Serawonen

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Ze doen zich voor als high end maatwerk maar dat is het niet onze kasten zijn na 1,5 maand allemaal verwijderd en geen geld terug gekregen!

Sera wonen kan het iedereen aanbevelen die meubels op maat willen. Wij hebben een schitterende salontafel en tv meubel. Contact verliep heel goed. Wezen kijken in de showroom. Zeer klantvriendelijk on... Toon meer

Ik kwam Sera wonen tegen via social media, in contact gekomen en al snel konden wij een kijkje nemen. Mijn man en ik wisten precies wat wij wilde voor in ons nieuwbouw huis en wij zijn heel fijn geh... Toon meer

Heb vandaag me eettafel en bloktafel binnen gekregen, netjes ingepakt met folie. Ben zeer tevreden over dit bedrijf omdat de jongens gehoor hebben gegeven aan mijn wensen en op maat laten maken is ook... Toon meer

1. Meubilair-op-maat leverancier

Wij zijn een gepassioneerd meubelbedrijf die zich inzet voor het leveren van high-end maatwerk meubels en interieur onderdelen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte

Schending van onze richtlijnen

Super blij met mijn tafels!

Ik had een speciaal kleur wens en ben door Serawonen erg goed geholpen. Voor de meubels werden gespoten eerst netjes een staaltje opgestuurd en na akkoord werden mijn meubels binnen een week geleverd. Kwaliteit en prijs is top! Alle communicatie verliep over de app en werd binnen 24 uur beantwoord. Zeker een aanrader!

24 juli 2023

Hoogwaardige kwaliteit en goed naar de wensen luisterend!

Wij zijn super tevreden met het afgeleverde werk van Serawonen. Ze hebben vanaf het begin goed meegedacht met het ontwerp en de kleur/materiaalkeuze. Tijdens het proces ook goed tussendoor updates en foto’s gestuurd.

Maar het mooiste was de daadwerkelijke oplevering, super mooi afgewerkt en ook heel netjes in huis gewerkt. Wij raden hun zeker aan voor kwalitatief hoogstaand werk!

19 juli 2023

Los van de topservice ook echt prachtig…

Los van de topservice ook echt prachtig op maat gemaakte meubels. Nog mooier geworden dan verwacht. Ook fijn dat ze goed meedenken, creatief zijn en goed hebben weten in te spelen op onze wensen.

Niks is te gek!

Kijken uit naar de volgende meubels!

10 februari 2023

Nog geen 1 ster waard

Nog geen 1 ster waard. Hele slechte service en meubels gewoon troep! Alsof ze het met de ogen dicht gemaakt hebben. Slecht afgewerkt en ziet scharnieren aan de buitekant zitten ( zijn zelfs mee gespoten. Meubels gaan na 1 week al scheuren. Alleen te bereiken via whatsapp , nemen niet eens de telefoon op voor de klanten. Staan je niet fatsoenlijk ter woord alleen als je betalen moet. Ik raad iedereen aan om hier NIKS te bestellen !! Jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen. Echte prutsers !

8 augustus 2022

Op dezelfde dag was mijn salontafel al…

Op dezelfde dag was mijn salontafel al beschadigd! De eigenaar is hondsbrutaal en geeft meerdere keren aan de tafel op te komen halen, maar komt vervolgens niet opdagen! De Google pagina is verwijderd, omdat er alleen maar slechte reviews op stonden!

8 november 2021

Nog nooit zoveel spijt gehad van een aankoop!

Ik ben bij hen terechtgekomen via Instagram. Bij het plaatsen van mijn bestelling vond ik alles oke. Ze waren bereikbaar per Whatsupp en zelfs bereid om 22.30 uur nog voor mij een bon op te stellen en mijn bestelling op te nemen. Na het plaatsen van mijn bestelling was er in een klap iets gebeurd met Serawonen. Daar waar zij zelfs bereid waren om zelfs in de avonden te werken, waren zij ineens heeeeeeel slecht bereikbaar. Ik kon dagen, uren wachten op een antwoord. Afgesproken bezorgdatum werd op de dag zelf door hun 3 keer verzet, nadat ik vroeg hoe laat ik ze kon verwachten. Goed, eenmaal mijn beide tafels ontvangen, begon pas alle gezeik. Super slecht kwaliteit. Alles beschadigd heel snel. Met een klein beetje warme bord op tafel, is de lak er al van af en zit er barsten op. Heb hen aangegeven dat dit niet normaal is en ik word gewoon genegeerd. Na 100 berichten gestuurd te hebben kreeg ik een reactie en zouden ze het komen ophalen voor herstel. Op de afgesproken dag heel brutaal niet komen opdagen en ook niet reageren. Heb ze meerdere keren gebeld en een bericht gestuurd, maar mocht niet baten. Ik ben zeer ontevreden over jullie Service en kwaliteit. Super veel spijt voor jullie gekozen te hebben.

1 september 2022

Klacht oplossen

Alles is netjes mooi spul echter communicatie na afleveren is Zeer traag maanden 7-8 bezig zijn met een klacht is niet normaal

4 september 2022

Salon en eettafel

Ik heb op maat mijn salontafel en eettafel besteld bij Serawonen en ben erg tevreden! De service is ook perfect. Raad het iedereen aan🤌

7 juli 2022

Toppertjes!

Toppertjes!! Zoals de service als de klant vriendelijlheid. Tafel ziet er harstikke goed uit beter dan dat ik had verwacht, volgende adres ben ik weer bij jullie!

6 juli 2022

Een en al top!

Een en al top!!
Zo blij met mijn nieuwe salontafel en sidetable!
Altyd goed bereikbaar, met alle geduld geholpen!
Zeker een aanrader! En belangrijkste is geen vertraging, op de datum dat ze beloofd waren zijn ze ook werkelijk bezorgd!
Meubels zijn mooi afgewerkt heel mooi en strak!

25 april 2022