Jeg søgte på nettet efter en egnet og sikker hundesele til bil, og da jeg faldt over Hundehjertet fik jeg en klar fornemmelse af, at det var en forretning, der drives af mennsker, der har forstand på... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Leje af udendørs aktivitetsbane. Her fejrede vi bl.a. min hunds 1-års fødselsdag. Her kan man invitere andre hundevenner og vovserne har en fest. Pladsen er sikket indhegnet og der er masser af plads... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Menja- dansk spids, er blevet verdens bedste hund, blandt andet fordi den har fået vigtig og kompetent hundetræning hos jer. På gåture møder den gamle "skolekammerater" f.eks Tosca og Turner, så får... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk butik 😁 Købte et dækken til min hund, som desværre ikke passede. Talte med en meget sød dame, som tålmodigt guidede mig frem til rette størrelse, som landede hos os ikke engang... Toon meer
Smedegade 25, Ketting, 6440, Augustenborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering og sød personale og god rådgivning i fysisk butik
Kender hundehjertet og personalet. Har gået til træning med min hundehvalp der. De har altid gode tilbud, kan varmt anbefales.
Nem hjemmeside, let at navigere rundt på👍
Og frem for alt, varen helt som beskrevet og lever op til mine forventninger.

Antwoord van Hundehjertet
Det var nemt st bestille varer fra jeres shop i Hundehjertet❤️
Pakken var pakket ordentligt og forsvarligt ind 😃 Forsendelse og alt var i fineste orden *****

Antwoord van Hundehjertet
Jeg kender ikke den fysiske butik, den er sikkert ok.
Men webshoppen skal man holde sig fra, hvis man står og mangler et produkt.
"Hjemmesiden er ikke lagerstyret"
Det betyder, at man ikke ved, om produktet man bestiller er udsolgt eller ej.
Så vidt jeg ved, skal kunden oplyses inden bestilling afgives, om varen har længere leveringstid.
Det er ikke tilfældet her.
TILFØJELSE EFTER SVAR PÅ MIT INDLÆG:
Det er jo ikke sandt at jeg har været i "dialog" med nogen fra Hundehjertet - jeg købte et fodertilskud, vi stod og manglede - fik mail om at varen var afsendt - 2 dage senere mail om at en forkert vare var afsendt, men hvis jeg undlod at afhente den, ville man sende den rigtige vare, NÅR DEN VAR PÅ LAGER.
Ville have handlet et andet sted, havde jeg vidst den var udsolgt.
1-4 dages leveringstid skriver man - ja, når varen er på lager, hvad jeg ikke vidse, den ikke var, grundet manglende information.
Skrev mail for at høre om der var en substitut for varen på lager, men fik ikke svar.
Derfor ringede jeg - 3 gange, fordi ingen tog telefonen.
Det gjorde man først, da jeg på smsbad om pengene tilbage.
Har oplevet en grov tone, på telefon og nu her i Hundehjertets svar - drsuden uærlighed, som også handelsmetoderne.
Man sælger ting vel vudende, de ikke er på lager - går den så går den.
Så vidt jeg kan se, handler Hundrhjertets enstjernede anmeldelser netop om webshoppen, om dette.
Når man har behov for at være grov, et det fordi man ved, man har uret.

Antwoord van Hundehjertet
Altid venlige og nærværende og med stor viden omkring de forskellige racer.
Vi handler ALTID her, både legetøj, barf og udstyr.

Antwoord van Hundehjertet
Altid høj service, godt humør og betjening med fokus på hund og hundeejer.

Antwoord van Hundehjertet
På gåture møder den gamle "skolekammerater" f.eks Tosca og Turner, så får de sig en ordentlig " snak, om de gode gamle dage" i hundeskolen i Hundehjertet

Antwoord van Hundehjertet
Altid en super god service. Både fysisk i butikken men også via nettet mm. Altid klar med gode råd og ideer når der er brug for det.

Antwoord van Hundehjertet
Super service. Bestilte vare til afhentning, men de skulle alligevel forbi til arrangement i byen. Skøn oplevelse

Antwoord van Hundehjertet
Der er altid så god service ved Hundehjertet. De bestiller gerne varer hjem, hvis man søger noget særligt. Mega god vejledning også.

Antwoord van Hundehjertet
Jeg venter stadigvæk på min vare, ikke modtaget den endnu