Oplichters
Oplichters. Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling. Track en trace kan mijn bestelling nergens vinden.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik had mijn bestelling daags na de bevestiging geannuleerd op 16 oktober jl. Dit werd niet geaccepteerd. Hey pakje MOEST ik aan de deur aannemen omdat anders het pakje niet meer door Shopist kon worden getraceerd want het afzendadres is anders dan het retouradres. Dus gedaan. Een retouradres kreeg ik niet. 30 dagen terugbetaling garantie bij ontevredenheid werd ook aan de laars gelapt. We zijn nu 2 maanden verder.
De WINKEL IS NIET MEER DE TE VINDEN als ik de link aanklik op de emails van hen. Het is naar mijn mening een oplichtingsbedrijf. Ook op Facebook staat een hele rits Shopist bij de zoekresultaten, maar degene die ik zoek staat er niet bij of het is een lege FB pagina. Ik heb er geen vertrouwen in, ook niet dat u resultaat heeft. Nogmaals het ruikt naar oplichting.
Bestelling wordt niet geleverd. Ze zijn op geen enkele manier te bereiken. Betaald via Klarna en probleem gemeld.nog steeds geen reactie ! Deze site is zo Chinees als maar kan , wees gewaarschuwd en bestel er niets!!!! Ik had me er beter in moeten verdiepen
Nog niets ontvangen, kan geen contactadres vinden om te vragen hoe het zit. Hoop dat klarna het tegen kan houden !
Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf
De service is heel slecht ik had eerder naar de recensies moeten kijken dan had ik nooit nooit iets gekocht bij dit bedrijf dus mensen leest eerst de recensies
2x5 BH's besteld. Maar de helft gekregen. De maat was niet de bestelde maat. Over de verpakkingen waren stickers heengeplakt. De maat was dus niet goed. De andere helft is nooit geleverd.
Na een eerste contact via een klacht, de belofte gehad dat met er zich mee bezig gaat houden, maar daarna niets meer gehoord.
Koop hier niets.
bestel hier niet! Producten zijn van slechte kwaliteit en de maten zijn niet europees (dropship) Dit bedrijf neemt geen retouren terug ookal staat dit wel op de site vermeld " niet goed geld terug ". Je ontvangt torenhoge incasso kosten. Je krijgt standaard emails terug. Kom er niet mee verder. Geld klopperij!
Pure oplichters! Sluit me helemaal aan bij alle reviews hieronder. Lampjes gekocht via deze site. Ze verkopen door van goedkope websites uit China (die ook op Temu blijken te staan voor heeel vel minder geld). Na heel lang wachten wilde ik de bestelling annuleren en mijn geld terug. Dat doen ze niet. Wel krijg ik slijmerige mails dat ze je zo graag willen houden als klant en kan ik kortingsbonnen krijgen voor een nieuwe bestelling op hun website. En mag ik de spullen terugsturen op mijn kosten.... Naar China! Dat wil ik natuurlijk niet! Na 14 dagen heen en weer mailen melden ze dat ik niets meer krijg, omdat de retourtermijn is verstreken! Bizar! Pure oplichters dus!
Product besteld na heel lang wachten wordt het geleverd. Product past niet maar bedrijf wil het niet retour. Wel bieden ze een kortingsbon voor volgende bestelling. Die ga ik natuurlijk niet plaatsen.
Weer een chinees bedrijf wat zich achter prachtige websites verschuilt.
Oplichters
Ik heb een pakket besteld (cardigan) en nooit ontvangen. Ik wil mijn geld terug maar het bedrijf geen niet thuis. Nooit bestellen op deze site. Ze zijn totaal onbetrouwbaar en lichten je op. Ik ga aangifte doen
Zoals iedereen meldt, zijn het oplichters!!!!!
Vorig jaar iets gekocht omdat je ook via Klarna kon betalen, dat gaf vertrouwen. Helaas, artikelen worden niet retour genomen en je kan een korting krijgen bij je volgende aankoop. Uiteindelijk moet je dus ook via KLARNA betalen. Jammer dat Klarna hun service aandit soort bedrijven verleend.
Vreemd overigens dat er nog maar 5 reviews staan, Nog niet zolang geleden was er een hele lange lijst van voornamelijk ontevreden mensen.
een hoop blabla maar retouren ho maar. Ik heb twee stuks shapewear maat XL gekocht, het kwam niet eens over de knieën (terwijl ik maat 40 heb)!
Koop hier nooit!!
Ik baal ervan dat ik niet eerst de recensies heb opgezocht, (dure) leer voor de volgende keer.
Zelfde als buiten-blik. Ze zijn oplichters. Je bestelling komt uit China en je kan je niet annuleren. Ze reageren niet op e-mails. Als je wilt retourneren krijg je steeds opties voor kortingsbonnen als je het artikel behoudt. Als je dat weigert dan moet je het naar China terugsturen wat ongeveer €70 kost. Ik heb het product naar Wijchen gestuurd (via DHL waardoor bewijs dat het is ontvangen) had ik met creditcard betaald en heb door kunnen betwisten waardoor ik mijn geld terug heb gekregen. BESTEL NIETS BIJ DEZE WEBWINKEL!!!!
Oplichterij! Ik had een vintage camera besteld, krijg ik een soort kinderspeelgoed camera bedoeld voor peuters binnen. Dit waren ze even vergeten de vermelden op de website… Het product is gemaakt van goedkope troep in China en is zeker niet het geld waard. Om het terug te sturen zou ik 10 euro kwijt zijn voor een compleet ander product dan ik gekocht had. Ik mag hopen dat ze hier nog wat aan gaan doen. Ook gek dat ze beweren dat ze een 4,5 scoren op trustpilot met c.a. 900 reviews terwijl ik hier alleen maar negatieve recensies zie.
Dit is een bedrijf wat de website buiten-blik heeft, een grote oplichters club. Ik kocht 4 merk lampen, ik kreeg vier kopie lampen na vele weken uit China. Ik wil ze terug sturen om mijn geld terug te krijgen, maar dat kan alleen als ik alles terug stuur naar China, wat ik zelf mag betalen! PURE oplichters.... koop hier niet!
Claimt op de website 997 reviews op Trustpilot met 4,5 ster. Ik plaats hier nu de eerste review. Vertrouw het dus totaal niet!!