Service Apotheek Reviews 56

TrustScore 2 uit 5

2,0

Dit is nu al de 2e keer, dat medicatie niet op voorraad is, en dat we het weer bij de Apotheek in het ziekenhuis moeten ophalen, kost weer extra tijd en geld om te parkeren bij het ziekenhuis....krijg... Toon meer

Constant verkeerde bezorging. Aan de deur bezorgen terwijl ik een brievenbusovereenkomst heb. Als de verpakking verandert (lees, goedkopere pillen) en niet door de brievenbus kan, dan komen ze het bez... Toon meer

Service apotheek plein oost ridderkerk Heel erg spijt van mijn inschrijving. Totaal niet klantvriendelijk/klantgericht. Kreeg rare dingen te horen van de idiote apotheker wat ik echt onprettig en... Toon meer

Ik heb een rustig en uitgebreid gesprek gehad. Ik heb goede adviezen gekregen. Ik kon alles bespreken , heb dat bijzonder op prijs gesteld.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Degoutant. Een apotheek hoort je te helpen!

Ik kwam met mijn electronisch voorschrift tot bij de oude dame. Ze vertelde mij botweg en arrogant: ‘daar ben ik niks mee’.
Ik stond zo perplex van haar reactie in combinatie met haar houding. Ze bekeek het voorschrift geen eens. Het interesseerde haar niet.
Ze deed zelfs niet de moeite om te zoeken naar andere oplossingen. Degoutante houding!

16 februari 2024

Tantum besteld niet gekregen

Online tantum besteld en betaald, na 1.5 week nog niets ontvangen en dat moet onderzocht worden door iemand waarom dat niet geleverd is. 2 dagen later weer gebeld en aangegeven dat ik mijn geld terug wilt hebben. Dat is geen probleem maar moet dan toch weer teruggebeld worden. Benu apotheek gebeld en die vertelde dat dat product dus uit de gandel is.

8 januari 2024

Alle medicijnen

Geen vaste medicatie, constant medicatie veranderen hopeloos zooi al aantal jaren zo wanneer krijgt de cliënt gelijk shade vergoeding zou misschien een oplossing kunnen zijn voor better behandeling medicatie registratie waar apotheker niet onder uit kan komen. Het is immers ook nooit hun bedoeling en zo blijft het een zooitje. Jong personeel met grote mond direct ontslaan of voortaan gesprekken opnemen tegen deze corruptie. Schandalig en onbegrijpelijk.

21 december 2023

alles gaat mis

alles gaat mis. ik moet op pc mét mobiel zeven schermen door om mijn vaste medicijnen te bestellen. vervolgens lukt dat bestellen niet want de herhaalrecepten zijn blijkbaar niet ingevoerd. ik meld dat via een ingewikkeld contactformulier waarop ik alles moet invullen dat via mijn inlog al bekend is. dan krijg ik een ontvangstbevestiging van mijn bericht onder no-reply (service ?). dat bericht rept van de "handige app". als ik die gebruik, wordt ik er eerst driemaal uitgegooid : "opnieuw beginnen" (gebeurt ook vaak op de rommelige site). en als ik dan mijn herhaalrecepten zoek, krijg ik de melding dan mijn recepten helaas niet via de app te bestellen zijn. foei !

20 december 2023

Betrouwbaar, snel!

Correct behandeld, snel geleverd (zat zelf helaas in een weekend, kunnen zij ook niets aan doen! Zou er zeker weer bestellen! 🌸

5 december 2023

De eigenaar van service apotheek…

De eigenaar van service apotheek Maasniel, geeft onjuiste informatie, over de beschikbaarheid van medicatie. En roept tijdens een telefoongesprek, op de achtergrond, dat ik maar andere medicatie moet vragen aan mijn arts. Alsof het over smarties gaat. Je mag niet zomaar stoppen met dit medicijn, die moet je afbouwen, waar weken overheen gaan. Zeer kwalijk en respectloos! Maar het meest ernstige is, dat het wel leverbaar is, volgens de fabrikant. Toen ik daar de apotheek weer over belde, bleek dat hij de mevrouw die ik aan de lijn had gehad, de bestelling eruit heeft laten halen. Ik was in de veronderstelling dat de bestelling als nog geplaatst was. Als ik dus niet vandaag gebeld had, had ik over 3 dagen geen medicatie gehad, met alle gevolgen van dien.

30 november 2023

Slecht !

Gaat 9 van de 10x mis…. Afspraken worden niet nagekomen verkeerde medicijnen geleverd dossier niet up to date ( klant ) onvriendelijke medewerkers

4 juli 2023

Uitstekende apotheek met geweldige service

Sinds kort ben ik klant bij de Service Apotheek Tarwezigt, Mijnsherenplein 14 in Rotterdam. Ik kan deze apotheek van harte aanbevelen. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en servicegericht, zowel per telefoon als in de apotheek zelf. Ze hebben al mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Ik voelde mij gelijk welkom. Zij hadden oogdruppels gewoon op voorraad, die volgens een andere apotheek pas over 5 weken leverbaar zouden zijn. Het was dus echt de moeite waard om over te stappen. Ik ben er blij mee. Had ik het maar eerder gedaan!

25 mei 2023

Oplichters bestel nooit iets daar.

Bestel nooit wat bij hun.
Als je betaald heb krijg je geen contact meer hun en ook je bestelling krijg je niet
Deze site is onbetrouwbaar.
Ik ben veel geld kwijt dus niets bestellen bij hun.
Ik heb aangifte gedaan ik hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen en deze site moet weg .
Zo ga je niet met mensen om.

27 mei 2023

App service apotheek

De app van de service apotheek werkt niet naar behoren, medicatie die niet meer gebruikt worden kunnen er niet uitgehaald worden.meerdere keren digitaal aangegeven en enkele keren mondeling toegelicht maar alles zonder resultaat.

Ook onprettig ervaar ik het volgende. na het bestellen van medicijnen krijg je een mail met een nummer die je ter plekke kan invoeren zodat ze weten dat je er bent.
Sorry dit is niet oké we zijn mensen geen nummers.

23 maart 2023

passie voor webdesign?

Wat een naar portaal. Onduidelijk, chaotisch en niks is gewoon te vinden op de plek waarvan je denkt dat het zou moeten staan. Zo veel extra zooi ook!

Zoek ik iets op wat te maken heeft met de apotheek, kom ik wéér in die 'Service Apotheek' webshop en wéér in de 'Service Apotheek' FAQ terwijl alles wat ik wil doen puur te maken heeft met mijn lokale apotheek. Soms klapt hij naar een Apotheek waar ik nog nooit van heb gehoord.

Net per ongeluk medicijnen besteld door 3 keer op 'annuleren' te klikken. Ik wilde alleen iets weten over bezorging, maar dat was ook echt absoluut onvindbaar.

30 januari 2023

Zeer ontevreden over de communicatie/…

Zeer ontevreden over de communicatie/ app/ levering van medicijn rol. Veel fouten bij geleverde medicatie en ondanks gesprekken geen verbetering. Medicatie rol krijg je meestal om een reden...dan zou dit juist goed geregeld moeten zijn!!

22 augustus 2022

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen. Altijd met respect te woord gestaan. Ik haal hier regelmatig medicijnen die ik gebruik en het wordt altijd netjes geregeld. Alle respect voor het vrouwtje met de hoofddoek, ze heeft mij heel goed geholpen, echt een lieve respectvolle vrouw. Ik geef deze apotheek een 10 in het algemeen. Ga door zo!!! Alle respect voor jullie. Met vriendelijke groet Meijer

20 september 2021

Is dit jouw bedrijf?