Slecht bedrijf. Krijgt gewoon ander product geleverd dan wat ik besteld had. Gillette proglide ipv power met extra mesje. Koop hier dus nooit niks meer
Wat een waardeloos bedrijf echte oplichters koop daar niet u bent gegarandeerd u geld kwijt en krijgt ook niets. Ik heb op 4 februari een scheerwol voor mijn braun scheerapparaat gekocht en beta... Toon meer
Via website mijn bestelling gedaan. Zogenaamd geen juist eigen adres opgegeven of geen huisnummer of zo iets. Daardoor kon ik naar mijn bestelling fluiten. Geen Track & Trace nummer of iets, heel jamm... Toon meer
Ik doe nu al lang bestellingen bij de shavingspecialist.nl en ik kan u verzekeren dat de bestellingen volgens verwachting op tijd geleverd wordt. De prijzen zijn in vergelijking met de reguliere drog... Toon meer
MArsweg 35, 8013PE, Zwolle, Nederland
- 038 4607121
- info@shavingspecialist.nl
- shavingspecialist.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Slecht bedrijf.
Slecht bedrijf.
Koop hier dus nooit niks meer
Koop hier NIET of u wilt u geld weggooien
Ik heb op 4 februari een scheerwol voor mijn braun scheerapparaat gekocht en betaald voor pakket post.
Deze is op 5 februari verzonden als brievenbus pakje zonder track en tracé.
Ik heb contact gehad met post-nl en die zijn eeen onderzoek gestart hun conclusie is dat zij niet kunnen aantonen dat het is verzonden en dat ik niets gehad heb.
Op mails wordt door hun niet gereageerd tot je aangeeft aangifte te doen dan krijg je gelijk antwoord dat zij tot 10 werkdagen wachten en dan pas navraag gaan doen bij post-nl.
Wees gewaarschuwd koop hier niets zee hebben overigens meer webshops en ook daar alleen maar negatieve reacties.
Jammer dat ik 1 ster moest geven als het aan mij ligt krijgen ze er 0
Opeens niet op vooraad
Ik had elektische tandenborstels besteld op de site. Dat was 22-11. Vervolgens krijg ik bericht uw order word ingepakt en daarna volg uw track en trace code, deze helaas niet ontvangen. 3 dagen later krijg ik bericht: het product wat u besteld heeft is niet op vooraad. U kunt ervoor kiezen wachten of geld terug. Ik kies het domste, ik wacht natuurlijk. Vervolgens na het aanhoren binnen 4 dagen komt het binnen (meerdere malen) heb ik vandaag het pakketje pas binnen 13-12. Ik had er cadeaupapier bijbesteld. Zit het cadeaupapier er opgevouwen bij en mist er een hele hap uit het papier. Heb ik zo lang gewacht op zo'n afhandeling?! Ik ga morgen even bellen. Het contact wat ik heb gehad ging overigens wel goed. Heel vriendelijk te woord gestaan alleen wist zij ook niet hoe of wat blijkt. Ik ben uitermate telleurgesteld. Nu maar hopen dat het product het doet....
Zeer slechte service en deel van het geldbedrag nog steeds niet terug. Bestel hier nooit!
Ik had een verkeerd product besteld en stuurde direct een mail om het product te annuleren. Er werd mij beloofd dat het volledige bedrag teruggestort werd, dit is echter nooit gebeurd. Ik kreeg 12,95 te weinig en wacht nog steeds op mijn geld. Hier nooit bestellen, het zijn oplichters! Klantenservice neemt je klachten niet serieus en houdt expres geld achter! Pas op!
Onbetrouwbaar
Zeer slechte ervaring met deze site, onbetrouwbaar, en handelen onterecht naar mijn inzien, ze sturen ondeugende dingen op en ze zeggen dat ze gewoon goed zijn.
Slecht hoor. Hier wordt je niet naar je geluisterd.
Afrader dus.
prima bedrijf
goede prijs, snelle levering en after sales activiteiten. Ze zijn echt met de klant bezig.
Snel en voordelig
Gel en scheermesjes tegen prima prijs binnen 1 dag in huis, prima!
Prima communicatie en snelle levering
Geen omhaal, snel geleverd en prima berichtgeving over de verzending.
Snelle en perfecte levering. prima
Ik had scheermesjes besteld, binnen 2 dagen in huis. helemaal toppie, ik ga er voortaan mijn scheerspullen bestellen.
Prima service!
Ik had de huismerk HQ9 scheerkoppen besteld voor mijn Philips scheerapparaat. Omdat ik niet goed naar de foto gekeken had bleken deze iets anders dan de originele. Dat was dus mijn eigen fout maar ik heb aangegeven dat ik er niet blij mee was. Geen enkel probleem voor de shavingspecialist, ik moest ietsje bijbetalen en kreeg toen de originele thuis gestuurd. Dat kostte mij wat extra verzendkosten (de verkeerd bestelde koppen moesten toch terug), maar dat was dus mijn eigen schuld. Omdat bleek dat de huismerkkoppen toen ik die retourneerde niet helemaal goed waren (twee verschillende types in de verpakking) kreeg ik als pleister op 'de wonde' gratis een neustrimmertje thuisgestuurd! Dat had niet gehoeven maar werd wel geregeld. Kan niet anders zeggen dan dat dit keurig afgewikkeld is. Antwoord op mijn mailtjes was snel en correct, binnen 1 dag kreeg ik elke keer antwoord. Volgende keer bestel ik gerust weer bij de shavingspecialist. Gr, Martin
prima service
Scheermesjes 2 dagen na bestelling in huis en dat tegen een scherpe prijs.
Tevreden klant. Aanrader!
correct, snel en goedkoop
Moet je zeker proberen! Personeel is behulpzaam en correct.
Zeer goeie service
Want dit telt ook. Ik was op zoek naar een produkt, vond het zelf niet, dus effe gebeld, en een vriendelijke medewerker heeft mij enorm goed geholpen.
Klasse!!
Super service
Ik kan heel veel type maar in één woord SUPERRR!! Ben zeer blij met de service en alles er om heen
Ik bestel er NOOIT iets meer.
Bij Shavingspecialist.nl een Mach 3 besteld. In plaats hiervan alleen mesjes ontvangen.
Heb telefonisch contact gehad en er werd me meegedeeld dat dit alleen per e-mail kon.
Zo gezegd, zo gedaan. Kreeg als antwoord dat ik de mesjes in ongeopende verpakking in een gefrankeerde envelop moest terug sturen en dan zouden ze een nieuwe Mach 3 toesturen.
Heb daarop geantwoord dat ze eerst maar een Mach 3 moesten opsturen en dat ik dan de mesjes retourneer.
Dat doen ze niet.
Ik ga dus maar naar het Kruidvat of Etos en bestel nooit iets meer bij Shavingspecialist.nl!

Antwoord van Shavingspecialist.nl
KLASSE!
zeer snelle levering, van de bestelde producten.
Gewoon goed dus!
Erg tevreden
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling bij ShavingSpecialist.nl. Ik was op zoek naar scheerkoppen voor mijn Philips scheerapparaat en die bleken ze te hebben. Zowel het originele merk als een eigen huismerk dat aanmerkelijk goedkoper was.
Zoeken en bestelling ging heel snel. Ik kreeg binnen een paar minuten per e-mail een bevestiging terug. Daarna al snel de bevestiging dat mijn bestelling in behandeling was genomen. Ik heb op maandagavond besteld en op woensdagochtend lag de bestelling in de bus.
Ik ben erg tevreden over ShavingSpecialist en zal mijn volgende bestelling ook daar plaatsen.
Dramatische levering en levertijden. Slechte webwinkel!
Zal niet gauw nogmaals bestellen.
Het gedeelte "waarom bestellen bij shavingspecialist" bevat onjuiste info:
- artikelen zijn niet op voorrraad (of ik heb de 1% die niet op voorraad is)
- track en trace wordt niet verzonden (bij deze bestelling pas nadat je er om vraagt).
- bestelling is al helemaal niet snel in huis
Dit is overigens reeds tweede bestelling, die op zelfde abobinabele wijze wordt afgehandeld.
Bij vorige bestelling kreeg ik ook een mail dat bestelling overhandigd was aan bezorgdienst en bleek na een week, dat artikel zelfs bij leverancier niet langer leverbaar was.
Bestelgemak
Website goed te vinden;overzicht niet altijd even fantastisch, maar kan wel gewenste artikel vinden
Levering
Voorraad indicatie op website: 0 sterren (slecht dus) Communicatie met klant: 3 ster (redelijk, vanwege snelle antwoorden op mails) Leveringstijd: -5 sterren (slechter dan slecht)! Eind oordeel voor levering: 1 ster!
Artikel was (en bleef gedurende de 3 weken behandeltijd) vlgns website op voorraad: dus niet, moest besteld worden Na anderhalve week werd al geleverd, helaas verkeerde artikel. Teruggestuurd. Daarna was juiste gewenste artikel wederom niet voorradig (websie gaf vreemd genoeg overigens aan dat het wel op voorraad was): besteld bij leverancier. Al na 15 werkdagen (3 weken!!) werd artikel uiteindelijk geleverd.
Klantenservice
Emails worden vlot beantwoord. Telefoon nummer voor contact is zinloos, want daar kan men geen specifieke informatie geven. Excuses voor website en communicatie niet op orde wordt geweten aan nieuwe website (???) De standaard mail "uw bestelling is overhandigd aan de bezorgdienst" heeft GEEN ENKELE RELATIE met de status. Het betekent namelijk NIET dat de bestelling verzonden wordt; hoogstens dat de bestelling in behandeling. Beloofde track en trace code wordt niet doorgestuurd (pas als pakket is afgeleverd, lekker handig!)

Antwoord van Shavingspecialist.nl
Zeer nette Webwinkel
Reeds een bestelling gedaan, binnen een paar uur een bevestigingsmail en de volgende dag al in huis! Service zodanig in orde dat dit mijn vaste winkel voor men mesjes word ;)