1. Webhostingbedrijf

De beste Minecraft server hosting van Nederland! Simpel, kwalitatief en behulpzaam, hier staan wij voor bij ServerBuilds. Wij denken graag mee met de klant om zo altijd op de juiste manier van dienst te kunnen zijn. Mede omdat ServerBuilds alles zelf ontwikkelt qua het beheren van je dienst, maakt het ons mogelijk aanvullingen te doen waar nodig om het de klant zo makkelijk mogelijk te kunnen maken. Waar wij begonnen zijn als Minecraft host, breiden wij ondertussen langzaam onze diensten uit naar meer producten. We blijven altijd kijken naar hoe goedkoop een dienst kan tegen optimale kwaliteit, de kwaliteit die wij leveren waarborgen we. ServerBuilds heeft meer dan 5 jaar ervaring met het hosten van Minecraft servers, ben je dus opzoek naar goede Minecraft server hosting? Dan moet je natuurlijk bij ServerBuilds zijn.

2,3

Slecht

Kan niet in contact komen met Arno de Groot

Kan niet in contact komen met Arno de Groot (eigenaar van Freaze Hosting, StackIP & Serverbuilds). Mijn directadmin is niet bereikbaar er staat "Your account is blocked" en mijn websites zijn ook niet bereikbaar. Terwijl alle facturen wel betaald zijn. Er is geen mogelijkheid om in contact te komen met dit hosting bedrijf. Er wordt niet gereageerd op ticket en als je zijn telefoonnummers belt wordt er of niet opgenomen of je krijg "dit nummer is niet in gebruik".

Kortom eigenlijk niet eens 1 ster waard.

1 juli 2024

Super slecht

Super slecht. Prijs kwaliteit verhouding is verschrikkelijk, de eerste maand was al duur voor de kwaliteit wat je krijgt en na de eerste maand wordt de prijs ook nog omhoog gegooid voor een server.
Als je ze probeert te contacteren met welke issue dan ook wordt je vraag gewoon niet beantwoord op meerdere platforms.

Doe jezelf een plezier en haal je server ergens anders.

12 juni 2022

Geld weggegooid

Kan je beter geld door het raam smijten in plaats van dit te spenderen aan deze matige onprofessionele organisatie..

24 januari 2022

Waardeloos

Heb hier een tijdje mijn server gehost. De eerste paar maand was er af en toe wat downtime maar dat kan natuurlijk overal gebeuren, geen probleem.
Totdat op een gegeven moment ineens mijn hele server was verdwenen, verwijderd door de staff zelf. Hier zou ik een email over moeten hebben ontvangen, deze heb ik nooit gezien. Ze hadden ook geen backups van mijn server waardoor ik alles kwijt was.

Niet eens een maand later is er een storing waardoor WEER mijn server helemaal verwijderd werd. Gelukkig maakte ik toen uit voorzorg dagelijks een eigen backup en was er niet veel verloren.

De compensatie voor dit alles? 2 weken verlenging van mijn dienst. Matig.

Na de 2e keer heb ik besloten om een server te huren bij een andere aanbieder.

Op serverbuilds maakte ik gebruik van krediet om mijn facturen te betalen, zodat meerdere mensen konden bijdragen aan de onkosten van de server. Na de opzegging van mijn diensten wilde ik graag de overgebleven €25 van mijn krediet terug of op zijn minst schenken aan een andere klant die wél blij is met de diensten hier.
Dit is ook niet mogelijk waardoor op dit moment mijn €25 wordt gegijzeld door dit bedrijf als gevolg van hun eigen incompetentie.

Doe jezelf een plezier en host je diensten niet hier.

20 oktober 2021

Host hier geen server!

6 dagen geleden hier een minecraft server gehost. Vandaag kreeg ik bericht van gebruikers dat de server niet online was. Na wat uitzoekwerk bleek de server geen schijfruimte meer vrij te hebben bij Serverbuilds.
Support van Serverbuilds is er niet. Ik heb mijn server files gedownload en ergens anders gehost.

Koopjeserver.nl is echt een aanrader. Iets duurder in prijs, maar wel een stabiele server zonder lag.

16 oktober 2021

Verwaarloosd bedrijf

Ik heb meer dan 48u geleden een minecraft server bij hun gekocht, deze server heeft nooit gewerkt. Bij het instellen van de naam, versie en de nodige server informatie krijgen we een wit scherm.

We hebben na een uur proberen een ticket aangemaakt (ondertussen 49u geleden), hier is ook nog niet op gereageerd. Vervolgens heb ik via de contactpagina een nummer gevonden, hier heb ik naar gebeld, maar dan kwam ik bij een Frans persoon terecht die niets met het bedrijf te maken had.

We gaan nu nog het bedrijf via mail proberen te contacteren, en naar de CEO een berichtje sturen in de hoop toch nog onze server te krijgen.

Geld uitgeven aan dit bedrijf = geld weg heb ik tot nu de indruk.

4 augustus 2021

Serverbuilds is niet de kwaliteit meer…

Serverbuilds is niet de kwaliteit meer die het vroeger was, mijn server heeft last van willekeurige periodes van lag en een buggy console. Ik raad aan op dit moment niet een server aan te schaffen bij deze host, aangezien er ook andere hosts zijn met stukken goedkopere prijzen.

10 april 2020
Logo Serverbuilds

Antwoord van Serverbuilds

Beste Lennard, zou je contact willen opnemen met onze klantenservice wij kijken graag naar je server om de lag op te lossen.