Shredcorefit Reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Erg tevreden over Shredcore

Erg tevreden over Shredcore! De producten zijn makkelijk te gebruiken en passen goed binnen een drukke dag. Vooral fijn dat het simpel is om structuur te houden zonder constant bezig te zijn met wat je moet eten.

De smaak is over het algemeen goed en ik merk dat het me helpt om mijn doelen beter vol te houden. Levering en verpakking waren ook netjes. Er zijn nog een paar kleine punten waarop het wat mij betreft beter kan, vandaar 4 in plaats van 5 sterren. De lettertypes zijn soms erg klein op de verpakking. Wat dan wel weer fijn is, is dat er altijd een QR code opstaat met een reminder om je eten te loggen + de inhoud..!

Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een makkelijke manier om meer controle en structuur in je voeding te krijgen.

2 juli 2026

Aanrader!

De producten werken enorm goed, goede kwaliteit en snelle bezorging. Aanrader!

11 oktober 2025

Topkwaliteit, topresultaten en topservice! 💪

Ik gebruik inmiddels al een tijdje de producten van ShredcoreFit Nutrition en ik ben echt supertevreden! De kwaliteit van hun supplementen is top je merkt meteen dat er goed nagedacht is over de samenstelling en werking. De eiwitshakes smaken heerlijk (geen kunstmatige nasmaak zoals bij veel andere merken) en lossen perfect op. De pre-workout geeft me precies de juiste boost zonder crash, en het herstel na mijn trainingen gaat merkbaar sneller.

Wat ik ook echt waardeer, is de snelle levering en persoonlijke service. Bestellingen worden altijd netjes verpakt en je krijgt er zelfs vaak een leuk extraatje of motiverend berichtje bij dat maakt het verschil! Het team achter ShredcoreFit straalt passie voor fitness en gezondheid uit, en dat voel je in alles wat ze doen.

Kortom: betrouwbaar merk, topkwaliteit producten en geweldige klantenservice. Ik kan ShredcoreFit aan iedereen aanraden die serieus bezig is met sport, voeding en resultaten. 👏🔥

11 oktober 2025

Zaterdag besteld en maandag in huis

Wij hebben voor het sportteam een grote bestelling geplaatst en hebben hiervoor ook korting gehad. Ik heb contact gehad met de klantenservice en zij hebben mij doorverwezen naar de verkoopafdeling waar ik verder ben geholpen! Echt top service met een mooie korting!
Wij zullen zeker nogmaals bestellen!!!

15 september 2025