Hundehjertet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg søgte på nettet efter en egnet og sikker hundesele til bil, og da jeg faldt over Hundehjertet fik jeg en klar fornemmelse af, at det var en forretning, der drives af mennsker, der har forstand på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leje af udendørs aktivitetsbane. Her fejrede vi bl.a. min hunds 1-års fødselsdag. Her kan man invitere andre hundevenner og vovserne har en fest. Pladsen er sikket indhegnet og der er masser af plads... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Menja- dansk spids, er blevet verdens bedste hund, blandt andet fordi den har fået vigtig og kompetent hundetræning hos jer. På gåture møder den gamle "skolekammerater" f.eks Tosca og Turner, så får... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik 😁 Købte et dækken til min hund, som desværre ikke passede. Talte med en meget sød dame, som tålmodigt guidede mig frem til rette størrelse, som landede hos os ikke engang... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Den bedste service !!

Den bedste service jeg har oplevet. Varen blev bestilt mandag ved 16 tiden, og den ankommer tirsdag. Den er pakket ind som en gave, og der lå godbidder til både hund og mig som ekstra i pakken. Kan varmt anbefales.

3 juli 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Næsten helt perfekt

Varen svarede til mine forventninger og var smukt indpakket og oveni var der guffer med til både hund og menneske 😃. Måtte dog lige rykke for den, men fik hurtigt besked om, at den ikke havde været på lager, og at der havde været vrøvl med IT-systemet, så jeg derfor ikke havde fået besked om den var i restordre.
Jeg vil dog ikke tøve med at handle der en anden gang 😊.
Kunne dog godt ønske mig, at man allerede inden bestilling kan se, om varen er på lager.

8 mei 2019

100% tilfredshed!

Bestilte fredag og fik pakken med posten lørdag.
Og hvilken pakke! 😍😍😍 Både min hund og jeg er super tilfredse: Bølle og jeg fik en lille godbid ekstra i pakken, og jeg smeltede totalt ved synet af det julegave-lignende look på pakken.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Hundehjertet! ❤️

Hilsen Bølle og Susie

29 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte hjortetak og hjorteben til mine to små hunde. Der kom hurtigt besked om jeg ville vente på varerne da det var i restordre. En rigtig fin service synes jeg. Det var en lille gave med da hjorte-benene kom. Det fandt i vældig god jord, de elsker alle tingene og vi køber helt sikkert igen.

3 februari 2017

Antwoord van Hundehjertet

Hej May, dejligt at I har modtaget varerne...I er altid velkomne igen....Hundehilsner, Annette :-)

Ingen problemer

Ingen problemer, god service og hurtig levering.
Varen levede ikke op til mine forventninger men fandt først ud af det efter nogle måneder da varen ikke var taget i brug før. Men de tog varen til gennemsyn og jeg fik pengene tilbage. Stor service.

3 november 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vare var (åbenbart) ikke på lager, men der blev kompenseret

Jeg havde bestilt en træningsvest hos hundehjertet, som skulle være på lager. Jeg modtog den bare ikke, og rykkede derfor for den.
Vesten var åbenbart ikke på lager alligevel, men Hundehjertet lovede at den ville komme hjem dagen efter, hvorefter de ville sende den til mig. Dette overholdt de, og jeg modtog en pose godbidder sammen med vesten, som en lille kompensation for ventetiden, og at jeg ikke var blevet informeret om forsinkelsen. Super service trods alt. Jeg handler der gerne igen.

28 juni 2016

Perfekt!

Jeg skulle have tørfoder til min hund, men var i tvivl om det jeg ville bestille, var til små eller store racer. Så jeg skrev til hundehjertet.dk og fik hurtigt svar tilbage på mail. D. 22/3 bestilte jeg omkring kl. 14.50, og dagen efter d. 23/3 kunne jeg om formiddagen hente hos min købmand. Super hurtig og skøn service, og jeg fik bestemt smil på læben, da der også var lagt lidt godbidder, en prøvepose Essential foder og en lille karamel til mig i pakken 😀👍

26 maart 2016

Antwoord van Hundehjertet

Hej Maja, dejligt det kom så hurtigt og tak for din anmeldelse. Du og din hund er meget velkomne igen. :-)
Påskehilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk behandling og god service

Jeg købte en flexline til min hund. Da jeg var i tvivl om jeg havde bestilt den rigtige farve skrev jeg til kundeservice og de svarede virkelig hurtigt med en super sød besked samt at det var den rigtige farve.. 2 dage senere lå den i pakke boksen pakket ind i det fineste indpaknings papir :-) jeg er kæmpe fan og handler klart hos jer igen

4 maart 2016

Antwoord van Hundehjertet

Hej Stephanie, tak for de fine ord og du er altid velkommen her igen :-)
Hundehilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, god priser og hurtig ekspedition

Hurtig besvarelser på e-mail og pakken ankom som lovede. Kan ikke andet end at være tilfreds. Super og personlig kundeservice der går ud over det sædvanlige og hvad man kan forvente! Absolut anbefalelsesværdig net butik. Super glad og tilfreds kunde! Vil helt sikkert handle her fremover.

6 oktober 2015

Antwoord van Hundehjertet

Tusind tak for den fine tilbagemelding. Dejligt at pakken kom til tiden. Vi glæder os til at sende flere afsted :-)
Mange efterårshilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 hjerter til hundehjertet :)

Skøn service og ikke mindst pakken vi fik med alt det bestilte + godbidder - ja, både til hund og ejer ;) samt festlig indpakning!

1 oktober 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Julia, dejligt du kunne lide indpakning og indhold....:-)
efterårshilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service - hurtig levering

Havde bestilt nogle hvalpeting - og da det halsbånd jeg havde bestilt ikke var i restordre - fik jeg tilsendt et andet - indtil det valgte kommer. Og jeg må beholde det der var tilsendt som backup. Rigtig god service at få mulighed for at stå med halsbånd med det samme. Rigtig god hjælp - vil helt sikkert handle her fremover. Hurtig besvarelser på mails og venlig service. Min handel kom efter 2 dage :)

1 oktober 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej FieMaria, du er altid velkommen igen og halsbåndet kan vi forhåbentlig sende afsted til dig i denne uge...:-)

Fantastisk!

Modtog i dag den flotteste pakke fra hundehjertet.dk! Bare ved udseendet af pakken vidste jeg at de varer jeg havde bestilt var i top stand :) Alt var forsvarligt pakket ind og det var virkelig ikke noget at sætte en finger på, SÅ god oplevelse :)
Plus, så var der en ekstra godbid med til bassen og til mig, det klaget man i hvert fald ikke over :)
Hjemmesiden var også nem og overskuelig
Vil klart anbefale hundehjertet.dk til andre og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem :)

5 augustus 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Christina, tak for din fine anmeldelse.....dejligt du kunne li indpakningen, vi hygger os med det, og dig og vuffen er altid velkomne igen :-)
Sommerhilsner,

Wauw

I dag kom pakken fra Hundehjertet.dk med alt godt til en lækkersulten Labrador mave :D
Alt var i top!
Jeg bestilte en del forskellige lækkerier til hunden,
og alt sammen var pakket ind i forskelligt farvet papir.
Blev så positivt overrasket da jeg åbnede kassen da jeg er vant til (fra nogle andre webshops) at det hele bare er smidt samlet i en papkasse.
Det var SÅ fint, og så endda med en lille godbid til mig også ;)

Kunne jeg gi' 6 stjerner havde de fortjent dem!
De har helt sikkert lige fået en ny fast kunde!

Mvh. Nanna :)

30 juli 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Nanna, tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig og din labbe igen <3
hundehilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende og god service!

Rigtig god kvalitet af godbidder :) Min hund er yderst tilfreds :) Blev hurtig kontaktet da jeg havde bestilt en vare i restordre :) Handler her helt sikkert fra nu af!

2 juli 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Michella, tak for dine stjerner. Vi glæder os til at sende flere pakker til dig og din hund <3
Sommerhilsner,

Aldeles fremragende!

Jeg bestilte en vest omkring middagstid, og den blev leveret næste morgen. Pakken var pakket fint ind med gavebånd, og inden i lå der en lille ekstra pakke med lidt guf til hunden og en rabat ved næste køb.

Helt igennem perfekt! Jeg glæder mig til at købe her igen :)

24 april 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Anne, dejlig at høre pakken kom hurtigt frem. Du er altid velkommen igen :-)
Hundehilsner,

fantastisk oplevelse!

super hurtigt levering, nem og tiltagende webshop med god udvalg. Men det bedste var den overraskelse jeg fik da jeg modtog pakken. Pakken var nemlig pakket ind i det sødeste hunde gavepapir, komplet med bånd. Hurtta regnjakken jeg bestilte var pakket yderligere ind i silkepapir og der var en pose godbidder til min hund. En skøn oplevelse for både mig og hunden! Det er et eksempel på fuld overskud og 100% kundepleje fra hundehjertets side. At forkæle sin kunder med sådan et fin behandling gør at jeg uden tvivl vil vende tilbage. Tak hundehjertet!

7 maart 2015

Antwoord van Hundehjertet

Hej Henriette, tusind tak for de pæne ord. Vi elsker at forkæle og I er altid velkomne. :-)