Sensorywereld Reviews 5

TrustScore 4 uit 5

4,0

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Kinderwinkel

Sensory Wereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in sensorische producten voor kinderen en volwassenen. Ons kernproduct is de verzwaringsknuffel — een zachte, CE-gecertificeerde knuffel met verdeeld gewicht die rust en kalmte biedt aan mensen met overprikkeling, ADHD, autisme of angstgevoelens. Wij geloven dat rust geen luxe is, maar een basisbehoefte. Veel kinderen en volwassenen ervaren dagelijks overprikkeling — te veel geluid, te veel prikkels, te weinig houvast. Een verzwaringsknuffel biedt zachte, constante druk die het zenuwstelsel kalmeert. Niet als medisch hulpmiddel, maar als een vertrouwd, warm maatje dat altijd beschikbaar is. Onze verzwaringsknuffels zijn verkrijgbaar als beer, konijn, hond en kat — allemaal met een gewicht van 2 kilogram, verdeeld over het lichaam voor een natuurlijk, geborgen gevoel. De knuffels zijn gemaakt van zachte pluche materialen, volledig wasbaar en veilig gecertificeerd. Ze zijn geschikt voor kinderen én volwassenen die baat hebben bij diepe druk en sensorische ondersteuning. Bij Sensory Wereld staat kwaliteit en vertrouwen centraal. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit. We bieden gratis verzending vanaf €50, 30 dagen retourrecht en veilig betalen via iDEAL, Visa, Mastercard en meer. Wij zijn er voor ouders die rust willen voor hun kind, voor volwassenen die zichzelf willen ondersteunen, en voor iedereen die begrijpt dat soms een zachte knuffel meer doet dan woorden.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Niet meer weg te denken uit onze routine

Wat zijn wij blij met deze verzwaringsknuffel! Voor onze twee jongens met autisme geeft hij veel rust, geborgenheid en ontspanning. Vooral bij overprikkeling en tijdens het slapen merken we echt verschil. De knuffel is zacht, fijn in gebruik en inmiddels niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Absoluut een aanrader!

17 juni 2026

De verzwaringsbeer

De verzwaringsbeer van Sensory Wereld is een hele mooie, zachte beer van 2KG.
Hij helpt erg goed bij het ontprikkelen na een lange drukke dag en zorgt voor ontspanning bij het slapen.

De beer zelf krijgt 5 sterren van mij, want het is echt een prachtige beer.

Helaas was er iets mis gegaan met het bestellen, we hadden een konijn gekozen maar kregen de beer thuis gestuurd. Ik had mijn dochter zelf laten kiezen en ze koos het konijn, dus toen er een beer uit de verpakking kwam was ze echt even heel verdrietig, dit was erg jammer.

Al met al raad ik Sensory Wereld zeker aan

13 juni 2026

Perfect

Goede service, redelijke prijzen, kwalitatieve producten. Snel verzonden en makkelijk bereikbaar bij vragen. Top!

25 mei 2026

Echt een mooie zware beer

Echt een mooie zware beer, niet te groot en niet te klein, rold niet weg dus kan blijft prima op zijn plaats, het is een vriendje voor de kleine bij het slapen gaan.

16 april 2026
Logo Sensorywereld

Antwoord van Sensorywereld

Wat ontzettend fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review 🤎

Heel bijzonder om te horen dat de beer echt een vriendje is geworden voor het slapengaan. Daar doen we het voor.

Liefs,
Sensory Wereld