Shop Femmeboutique

De vogel is reeds met de noorderzon vertrokken: webwinkel is niet meer bereikbaar, tevens 'track&trace' gegevens zijn verdwenen! Weldra zullen, politie, banken, acm, KvK, enzovoort, deze onverlaten e... Toon meer

Ik kan me aansluiten in de rij. Na aanbeveling van vriendin die (net als anderen volgens haar) haar bestelling wel kreeg na paar weken, me laten verleiden door de aanbiedingen. Inmiddels 2 maanden ver... Toon meer

Eigelijk verdienen ze niet eens 1 ster. 14mei bestelling gedaan betaald. 22sept niks ontvangen. Geen goede klantenservice nummer verwijst je naar online. Mails beantwoorden ze niet, nu krijg ik dat m... Toon meer

Ordernummer #4988 gevraagd in te trekken enberoep gedaan op mijn 14 dagen bedenktijd. Gevraagd geld terug te storten via creditcard 39.95 betaald voor sandalen nooit gehad ! Krijg geen antwoord o... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zoals vele hieronder grootste…

Zoals vele hieronder grootste oplichters die er zijn. Zullen ooit het idee hebben gehad makkelijk te kunnen verdienen aan AliExpress producten op een mooie website. Foto’s op de Website komen letterlijk van AliExpress. Beloven dat je binnen 5-7 kan leveren, maar ze weten dondersgoed dat dit een maand gaat duren, of nooit gaat aankomen. Als je zo je geld probeert te verdienen moet je nog eens goed achter je oren krabben, of je al deze ellende erbij wilt hebben. Producten zullen of nooit aankomen of van hele slechte kwaliteit zijn.

19 juni 2023

Ik heb een bestelling geplaatst en…

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, nooit iets ontvangen!
Krijg als reactie op mijn mail dat ze ernaar streven binnen 1-3 werkdagen reageren maar nooit meer iets gehoord..

Pas Op. Ze leveren niet.

Ook ik heb een jurk besteld bedoeld voor mijn bruiloft. Begin mei hersteld
Maar nooit gekregen. Ondertussen wordt je dagelijks gebombardeerd met hun reclame mailtjes. Niks kopen bij dit bedrijf

19 juni 2023

Bij deze sluit ik me aan

Bij deze sluit ik me aan. Opgelicht door deze club. Betaald, maar nooit iets ontvangen. Mails worden niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar. Echt afschuwelijk zo’n misdadige club! Ik ga aangifte doen. Kunnen we ons niet gaan verzamelen? Susanne

18 juni 2023

NIKS KOPEN OP DEZE WEBSITE!

NIKS KOPEN OP DEZE WEBSITE!
Een bestelling geplaatst en meerdere keren gemaild waar mijn pakket bleef. Geen reactie.
Opgezocht waar dit bedrijf zit. Het adres bestaat, maar daar zit een heel ander bedrijf gevestigd.
Klopt niks van.

17 juni 2023

Nooit hier bestellen!!

Nooit hier bestellen!!
Heb 2 weken geleden een topje besteld en heb tot op heden niks binnen
Er staat bij dat de levertijd tussen de 5-6 dagen is, ook reageren ze op geen een mail en als je bel word je er opgegooid
Ook kan ik mn bestelling niet volgen

Dus eigenlijk word je gewoon zwaar opgelicht!!

Nooit bestellen hier!!!!!

17 juni 2023

Ik heb op 3 juni 2023 een bestelling…

Ik heb op 3 juni 2023 een bestelling gedaan en ook betaald, helaas heb ik vooraf de reviews niet gelezen. Mijn pakket is nooit geleverd en er wordt niet gereageerd op de mail. Ook telefonisch contact krijgen lukt niet. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Bestel hier nooit iets mensen!

3 juni 2023

geen reactie, geen geld en geen bestelling.

Ik heb meer dan een maand geleden overschoenen besteld en daarna de bestelling geannuleerd. Geen enkele reactie gekregen op mijn mails en ook geen geld terug gekregen. Slecht bedrijf. Niet mee in zee gaan. De mails worden vertaald vanuit een andere taal.

16 juni 2023

in mei een bestelling gedaan

in mei een bestelling gedaan, maar ook niets ontvangen en op mails wordt niet gereageerd. Had ik maar voor de bestelling op trustpilot gekeken dan wist ik dat ik opgelicht zou worden.

16 juni 2023

Absoluut niks kopen hier!!!

Ik heb mijn vandaag mijn bestelling ontvangen die ik op 26 mei 2023 heb geplaatst. Tussentijds contact opgenomen per mail over de stand van zaken mbt de levering en geen gehoor. Vandaag mijn kapotte prullaria ontvangen! Vreselijk bedrijf

Precies hetzelfde als iedereen

Precies hetzelfde als iedereen. Geen enkel goed contact geen pakketje nog geleverd. Nu 3 weken geleden.
Hoe krijg ik in hemelsblauw mijn geld terug?

16 juni 2023

Ook ik ben opgelicht door de mensen…

Ook ik ben opgelicht door de mensen achter deze website. Schoenen in mei besteld en natuurlijk betaald. Word bestookt met mailtjes dat ze onderweg zijn en met heel veel reclame. Track en trace werkt niet. Heb gemaild, daarna gebeld en nav het bandje achter het telefoonnummer een formulier ingevuld en verzonden. Nooit meer iets gehoord!! Waardeloos. Nooit iets bestellen op deze site!!

25 mei 2023

Zelfde als iedereen

Zelfde als iedereen. 21 mei bestelling geplaatst niks ontvangen. Gebeld gemaild nul response. Oplichters!

Niet bestellen!

Bestelling gedaan. Emails met de vraag waar de bestelling blijft worden niet beantwoord. Uiteindelijk ineens een pakketje binnen gekregen. De instappers lijken niet op de afbeelding waarop we ze uitgezocht hebben. Daarnaast vallen ze veel te klein, overal lijmresten en zijn beschadigd. Ik denk dat we, gezien de overige reviews, nog 'blij' moeten zijn om iets ontvangen te hebben. Maar bestel hier alsjeblieft niets, allemaal chinese rommel

Zo slecht dit…

Ik ben bang dat ik nu ook in dit schuitje zit… heb vorige week een bestelling gedaan en nog niets binnen gekregen. Ik zal aangifte doen. Heb een mail gestuurd, maar verwacht hier nu niets meer van, na alle berichten die ik lees. Brief naar programma “kassa”…dit soort praktijken kan echt niet!!!!

15 juni 2023

Bestel bij deze site niks!

Bestel bij deze site niks!! Ik heb 20 mei iets besteld. Kreeg een mail dat de bestelling onderweg is maar ontvang niets. Op mails krijg ik geen reactie!
Stelletje oplichters zijn het. Iedereen moet aangifte doen zodat dit bedrijf uit de lucht moet een niet nog meer slachtoffers maakt!!!!!

OPLICHTERS

OPLICHTERS! geen slippers geen reactie op e-mails! Maar ik heb een lange Adem!!! Net als Exclusiva.nl zelfde laken en pak!