Seniorpleje Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik bestilt en forkert halebenspude i første omgang og ringede til seniorpleje og fik en rigtig god snak og vejledning til hvad for en jeg skulle bestille i stedet for . Den bedste halebens... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var ret sen levering på varen, men deri havde Seniorpleje ingen skyld. Jeg ombyttede en vare, hvilket gik meget let. Ved henvendelse er jeg blevet mødt med stor venlighed, så fuld tilfredshed h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er simpelthen en fantastisk service. Denne gang havde vi et fra leverandøren, ikke virkende produkt. Vi fik tilsendt en ny, helt uden at skulle dokumentere eller vente på t retur varer kom ind. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hjalp min genbo på 85 år med at bestille en hvilestol. Vi havde behov for vejledning, da det var vigtigt det blev den helt rette ift. hans behov. Vi fik enorm kompetent telefonisk vejledning, e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seniorpleje sælger udstyr og hjælpemidler. Dertil kommer Ditte med en sundhedsfaglig baggrund og kan yde kompetent rådgivning samt være behjælpelig ved spørgsmål.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

124 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering.

7 maart 2025

Kære Anne,
Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at alt gik efter planen :)

Fin service

Har sent varmetæppe retur da det ikke virkede godt nok for os. Har fået alle pengene retur. Fin service

26 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Erik,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi lever af glade kunder, og derfor er det også vigtigt for os, at det er nemt og hurtigt at returnere, hvis man fortryder sit køb, eller at varen ikke er som forventet.
Ønsker jer en dejlig dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søgte efter sengehest til voksen

Det var nemt at finde sengehesten over nettet. Og der var en meget fin og udførlig video, der fortalte om anvendelse og om hvordan sengehesten nemt kunne monteres.
Efter bestilling kom varen hurtigt.

17 maart 2025

Kære Margit,
Tusind tak for de 5 stjerner og meget fine anmeldelse!
Dejligt at alt gik nemt og hurtigt. Vi gør os meget umage, så det hele gerne skulle foregå let og enkelt.
I er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe en anden gang :)

Kære Rasmus,
Tusind tusind tak for de 5 stjerner og søde anmeldelse. Vi elsker vores kunder og gør altid vores bedste.
Vi hjælper gerne en anden gang :)

god vejledning

god vejledning og service med faktura

Hej søde mennesker fra De2 Gårde,
Det er altid en fornøjelse at have besøg af jer og jeres søde kontaktpersoner.
I er altid meget velkommen :)

Kvalitetsprodukter og hurtig levering

Seniorpleje har et stort og bredt udvalg af kvalitetsprodukter.
Min bestilling blev gennemført problemfrit, og leveringen var hurtig.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

26 februari 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på på de 5 stjerner.
Du er altid meget velkommen, hvis vi kan hjælpe en anden gang :)

Solid faglig rådgivning

Solid faglig rådgivning

21 februari 2025

Kære Poul,
Mange tak for dine flotte ord og 5 stjerner. Dejligt at du valgte os.

Bedste service

Bedste service, da vi blev nødt til at afbestille en vare dagen efter den var bestilt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 maart 2025

Hej Frederik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi elsker glade kunder, og vi gør altid vores bedste for at finde en løsning.
Håber at kunne hjælpe en anden gang ;)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service. Siger noget godt for at sælge.

Jeg oplevelse man ikke kan få Sine penge tilbage uden at betale gebyr.
Ved første køb var det forkert størrelse jeg prøvede en ny størrelse men passede heller ikke og det skulle betales porto fra.

19 februari 2025

Hej Anne-Mette,
Vi er meget ked af, at du føler, du har fået en dårlig oplevelse og service.
Det er rigtig ærgerligt, når man ikke finder den rigtige størrelse eller facon, men det er nogle gange svært med sko, da vores fødder er meget unikke.
Vi lever af glade kunder, og det er netop også derfor, at altid tilbyder gratis levering til afhentning i pakkeboks, når man handler for minimum 600 kroner. Dette har også været gældende for begge de gange, vi har sendt de sko, du har bestilt via webshoppen.
Det er helt almindelig procedure for stort set alle webshops, at kunden selv betaler returporto for refundering mm. Som en ekstra service vedlægger vi altid billige returlabels, men det står dig altid frit for, om du som kunde vil anvende den, komme ned med varerne i butikken, eller selv sørge for at arrangere returforsendelse.
Du kan læse alt omkring returnering mm i vores returbetingelser.
-Vi håber at du finder de helt rigtige sko andet steds. Ellers er I altid velkommen til at tage en tur ned til Børkop og prøve vores mange forskellige sko og støvler :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Strømperne er gode men de strammer…

Strømperne er gode men de strammer hvilket medfører at mine ankler stadig hæver.

17 februari 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Der skulle gerne være en medfølgende returlabel i din pakke. Du er altid velkommen til at sende dem retur, så sender jeg en størrelse større til dig :)

Dejligt og hurtig

14 februari 2025

Hej Niels,
Mange tak for de 5 stjerner. Perfekt at alt gik hurtigt og efter planen. Håber at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I var hurtige

I var hurtige, men jeg bad om at få varen sendt til min adresse, og den kom i pakkeboks. Det var ikke godt nok.

Hej Hanne,
Tak for din fine anmeldelse.
Jeg tror der må være tale om en misforståelse.. Det kan vi kun beklage.
Kan se på din bestilling, at du har bestilt gratis levering til pakkeshop, så måske er det bare gået lidt stærkt.
Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har særlige ønsker i forhold til levering, eller hvis du er i tvivl om noget.
Næste gang, du bestiller, så sørger vi gerne for privat levering, hvis du giver os et ring, når du bestiller :)

Gode råd og samtale.

Gode råd og samtale.
Hurtig levering .
Kan anbefales

Hej Peter,
Mange mange tak for den meget flotte anmeldelse. Den sætter vi enormt stor pris på. Det gør os stolte og glade, når vi får sådanne tilbagemeldinger :D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var fin som forventet og…

Varen var fin som forventet og forsendelsen foregik hurtigt

11 februari 2025

Kære Dea,
Tusind tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Lees meer over geverifieerde reviews.