Wauw, waren mijn eerste woorden bij de levering, zo snel en een zeer vriendelijke man. Ik ben altijd al tevreden geweest over Shopping Event en wil hier nu zeker mijn positieve ervaring delen. N... Toon meer

Zoals iedereen 5 sterren. je kan geen 1ster geven want prijzen liggen lager. En bij concurrentie 100 euro. en mijn clarissa tas anna morellini nog geen 40 EURO. hahahahhaha paradeer met klasse en stij... Toon meer

wegens de corona is er verandering in de positieve zin , jullie werken met tijdsloten dus ......geen overrompeling van volk , meer paskamers die vrij zijn , ruime keuze van kledij .....in één woord g... Toon meer

1. Outletwinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Shopping Event Vip is de grootste en meest ervaren organisator van privéverkopen in België Al meer dan 10 jaar (sinds 2007) organiseert Shopping Event VIP jaarlijks tientallen fashion stockverkopen. Onze exclusieve samenwerking met succesmerken in de mode- en interieurwereld laat ons toe om hun producten aan sterk verlaagde prijzen aan te bieden. Bij ons vind je collecties van vorig(e) ja(a)r(en) maar gloednieuw, én van topkwaliteit. Onze organisatie, met hoofdkantoor in Brussel, bestaat uit een team van een 10-tal vaste medewerkers die instaan voor logistiek, marketing, communicatie en organisatie ter plekke op elke verkoop. Door de jarenlange samenwerking met kwaliteitsmerken en locaties hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd en verloopt elke verkoop nagenoeg vlekkeloos.

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

online aankoop Online via Shopping Event Vip een paar…

Online via Shopping Event Vip een paar sneakers gekocht.
De schoenen waren blijkbaar al gedragen en de veters waren vuil en beschadigd.
Om geen onnodige kosten te doen, besloot ik om de schoenen te houden en enkel een mail te sturen met de vraag om nieuwe veters toe te sturen.
Tot op heden nog geen reactie, jammer want mijn bezoeken aan shoppingEvent op locatie, waren steeds een fijne ervaring !

7 april 2026

Wauw

Nog geen minuut spijt van mijn aankoop. Een grote valies van Kipling.
Dank u voor jullie de goede en correcte service!

22 maart 2026

We gingen vandaag naar de “ Fashion…

We gingen vandaag naar de “ Fashion Brands Sale” in Brussel. Er stond dat er merken aanwezig zouden zijn als: Zadig & Voltare, Ralph Lauren, See me happy, Americain Vintage… Van deze merken was niets te bespeuren. Er hingen geen enkele kledingstukken van deze merken tussen de rekken. We vonden dit zeer jammer omdat we speciaal voor die merken gekomen waren. Het is dus zeker geen aanrader!

15 november 2025

Bloes niet geleverd en leugens door klantendienst

Ik kocht online een bloes van Xandres. Na meer dan een maand meldt Shopping Event Vip dat de bloes beschadigd toegekomen is en zij niet kunnen leveren. Dit is een grove LEUGEN want Xandres wilde deze niet leveren omdat de bloes ook nog in de huidige collectie zit. Juridisch gezien gaan ze in de fout. Lang moeten wachten om geld terug te krijgen en geen sorry of schadevergoeding. Zeer slechte klantendienst die niet antwoordt op vragen maar enkel naast de kwestie leugens neerpent.

24 oktober 2025

Ultra snelle levering

Om 8 hr de bestelling geplaatst en om 12 hr thuis geleverd, en dat op een zondag. Een betere en snellere service is ondenkbaar. Top !!!

17 augustus 2025

Twee kleedjes van Xandres besteld

Twee kleedjes van Xandres besteld, geld overgemaakt. We zijn een maand verder maar ik ontving nog geen enkel bericht van Shopping Event VIP, laat staan mijn bestelling. Ik hoop zo dat alles nog terecht komt. Ik stuurde een mail met het betalingsbewijs naar de firma. Cross my fingers.

14 juni 2025

Online shoppen niet zo goed als live event

Ik heb online besteld 2 weken geleden en het geld is ook al 2 weken van mijn rekening ... maar de levering kan tot 20 dagen nemen. Op andere sites gaat t geld ook dan pas van je rekening. Het schandalige is dat ze zelf hun goederen nog niet hadden gekregen bleek achterf in hun antwoord op mijn mail. MAW ze ontvangen je geld al 2 tot 3 weken voor ze zelf de spullen in hun bezit hebben ...
Live events daarentegen zijn top georganiseerd. Niets op te zeggen

2 april 2025

Het is zo zalig om te weten dat je…

Het is zo zalig om te weten dat je vrouw en je dochters naar een verkoop van prima aantrekkelijke kledingsstukken gaan en nooit terugkeren zonder aankoop, integendeel altijd zeer interessante basics niet alleen for 'women' maar ook voor 'men' en dat tegen weggeefprijzen. Kan het aub elke week?

5 maart 2025

Echt de moeite

De verkopen van Shopping Event VIP zijn echt de moeite: een groot aanbod waar je veel koopjes kan doen van bekende merken zoals Xandres, Bellerose, ... Prima organisatie!

2 april 2025

Ontgoocheld

De eerste Xandres verkoop waar ik naartoe ging in Destelbergen was ik heel enthousiast. Heel veel aanbod/vlotte organisatie/ mooie kortingen/ 3 ruimtes vol kleren. Deze keer (maart 2025) was het aanbod heel beperkt… We waren heel snel weer buiten. Op deze manier hoeft het voor mij niet.

8 maart 2025

Top service

Wat een service, ik had een kleedje besteld en er was geen lint bij. Na een mail te sturen hebben ze direct het lintje nagestuurd! Top service, zowel via mail die direct beantwoord wordt, zelf op een zondag , top service. Dank u 🙏 Magali voor de snelle reacties

29 november 2024

Phising

Phising! Opletten; ze nemen geld van je rekening en zeggen dat er geen bestelling geplaatst is en leggen de fout bij je bank!
Geld kwijt en geen bestelling!

17 juni 2024
Logo Shopping Event VIP

Antwoord van Shopping Event VIP

Beste Veerle,

We begrijpen volledig je frustratie. Helaas was er gisteren een probleem bij Belfius. Hierdoor heeft jouw betaling ons nooit bereikt.

Normaal krijg je het geld terug binnen de 4 werkdagen.

Eens het geld terug op jouw rekening staat bieden we jou graag gratis verzending aan voor het ongemak. Laat je ons iets weten via david@shoppingeventvip.be wanneer je geld terug op de rekening staat.

Onze excuses voor deze vervelende ervaring. Helaas konden we zelf niet veel doen in dit geval.

Een super aanrader! VIP

Een warme, persoonlijk gerichte naar de klant toe verkoopsite
VIP zo wordt je als klant behandeld
Een vraag, zelfs op zondag, wordt onmiddellijk beantwoord en opgelost
De klant is koning
Een super aanrader!!