Vreselijk onaardig personeel
Wat een ontzettend onaardige meneer. Echt een hele nare ervaring. Ik was niet bekend met het nieuwe qr systeem en begreep het niet helemaal. Meneer lacht me uit en zegt meerdere keren 'jij kunt zeker geen Engels.' Wanneer er in beeld komt te staan dat mijn pakket gehaald wordt door een medewerker laat ik dat aan meneer zien en zegt hij boos: 'ja dus je pakket wordt nu door iemand gehaald, je kunt toch wel lezen'. Loopt meneer vervolgens na een minuut zelf naar de kast die naast hem staat om mijn pakket te pakken. Ik heb hem bij het weg gaan ook even verteld dat ik hem zeer onaardig en onsympathiek vond. Wat een vreselijke vent. Ik kom hier NOOIT weer.
Reactie op de reactie:
Ik was inderdaad 4 minuten na openingstijd binnen. Ik heb toen gevraagd of ik aub nog het pakketje kon meekrijgen omdat ik uit Veendam kwam en er vanochtend om 10u ook al stond. Mijn pakket is hier verkeerd bezorgd en ik kom dus helemaal niet uit de stad en moest er speciaal voor naar Groningen komen. Ik heb toen ik er 's ochtends ook al stond naar de openingstijden gekeken en zag dat de winkel open ging om 12u. De sluitingstijd heb ik daarbij niet gezien. (Welke winkel of pakketdienst sluit er nou om 15u?). Ik mocht na een extreem geïrriteerde reactie van meneer het qr systeem gebruiken. Zie bovenstaande over hoe dat ging. Ik werd uitgelachen en heb absoluut niet om hulp gevraagd en heb ook zeker geen normale hulp ontvangen. Het qr systeem is trouwens super slecht en irritant met alleen maar reclame die omhoog popt zodat het erg lang duurt voordat je verder kunt. Zoveel pakketten liggen er ook niet dus volgens mij is het handiger om gewoon een naam te vragen en de pakketten op achternaam te sorteren... Dat was in dit geval zeker sneller geweest. Doe ermee wat je wilt, maar ik zou in ieder geval alle vrouwen afraden om je pakketten hier te laten leveren als je niet behandelt wilt worden als een stuk stront.
Ik ben niet alleen heel boos, maar werd er ook erg verdrietig van. Ik heb zitten huilen in mijn auto na deze nare ervaring.

Antwoord van Siddiquie