Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra første skridt ind hos ShoeLine kunne jeg mærke positiv energi og varme. Hurtigt blev jeg imødekommet med et velkommen til og service på højt plan, der fik mig til at føle her ville jeg gerne være... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god første gangs oplevelse. Min pakke kom meget hurtig og var pænt pakket ind osv. kan sagtens handle der igen. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunne man give flere stjerner, havde jeg gjort det. SÅ god service! Jeg havde bestilt en frakke, leveringen gik virkelig hurtigt og derefter var jeg virkelig positivt overrasket. Man kan se Dian... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service. Havde skrevet min e-mail adresse forkert, og skrev til kundeservice sent om aftenen for at gøre opmærksom på dette - 10 min. Efter var den rettet, med en tilhørende sød besked. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

SHOELINE er en ægte familievirksomhed, der er drevet af mor og datter. Det har i mange år været en stor drøm at starte en fælles virksomhed, deraf salg af sko, tøj og livsstilsprodukter. Da chancen derfor bød sig for, pr. den 1/11-2022 at overtage den etablerede og anerkendte butik i Egedals Centret, så gik det pludselig hurtigt. Med Dianas sans for kvalitet/mode, Pernilles erfaring med Sociale Medier (uddannet Multimediedesigner) er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde de helt rigtige varer til vores kunder VISION Det er vores ambition, at skabe en virksomhed med de bedste varer, den bedste kundeservice og de bedste muligheder for at handle.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig fin og hurtig handel

En rigtig fin og hurtig handel. Et sødt medfølgende brev. Et super sted sted at handle!

30 juni 2023

Kære Anette!

Tusind tak for din fine anmeldelse - den værdsætter vi super meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med hurtig…

Jeg er meget tilfreds med hurtig levering og meget venlig beskeder. Jeg er så glad for mine nye fine sandaler.

21 juni 2023

Kære Helene,

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi super meget! Dejligt at høre, at du er blevet glad for dine fine sandaler.

Min pakke med sandaler

Min pakke med sandaler, var som jeg forventede, og kom til den lovede tid

5 juni 2023

Kære Eva!

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-) Dejligt at høre, at det hele levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkter og service af højeste kvalitet!

Shoeline leverer service og produkter af højeste kvalitet!

Jeg bestilte den smukkeste nederdel efter super god vejledning fra søde Pernille, der tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål om størrelse mv.

Da jeg åbnede pakken, var der SÅ mange fine detaljer, lige fra smukt indpakningspapir til den sødeste hilsen og endda en lille ekstra ting.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Shoeline. Den varmeste anbefaling herfra! 🌸

15 juni 2023

Kære Ida!

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-)

Vi er super glade for at høre, at du blev glad for din ordre - og at du værdsatte vores indpakning samt vores ekstra lille ting.

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening. En time efter jeg havde sendt ordren igennem, fik jeg besked om at varen var pakket og afsendt. Forsendelsen gik også hurtigtog glat.
Karin

11 mei 2023

Kære Karin!

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-) Dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse ved at handle hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken kom hurtigt og med en sød…

Pakken kom hurtigt og med en sød personlig hilsen i. Super god kundeservice ! Kan kun anbefale dem!

19 maart 2023

Kære Michele!

Tusind tak for din søde anmeldelse - den værdsætter vi rigtig meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har virkelig været en god oplevelse…

Det har virkelig været en god oplevelse st handle hos Shoeline Jeg bestilte et par lækre dame gummistøvler til halv pris mandag sidst på eftermiddagen og fik besked hurtig efter at de var pakket og modtog de flotte gummistøvler allerede onsdag eftermiddag og så var der også en fin lille gave og en personlig hilsen med .De har meget lækkert og jeg handler helt sikkert der igen 😀

22 maart 2023

Kære Diana!

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er super glade for, at du har været tilfreds ved at handle hos os og værdsætter vores lille personlige hilsen :-)

God service ved returnering

14 maart 2023

Kære Kim!

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi meget! Det glæder os, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os.

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Personlig hilsen i pakken.

21 februari 2023

Kære Gitte!

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-) Skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse ved at bestille hos os.

Ha' en rigtig dejlig dag!

Den absolut bedste kundeservice

Man kan se Diana og Pernille går op i deres kunder og vil give dem det bedste kundeservice. Min frakke var flot pakket ind, der lå en fin lille ekstra gave med og ikke nok med det, en håndskrevet hilsen fra dem.

Anbefaler 1000%!

3 maart 2023

Kære Mila!

Tusind tak for din så fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du værdsatte vores personlige hilsen og ekstra lille ting.

Vi gør meget ud af, at vores kunder skal have en god oplevelse, når de bestiller hos os - så vi er super glade for at høre om din positive oplevelse. :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service ud over det normale!

Virkelig god service selv ved en besværlig reklamation.
Jeg havde i efteråret købt et par støvler, hvor der desværre var en fejl i limningen. Personalet har været enormt gode til at kontakte producenten og finde den bedst mulige løsningen - på trods af en længere proces for dem. Den grad af service og engagement skal man lede længe efter.

Shoeline er en butik som ved, hvordan man får stamkunder!

23 februari 2023

Kære Anne Mette!
Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi meget, det skal du vide.
Ja, det var noget af en opgave du kom med, men selvom du havde købt støvlerne fra den tidligere ejer, så var det vores forpligtelse at prøve at holde dig skadesløs - og det lykkedes!
Vi håber at se dig i butikken en anden gang og krydser fingre for at du er blevet glad for de nye støvler.

Smilende hilsner fra
Diana & Pernille

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og fede varer

Enormt behjælpeligt personale, god service og altid godt humør når man kommer i butikken! Der er altid et bredt sortiment af mærker og de fedeste varer, hvilket jeg er helt vild med. Jeg har altid haft svært ved at finde bukser der passede, men med råd og vejledning fra personalet, kom jeg hjem med det fedeste par bukser, som jeg har gået i lige siden 😄

10 januari 2023

Kære Caroline!

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-) Vi prøver altid at gøre vores bedste for, at yde en ekstra god service, og er super glade for at høre om din gode oplevelse hos os.

Hurtig og god service

Jeg bestilte en bluse online, og få timer efter modtog jeg en besked om, at min pakke var på vej. Jeg modtog min pakke med en sød og personlig hilsen meget hurtigt. Blusen var præcis som ønsket, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Shoeline 🌸
Ser frem til, at jeg har mulighed for, at besøge dem i virkelighed i butikken, og indtil da følger jeg med online.
Rigtig god service!

8 februari 2023

Kære Louise!

Tusind tak for din super fine anmeldelse - den værdsætter vi meget. Det skal være trygt at handle hos Shoeline, så det glæder os at du havde samme oplevelse. Tak, hvor dejligt at du værdsatte vores lille hilsen :-)

Vi ser frem til, at du besøger vores butik!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, god service og kundekontakt

Pålidelig hjemmeside med hurtig levering. Behjælpeligt personale, som er hurtige til at svare på spørgsmål omkring varerne. Bestille selv sko hjem og de var pakket godt ind og i høj kvalitet.

20 februari 2023

Kære Annie!

Tusind tak for din anmeldelse - den værdsætter vi meget :-) Vi gør meget ud af, at det skal være nemt & trygt at handle hos os online - så vi er glade for at du havde samme oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev desværre nød til at returnere…

Jeg blev desværre nød til at returnere skoene, i den forbindelse fik jeg en rigtig god service, da jeg er usikker med at handle på nettet og om hvordan jeg skulle sende pakken retur, I var også hurtig til at tilbage føre beløbet. Mange tak

1 januari 2023

Kære Birthe!
Tusind tak for din anmeldelse. Det skal være nemt og trygt at handle hos Shoeline, så det glæder os at du havde samme oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God stemning, god service og god smag

God stemning, god service og alt hvad man kunne tænke sig. Så mange fine ting i butikken.

27 december 2022

Kære Julie!
Tusind tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget.

Tak fordi du kan li’ vores smag. Vi skal nok fortsætte i samme stil.

Meget personlig betjening

Flot butiks indretning og super betjening

16 december 2022

Kære Jesper!
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

God og brugervenlig hjemmeside

God hjemmeside der gjorde det let at bestille årets julegaver uden for meget besvær.

13 december 2022

Kære Jonathan!

Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi meget.

På forhåbentligt gensyn! :-)

Smilende hilsner fra Diana & Pernille

Lees meer over geverifieerde reviews.