvar på alle spørgsmål. Kan bestemt ikke advare nok imod dette svindelforetagende.

29 april 2025

Fup og svindel

Fup og svindel
De har nu truet med inkasso i flere år, og jeg lader være med at betale, efter at have skrevet til dem, og efter at være franarret 780 kroner for en dating side der aldrig har fungeret, og spærret mit kort, truer de stadigvæk med inkasso
Jeg kommer aldrig til at betale en øre

11 april 2024

Svindel

Udelukkende netsvindel
Man kan ikke anmelde uden stjerner. Den skal have minus 5.

22 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg blev opkrævet 356 selv om jeg kun…

jeg blev opkrævet 356 selv om jeg kun skulle betale 89 kr...har skrevet til deres kundeservice..regner ikke med svar...nogen der ved hvordan jeg kommer ud af det her,,,mangler virkelig hjælp...1 skrev jeg kunne tale med bank men vil de hjælpe?Desperat..Man kan ikke melde sig ud..mit kort er nu spærret...mistet de 356 men bedre end at de bliver ved med at trække..nogle af jer skriver man kan opsige abonnement men hvor på siden?

12 augustus 2023

Hold jer væk…

Hold jer væk. De truer med inkasso osv selvom jeg aldrig betalte for at være medlem, men kun opretttede en gratis profil. Jeg har ikke i sinde at betale nogetsomhelst til dem. Jeg blokerer de e-mailadresser, der kommer fra dem. På et eller andet tidspunkt stopper vel de med at sende. Selvom man sletter sin profil får jeg stadig e-mails fra dem

18 juni 2023

svindel og trusler

Jeg har skrevet om senioresdatingagentur her på thrustpilot at det er svindel og de er umulige at komme ud af. Er der nogen der er blevet udsat for en inkasso sag som de truer med

25 februari 2023

Opsagde i 2021 og så kræver de 2023

I 2021 opsigelse jeg abonnement og nu i 2023 begynder de at sende mig regninger og truer med sagsanlæg. Jeg prøver heltinden at skrive til dem på de mail de sender mig men de kommer tilbage med ulæst. Og jeg kan ikke se hvor jeg ellers kanskrive til dem
Vh Nina frahm

2 maart 2023

PAS PÅ!!!!!

PAS PÅ!!!!!
Det er rent fup og en pengemaskine, som er meget svær at komme ud af.
Man tror man er inde og kigge gratis, og vupti, så er man medlem, og skal betale for tre måneder og endda betale mere en angivet.
Hvis du så har betalt og opsagt dit medlemskab, hvilket selvfølgeligt er i udlandet, og besværlig gøres så meget som muligt, finder man så ud af, at over 90% af profilerne er sløret og man kan ikke se dem, og dem der er tilbage, vil jeg gætte på er falske.
Så pas på der ude, der er ikke meget hjælp at få, når man først sidder i saksen

22 maart 2022

bedre held næste x

Det bliver svært at undgå .altså at bruge stødende sprogbrug. Skal prøve.
Oplevet det samme som de andre på siden.
Ville betale og prisen var lige pludselig af en helt anden størrelse, stoppede betalingen og så skal jeg love for der kom gang i mail frem og tilbage. Nu er jeg meldt fra pr 12-8-22 men skal stadig betale over 1100 kr ellers hedder det inkasso. for eftertiden vil jeg gå på denne side og tjekke. Bedre held næste x

17 februari 2022

HOLD JER VÆK FRA DEM

SÅ UMÅLIGE DUMME DEM DER SIDDER OG SKRIVER TILBAGE TIL EN
HOLD JER VÆK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg acceptere en pris på kr 65,00 pr mdr og var ikke hurtig nok til at stoppe betalingen, DE STJAL KR 780,00 for 3 mdr, og jeg ville betale 3 X 65,00…men for sent

Jeg har klaget til min bank og de har ført pengene tilbage, de gav mig ret.

Nu skriver de den ene mail efter den anden og truer med incasso og advokat, jeg har lige nu skrevet til dem at de skal lade deres advokat skrive til mig.

Skal lige oplyse at jeg med det samme opsagde det medlemskab jeg ved et uheld kom til at betale.

KAN KUN SIGE…HOLD JER VÆK.

7 januari 2022

Formentlig ulovlig forretningsadfærd

De har fortjent minus 10 stjerner.
Jeg tilslutter mig alt hvad der skrives i nedenstående anmeldelser. Svindel&bondefangeri.
Jeg har gjort fuldstændigt de samme erfaringer: Afbrød mit køb, da prisen pludselig ikke svarede til det oprindelige beløb. Derefter kom der rykkere og incasso-trusler (for noget, som jeg jo aldrig havde nået at købe).
Egentlig burde man poltianmelde dem, det er jo ikke lovligt at agere sådan på nettet.

3 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville ikke have givet dem nogen stjerne…

Ville ikke have givet dem nogen stjerne tvært i mod.
Det er bundefangeri. De reklamerer med tre måneder for det var endda rabat pris på 69 kr. Når man så vil betale er det 780 kr. fordi det er pr uge. De truer med inkasso efter 7 dage, trods man ikke har fået adgang. Hold jer fra det.

22 oktober 2021

Dårlig moral

Jeg oplevede at jeg var inde og snuse til seniorersdatingagentur.dk og det lød rimelig godt, så jeg tilmeldte mig deres vip og prisen var 129,-. Jeg gik igang med betaling og så stod der 780,- for 3 mdr. og det var noget dyrt, så jeg afbrød betalingen. 7 dage eftertruede de med incasso og efterfølgende sag hvis jeg ikke betalte. Hold jer væk fra denne side

20 september 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.