De vogel is reeds met de noorderzon vertrokken: webwinkel is niet meer bereikbaar, tevens 'track&trace' gegevens zijn verdwenen! Weldra zullen, politie, banken, acm, KvK, enzovoort, deze onverlaten e... Toon meer
Shop Femmeboutique
Ik kan me aansluiten in de rij. Na aanbeveling van vriendin die (net als anderen volgens haar) haar bestelling wel kreeg na paar weken, me laten verleiden door de aanbiedingen. Inmiddels 2 maanden ver... Toon meer
Eigelijk verdienen ze niet eens 1 ster. 14mei bestelling gedaan betaald. 22sept niks ontvangen. Geen goede klantenservice nummer verwijst je naar online. Mails beantwoorden ze niet, nu krijg ik dat m... Toon meer
Ordernummer #4988 gevraagd in te trekken enberoep gedaan op mijn 14 dagen bedenktijd. Gevraagd geld terug te storten via creditcard 39.95 betaald voor sandalen nooit gehad ! Krijg geen antwoord o... Toon meer
Schoenen besteld en betaald
Schoenen besteld en betaald, nooit geleverd. Zelfde verhaal als hierboven! Balen! Iemand tips hoe je je geld terug krijgt??
Bestel hier absoluut nooit iets!
Bestel hier absoluut nooit iets! Wat een oplichters.. Nadat je hebt betaald, krijg je nog 1x een valse melding dat ze je pakket niet konden bezorgen en daarna blijft het stil. Ik heb ze wel 500 mails gestuurd om mijn geld terug te krijgen en ik ga me nu richten op mijn rechtsbijstand. #6039
Na een lange adem met veel mails van…
Na een lange adem met veel mails van mij naar hun vandaag mijn geld retour ontvangen 👌🏻
Hier niets bestellen ook niet bij de vele andere bedrijfjes van deze onderneming.
Bestelling niet geleverd. Geen reactie op telefoon of mail. Oplichters. Het bedrijf is onderdeel van een bv’s die heel wat van deze bedrijfjes heeft. Allemaal met dezelfde truc, wel betalen niet leveren. Hoe kan dat gestopt worden?
Femme boutique
Femme boutique, een corrupte bende, kleding besteld, betaald, nooit geleverd!
Waardeloos,
Bij welke klachtencommissie kan ik het beste terecht?
Oplichters
Oplichters! In mei schoenen besteld en betaald en nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd en nooit een reactie gehad
Order nooit ontvangen
Order geplaatst, nooit meer een verzendbevestiging of uberhaupt een pakket ontvangen….
Telefonisch nier bereikbaar, krijg je een bandje. Op mail tot op heden ook nog niks terug gehad. Ik hoop snel wat te horen, maar heb er een hard hoofd in.
Eigenlijk geen ster waardig.
Eigenlijk geen ster waardig.
Begin mei een jumpsuit besteld en betaald. Nooit ontvangen. Wekelijks stuur ik een mail en nóóit een reactie.
Ik lees dat er wel mensen zijn die hun bestelling uiteindelijk wel krijgen (ik hoef hem niet meer) of hun geld terug krijgen (heel graag). Dus ik hou hoop en tot die tijd schrijf ik van tijd tot tijd een mail of een slechte recensie. Hopelijk helpt dat...
Je kunt wel raden wat mijn advies is met betrekking tot bestellen via deze website: NIET DOEN
Oplichting!!!
Oplichting!!!! Half mei bestelling geplaatst. 13 juni mail gestuurd met vraag waar het blijft. Geen reactie.
Bestelling van 7-7-23 wordt niet geleverd ! Oplichtersbende
Op 7 juli een bestelling gedaan maar nooit wat ontvangen. Op telefoon en mail wordt niet gereageerd. Het is een oplichtersbende, bij controle van het banknummer blijkt dat je geld naar een Duitse bank gaat.
Met z'n alle aangifte blijven doen van oplichting !
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Geen reactie op mails, geen reacties op terugstorten geld. Schandalig....
Niet bestellen! Oplichters!
Broek besteld en betaald, na bestelbevestiging niets meer gehoord. Inmiddels twee weken verder, gemaild > geen reactie en gebeld > je krijgt direct een bandje. Oplichters! Aangifte gedaan.
Malafide webshop
Begin mei jumpsuit besteld en betaald. Nooit meer iets gehoord. Klacht ingediend bij klachtencommissie.
En zowaar, vandaag is het betaalde bedrag op mijn rekening teruggestort. Nooit meer iets kopen daar! Wees gewaarschuwd!!
Ik snap niet hoe deze site nogsteeds…
Ik snap niet hoe deze site nogsteeds niet van de lucht gehaald is terwijl zoveel mensen worden opgelicht. Heb aangifte gedaan maar lijkt dat de politie het ook niet boeit.
Levering witte schoenen kwam niet
Levering witte schoenen kwam niet. 0 reactie op mail, tel onbereikbaar. Maanden later, te laat voor feest, komt het dan toch. Slecht verpakt en van hondsberoerde kwaliteit. Retourneren is alleen in theorie mogelijk. Adres word niet gegeven en je moet verzendkosten betalen. Je geld zie je waarschijnlijk niet terug. Oplichters! Trap er niet in!
Femmeboutique.nl is oplichterswebsite
Het bestelde en betaalde product is nooit geleverd.
Ik heb in mei een jasje gekocht
Ik heb in mei een jasje gekocht, heb nog steeds niks ontvangen ik heb gebeld paar x gemaild maar helemaal geen reactie.. echt een oplichting had ik deze berichten maar eerder gelezen
Wat een slechte service
Wat een slechte service, na een maand geleverd, nu wil ik het terugsturen, maar waar heen?? Reageren niet op mail!!!
NOOIT BESTELLEN
NOOIT BESTELLEN! Voor een bruiloft een jumpsuit besteld en betaald. Deze kwam niet optijd binnen, dus had al een email gestuurd waar het bleef en wat de leverdatum zou zijn. Ik kreeg geen respons en bleef maar gespamd worden met marketing mail met acties ( zelfs de jumpsuit die ik besteld had ). Vervolgens weer gemaild, geen antwoord en gebeld ( lijn wordt verbroken met doorverwijzing naar de site ). 4 weken later is het pakketje alsnog geleverd. Echter is het niet meer nodig ( bruiloft is natuurlijk al geweest ) en nu kan het niet retour. Het adres is van de site gehaald!!
Heb een aanklacht ingediend via de politie maar deze wordt nu ingetrokken omdat het pakketje ondertussen geleverd is.. Ik kan naar m’n geld zwaaien helaas!
Besteld in Mei nooit ontvangen
Besteld in Mei nooit ontvangen . Na weken weer mail en de mededeling ER IS VEEL VERANDERD. U ontvangt een nieuw pakket. !!!!!!!! Sorry!!!!!! Koop je niets voor.
Natuurlijk weer niets !!!!!!! Het is oplichterij en bestel niets je bent je geld kwijt