Perfect voor optoma onderdelen
Deze shop heeft me aan een originele afstandsbediening voor mijn optomaML1050 geholpen. Super blij mee! Vriendelijke mensen die snel op vragen per mail reageren.
Ik kan alleen maar een positieve melding doen over het herstelbedrijf
Mijn probleem met de optoma beamer werd keurig onder garantie opgelost
Heel snelle en duidelijke afspraak toestel werd reeds na 4 dagen weer
Netjes afgeleverd
waardeloos bedrijf.
spullen die je koopt bij de aldi komen hier vandaan.
niet kopen, je bent je geld kwijt als er iets stuk gaat.
Een ster is al teveel! Slechte service en communicatie. Je stuurt een robotmaaier op en krijgt hem terug terwijl hij het nog niet doet. Zonder het te controleren roepen ze vervolgens dat het eigen schuld is dat en dat ze denken dat je hem in de winter niet opgeladen hebt en dat die daardoor kapot is gegaan. Zonder maar iets te controleren. Vervolgens zeggen ze toe dat ze hem op komen halen, vanaf toen viel de communicatie stil. Wat een beschamende service. Als je een bedrijf zoekt met een … communicatie moet je vooral hier zijn!
Antwoorden NIET op verschillende mails.
Vind ik maar boers EN onbeschoft.
Waardeloos bedrijfje.
Zeer slecht. Een SUP gekocht bij de Aldi met 3 jaar garantie. Meerdere e-mails gestuurd, want ze geven aan alleen per mail te reageren. Vervolgens denk je dat er extra actie word uitgezet. Laatste mail was dat mijn bankgegevens niet kloppen. Prima stuur ik mijn bankgegevens en hoor ik weer niks. Nog een mail gestuurd, wie gaat er nou achteraan?? Tijd voor DAS rechtsbijstand geloof ik!
Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij sertroncs .nl
Ze hebben mijn geld ontvangen en dat is het
Na enkele mails te hebben gestuurd komt geen antwoord
Nooit koop ik nog iets bij sertronics ZE KOMEN HUN BELOFTE ZEKER NIET NA
Mijn beamer zou hier hersteld worden, maar na de herstelofferte en de betaling van de herstelkosten kreeg ik een niet-werkend toestel terug.
Ondanks hun belofte een "zorgvuldig op werking gecontroleerd toestel" af te leveren, werkte deze niet!
Men wil me laten bijbetalen voor de 'nieuwe' herstelling... ook mijn initiële herstelkosten krijg ik niet terugbetaald, mails worden niet beantwoord.
Als servicecenter van coolblue, had ik meer verwacht
Waterkoker gekocht in ALDI, 3 jaar garantie en na 2 jaar stukje afgebroken. Sertronics is de garantie tussenpersoon. Email gekregen van Sertronics om kasticket en bankrekeningnummer op te sturen. Zo gedaan maar NOOIT aankoopbedrag teruggekregen.
Schande !!
Wij hebben 2 jaar geleden een Quigg inductieplaat gekocht bij de Aldi. Apparaat gaf foutmeldingen waardoor het niet meer te gebruiken was. Er zit 3 jaar garantie op dus gemaild met Sertronics. Heel netjes meteen antwoord en 4 dagen later geheel gratis een nieuwe ontvangen. Top service!
Een nat/droogzuiger gekocht bij de Aldi. Helaas verkoopt de Aldi producten van Sertronics. Ik heb geprobeerd tel. Contact te zoeken, maar nemen niet op. Mail gestuurd. Antwoord: zoek het maar uit. Ga de ijzerhandelaren maar af. Zij adviseerde Bauhaus, maar die kende het merk niet eens. Google gaf aan dat alleen Bol.com de accu verkoopt. Onbekend of daar een lader bij zit.
Blijkt dat de Aldi alleen maar producten zonder accu en lader verkoopt en voor de rest moet je maar zaken doen met Bol.com.
Ik koop dus nooit meer electrische producten bij de Aldi. Hele slechte ervaringen dus en dit ook maar toevertrouwd aan social media.
Verticuteerder gekocht bij de Aldi, 3 jaar garantie na 1 keer gebruiken en een jaar in de opslag zo dood als een pier. klantenservice gebeld, vriendelijke juffrouw aan de lijn die mij adviseerde een mailtje te sturen naar sertronics.nl.
Dit was ongeveer twee maanden terug en ik wacht nog steeds op een reactie.
Sertronics is die ene ster nog niet waard.
Ik heb onderdelen besteld voor een broodbakmachine en die werden maar niet geleverd. Uiteindelijk was ik het wachten beu en heb ik me beroepen op het herroepingsrecht en mijn geld terug verzocht.
Op die mail kwam geen reactie.
Na een aantal keren mailen kwam er eindelijk een bericht dat ze mijn bestelling geannuleerd hadden en het geld binnen 1 week op de rekening zou staan.
U raadt het al, geen geld binnen 1 week, maar ook niet binnen 2 weken en nog steeds wachtende.
Ik wil dat zij mijn geld terug storten, wat een vreselijk "bedrijf".
Slecht bereikbaar. Ik moet dan minstens een kwartier aan de telefoon wachten. Al meerdere keren gebeld. De eerste keer kreeg ik te horen dat het onderdeel wat ik nodig heb er was en dat het dan gelijk die dag nog verzonden kon worden. Vervolgens die 24-03-20 online bestelling gedaan. Meer dan een week te zien op post.nl ‘wel aangemeld maar nog niet binnen’. Ik weer bellen naar sertronics, na meerdere pogingen gemaild. Na eindelijk telefonisch wel contact te hebben werd er gezegd dat het onderdeel in bestelling was, dat zou vanwege de corona heel lang kunnen duren en niet in voorraad. Een onderdeel werd naar mij verstuurd op 31-03-20, en ‘lag los in het magazijn en zou zeker passen’. Toen ook ineens wel een reactie op mijn mail. Dat binnen op 01-04-20 en totaal andere garde, dus weer gebeld en dezelfde dag en kreeg te horen dat terugsturen te duur zou zijn. Weggegeven via fb, nadat ik er foto’s van had gemaakt aan iemand die het wel kan gebruiken want wat moet ik ermee en in de kliko gooien is zonde. Gisterochtend 06-04-20 9.03 uur een mail gestuurd, volgens internet is het open en ook net weer gebeld en in de wacht. Dus bij deze graag respons op de mail die ik gisteren heb gestuurd. Zelf een webshop te hebben gehad, weet ik dat er genoeg tijd is en daarnaast klantvriendelijk om snel te reageren op vragen e.d. van klanten. In ieder geval dezelfde dag. Ik zou graag mijn geld terugwillen. Wel op basis van ‘misleiding’ door mij te hebben aangegeven en zowel telefonisch voorradig en voorradig op de website. Verder vind ik het bijzonder duur dat er €9,- aan verzendkosten wordt gevraagd.
Het is vervelend dat Sertronics de enige zaak is van Aldi keukenmachines. Dan koop ik liever een nieuwe.
Idd dat door Corona verzending iets langer kan duren. Vanuit buitenland van Alieexpres een paar bestellingen zelfs na een week binnen. Post.nl, DHL en GLS 1-5 dgn. Wat dat betreft nog snelle levering.
Na dit bericht op facebook bij Sertronics eindelijk respons op 8 april via mail dat ik mijn geld terug krijg. Tot op heden niks.
Weer gemaild en weer via facebook onder recensies een bericht geplaatst en pas 2 dgn later op 23 april via mail ‘dat het allang idd terug betaald had moeten zijn en ze het door zouden geven aan de afdeling’. Ok🤔 dit onderdelenbedrijfje is zoooo ontzettend groot dus dit klinkt niet bepaald overtuigend.
Raborekening, wat ik ook heb dus zou gelijk er al op moeten staan. Nog niks!!
Vervolgens krijg ik vanmorgen van een andere gedupeerde op Facebook onder mijn recensie te lezen dat ze ook zit te wachten op haar geld.
Slechte ervaring met dit bedrijf. Geen bestelbevestiging, geen levering en geen communicatie. Pas na meerdere weken wordt het pakketje eindelijk bezorgd. Dit bedrijf is ronduit af te raden alleen jammer dat je gedwongen bent om zaken met ze te doen als je Aldi apparatuur koopt.
Sertronics is een bedrijf die uitblinkt in non-communicatie. Indien zij wel reageren doen zij loze beloften. Zij zijn expert om mensen aan het lijntje te houden. Onbegrijpelijk dat een bedrijf als Aldi met hen zaken doen.