ShaveSafe Reviews 168

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En lille gigant. Jeg var træt af at være afhængig af Gilette ! Og da Trump blev genvalgt gik jeg for alvor i gang med at lede efter reelle alternativer til de multinationale aktører. Og faldt så over... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kunne ændre medlems abonnement

Jeg kunne ændre medlems abonnement, nemt og hurtigt og helt uden problemer. God service 👍

23 mei 2023

Antwoord van ShaveSafe

Kære Lotte, tusind tak for at dit review! Skønt du er glad for min service! :D

The best!

God kundeservice. Gode produkter. Nemt og billigt.

4 april 2023

Antwoord van ShaveSafe

Kære Helene, mange tak for de mange stjerner og de flotte ord!!! :D

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, samt produkter, der bare virker :) Bestilte igår, fik leveret i dag.

15 maart 2023

Antwoord van ShaveSafe

Kære Gunvor, tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft så god en oplevelse, både med produkter og levering <3
Tusind tak for at dele!

Lækre gode produkter

Lækre gode produkter. Lynhurtig levering. Gode priser.

10 februari 2023

Antwoord van ShaveSafe

Kære Lars, tusind tak for de pæne ord og at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af mine produkter! :) Det betyder rigtig meget!

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, gode produkter 👌🏻

13 januari 2023

Antwoord van ShaveSafe

Kære Sara, tusind tak for dine pæne ord! Jeg er glad for at høre, at du er glad for produkterne :)
Mange hilsner Nana

Super service!

Der var sket en fejl så jeg fik en dobbelt forsendelse.
Nanna var super sød og hun var hurtig med en rigtig fin løsning!
Tusinde tak søde Nanna 😁👍

16 november 2022

Antwoord van ShaveSafe

Kære Jan, tusind tak for at skrive! Jeg bliver så glad, når folk er tilfredse med kundeservicen :D
Rigtig god jul.

15 november 2022

Antwoord van ShaveSafe

Hej Bent, Tusind tak for at dele din mening! Fantastisk at høre at du er tilfreds med servicen! Det betyder meget for mig :D

Rigtig godt produkt🤩

15 november 2022

Antwoord van ShaveSafe

Kære Helle, hvor er det bare skønt at høre at du er glad for produkterne! Tusind tak for at dele din mening.
Mange hilsner Nana

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg af lækre produkter.

Godt udvalg af lækre produkter.
Jeg har valgt et abonnement der passer til mig, hvor det bliver sendt lige til addressen.
Nemt og billigt.

2 november 2022

Kære Tine,
mange tak fordi du deler dine tanker om produkterne og abonnementet! Det betyder rigtig meget for mig!! :D

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Lækker shaver og ingen røde knopper👏👏👏.
Fantastisk!

1 november 2022

Kære Pernille,
tusind mange tak for de helt utroligt pæne ord! :)
Så skønt at du er glad for produkterne!!

God kundeservice - tak!

Bestilling og leverance er nemt og hurtigt!

20 oktober 2022

Antwoord van ShaveSafe

Hej, tusind tak for dit review - skønt at du er glad for kundeservicen. Jeg prøver også det bedste jeg har lært! :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et fint produkt

Et fint produkt, jeg synes dog stadig godt det kan klø selvom jeg bruge gelen, håber det blir bedre.

10 oktober 2022

Hej Rikke,
tusind tak for dit review.
Jeg kan måske anbefale dig at prøve cremen, da den er meget kløestillende samtidig med at den bliver siddende på huden og er antibakteriel. Så derfor vil den holde bakterierne nede hele dagen. I starten vil jeg anbefale at du bruger både gel og creme hver dag. De dage du ikke barberer, der vasker du dig blot med gelen og så bruger cremen efterfølgende.
Dette er som regel kun nødvendigt i starten :)
Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.
Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super - perfekte produkter til shaving bikini linje

Jeg har længe brugt repair bikini linje og den fungere bare, så 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har brugt den nye saving gel og den fungere bare, så 5 ⭐️⭐️🌟⭐️⭐️
Jeg investerede også i shaverne og de er rigtig gode. De bedste jeg indtil nu har brugt, så 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt i alt, så er kombinationen gel, shaver og repair creme de bedste produkter jeg har prøvet og jeg undgår næsten knopper i bikini linjen 👍🏼👍🏼

22 oktober 2022

Antwoord van ShaveSafe

Kære Anne, tusind mange tak for det mega flotte review! Jeg er glad for at du har så meget glæde af produkterne!!! :)
Rigtig god dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Barberbladet var ikke skarpt

Barberbladet var ikke skarpt, hvilket gav en dårlig barbering og shavingcremen virkede ikke til at virke, da jeg efterfølgende havde mange og store indgroede hård, selvom jeg ikke plejer det.

27 september 2022

Antwoord van ShaveSafe

Hej Alma, tak for din anmeldelse. Det lyder noget mærkeligt med bladene, da de normalt er VIRKELIG skarpe. Hvis du har lyst, så sender jeg dig gerne en ny pakke blade. I forhold til gelen, så kunne det måske tyde på at du ikke kan tåle den? Vi har fuld tilfredshedsgaranti, så du kan enten vælge at få pengene tilbage for den, eller jeg kan sende dig en ShaveSafe skum til sensitiv hud gratis :)
Beklager at du har haft så dårlig oplevelse med det - det er bestem ikke meningen <3
Du kan fange mig på 28285058 eller mail@shavesafe.dk hvis du vil have nye blade og benytte garantien :)
Bedste hilsner Nana

Lees meer over geverifieerde reviews.