Locatie
Wijzig locatieAmbachtsweg 1, 5627 BZ Eindhoven, NL
De aanloop naar en het huren van de box verliep allemaal zeer vloeiend. De app werkt perfect! Alleen waren er wat weinig karretjes om de spullen toch wel een eindje vanaf de auto naar de box te sjouwe... Toon meer
Info over Shurgard Self Storage - Eindhoven Acht
At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.
Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.
Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.
If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.
Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.
For Every Move In Life

- 340+ self storage stores across Europe
- We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
- Access 7 days a week
- Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
- Moving boxes and storage supplies
- We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
- Expert advice
- Over 30 years of experience in the self-storage industry.
- Online contract
- Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
- Our App simplify your storage experience
- Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
- Free online reservation
- All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.
Ambachtsweg 1, 5627 BZ, Eindhoven, Nederland
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ideale oplossing voor tijdelijke opslag.
Snel geregeld en Shurguard Acht is een goed toegankelijke locatie en het in en uitrijden gaat ook heel soepel. De box is erg schoon evenals het gehele pand. Ook zijn hulpmiddelen aanwezig om je spullen makkelijk te vervoeren.
Top locatie voor opslag
Van het aanvragen tot aan het daadwerkelijk stallen van de spullen, alles is soepel verlopen! Goede uitleg via mail en makkelijk zelf binnenkomen. De toegang naar de opslag is zelfs op de eerste verdieping goed te doen met een fijne goederenlift. Kortom, zeker aan te raden.
Prima communicatie
Prima communicatie. Wel nog veel extra kosten bij het promoten van eerste maan 1 euro. Zoals slot, verzekering en administratie kosten.

Antwoord van Shurgard Self Storage - Eindhoven Acht
Prettige en professionele intake/on boarding
Het hele intake/on-boarding gesprek ende mails verliepen zeer pretig, vertrouwlojk en professioneel.
Erg fijn om via een app de deuren te openen. Zeer gebruikelijks vriendelijk
Snelle afhandeling van aanvraag en…
Snelle afhandeling van aanvraag en bevestiging. Correcte informatie.
Alles was goed geregeld.
Alles was goed geregeld.
Ik werd zelf later gebeld om te kijken of alles goed is gegaan.
Ruimte niet 24/7 open, probeert veel upselling te doen
Je moet op alles scherp zijn voor je t weet komen er allemaal kosten die je niet nodig hebt. Hele agressieve manier van verkopen. Daarnaast is de ruimte niet 24/7 bereikbaar wat erg onhandig is. Ook zijn er niet altijd goede karren aanwezig.

Nieuwe locatie
Het was een nieuwe ervaring om compleet remote de locatie van de ruimte/box te vinden.
Maar eenmaal gevonden was het makkelijk in te richten.
Het is duidelijk wanneer je er terecht kunt door de aangegeven openingstijden.
Makkelijk te bereiken
Makkelijk te bereiken. Gangen lekker ruim. Snelle lift en fijne karretjes.
Goede service. Alles goed geregeld, zoals afgesproken. Zeer klantvriendelijk.
Alles is goed geregeld
Alles is goed geregeld. Bijna zonder moeite de box in gebruik kunnen nemen. Heel prettig. Min puntje was dat de lift vast stond toen we spullen kwamen brengen. Gelukkig is er een 2e lift en was alles ook snel weer opgelost.
Erg teleurgesteld in Shurgard…
Erg teleurgesteld in Shurgard Eindhoven. Ze beloven een bepaalde prijs, maar uiteindelijk betaal je veel meer door verborgen kosten. Daarnaast houden ze zich niet aan afspraken, wat erg frustrerend is. Dit voelt niet betrouwbaar aan. Ik zal hier in de toekomst zeker geen opslagruimte meer huren en raad anderen aan om goed op te letten!

Antwoord van Shurgard Self Storage - Eindhoven Acht
Nette service van Shurgard medewerkers, ook bij kritiek
Shurgard heeft goede faciliteiten, wij huren al vele jaren bij Shurgard. Ook als er opbouwend kritiek wordt gegeven, pakken de medewerkers het snel op om het op te lossen. Een goed geholpen klagende klant wordt een tevreden en trouwe klant! Bedankt voor het open oor.