Café Sidewalk Reviews 75

TrustScore 2 uit 5

2,1

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang ventetid på maden. Halv kolde fritter. Smagsløs og træls burger med en totalt tør bøf. Ingen respons fra personalet om alt var ok.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Her netop besøgt Ziggy Sidewalk ved åen i Århus. Bestilte et stykke såkaldt smørrebrød med friteret fisk. Jeg fik serveret et meget lille stykke rugbrød - nok hvad der svarer til 1/2 skive. Herpå... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Spiste en ok brunch d 16 marts men til prisen havde det været dejligt med noget lækkert friskbagt rugbrød frem for et stykke halvtørt som sansynligvis kom fra en pose Kohberg eller ligende. Et glas... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Velsmagende mad, lækker kaffe, og en stemning, der inviterer til at blive hængende. Sidewalk, din go-to café i hjertet af Aarhus. Uanset om du er studerende, med familien eller ude med venner, er der altid plads til dig her.

• Åboulevarden 56-58, 8000, Aarhus, Denemarken

2 sterren
1 ster

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hmmm ikke helt godt.

Maden var ok, fandt et langt hår i burgeren. Øv.

Vi sad indenfor ved vinduet, og det var alt for koldt. Hentede et tæppe til benene, men maden blev kold lynhurtigt.

Få nu fixet jeres toiletter, de er alt for slidt, urent og appetitten forsvinder efter toilet besøg.

9 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste café jeg har været på.

Et sted med regler, uden fornuft. Vi kom for at fejre en 20-års fødselsdag og havde fuld forståelse for, at køkkenet lukkede tidligt – fair nok. Derfor bestilte vi en enkel muffin via Wolt, blot så fødselaren kunne puste et lys ud. Ikke for at spise, men som en lille symbolsk gestus.

Da jeg går ud og henter den ENE muffinen af Wolt Ved døren, bliver jeg dog stoppet af en vagt, der tilsyneladende mente, at denne muffin udgjorde en trussel mod stedets integritet. Jeg forklarede roligt flere gange, at den ikke skulle spises, fødselaren skulle blot puste et lys ud kl. 00:00 men svaret var det samme: “Man må ikke tage mad med ind.” Ingen fleksibilitet, ingen forståelse, ingen situationsfornemmelse. Jeg sagde til sidst til vagten, at jeg så ville gå ind og hente mine ting, og så ville vi forlade stedet. Han svarede blot køligt: “Det gør I bare.” Jeg måtte dog stadig ikke tage muffinen med ind – den skulle ifølge ham blive liggende udenfor.

Vi var betalende gæster, sad og fik drinks, og ønskede blot at markere en særlig dag med en lille fødselsdagsgestus. I stedet blev oplevelsen ødelagt af en ubehagelig og stædig tilgang, der manglede både logik og høflighed.

Heldigvis tog caféen ved siden af imod os med smil og forståelse – dér blev fødselsdagen reddet.

Konklusion:
Et sted, hvor en muffin betragtes som en trussel, men sund fornuft er en mangelvare. De fortjener ingen anbefaling. Hvis man ønsker en god aften med ordentlig behandling og lidt fleksibilitet, bør man finde et andet sted.

11 oktober 2025

Virkelig lækker brunch

Virkelig lækker brunch, hyggelig atmosfære og gode priser. 30kr pr ret til en helt acceptabel størrelse. Helt klart en anbefaling, vil komme igen<3

18 augustus 2025

Katastrofe

Første og sidste besøg hos café sidewalk. Maden var smagsløs, og portionerne uacceptable ift pris!! 130 kr. for en lillebitte skål nachos uden kylling. 70 kr./stk. for smørrebrød som mest af alt mindede om discount håndmadder. 60 kr. for et lille glas limonade.

Betjeningen var langsom og ugidelig. Selvom de havde set os, skete der først noget efter at vi havde signalerer adskillige gange.

Jeg har set truckertoiletter på A7 i højsæsonen, der var mindre klamme end toiletterne på Café Sidewalk 🤮

Hold jer langt væk… jeres surttjente løn er bedre brugt alle andre steder end her!!

9 augustus 2025

Hej Karina,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere – hverken hvad angår mad, betjening eller rengøring.

Vi tager din kritik alvorligt og vil følge op internt på både portionsstørrelser, prisforhold, service og rengøringsrutiner, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Vi vil meget gerne høre nærmere om dit besøg, så vi kan lære af det og gøre det godt igen. Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@sidewalk.dk.

Nicolai

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bede om betaling samtidig med man…

Bede om betaling samtidig med man bestiller er ik respektabelt,
Nej tak

1 juli 2025

Hej Noah

Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi også er meget kede af det er nødvendigt at afregne vores gæster med det samme i ude serveringen.

Det har dog desværre vist sig nødvendigt da tidligere erfaringer viser at vi ellers mister op mod 10.000,- ugenligt grundet gæster går fra deres regning

Så kan man mene at vi blot må holde bedre øje med de 120 gæster vi kan have siddende en travl sommerdag, men det er simpelhen for tidskrævende og vi ønsker ej heller at det er nødvendigt at vores ansatte dagligt skal sættes i situationer hvor de skal agere politibetjent.

Venlig Hilsen
Cafe Sidewalk

Middel

Dagen hvor der var burger tilbud på burger - ALLE SPISTE BURGER! - brugeren var udmærket - god og sød service, dog lidt trængt i restauranten…..

5 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg tror ikke det kan blive dårligere

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte.

Lad os starte med det gode: det KAN ikke blive dårligere.

Oplevelsen var så ringe at der er helt komisk.

Vi sidder 6 voksne mennesker med vand, som vi da heldigvis bestilte da vi satte os, i 45 minutterne venter på at bestille både mad og drikkevarer.

At jeres 2 retters menu som ellers blev valgt da vi bookede bord er udsolgt er en ting, men ventetiden er noget helt andet. Da forretten endelig kommer, serveres hovedretten samtidig. De har simpelthen lavet alt maden på én gang.
Vi beder om at først få forret, derefter hovedret, og de tager så vores pastaretter ud igen, men får den samme ret opvarmet da vi kom til hovedretten

Det var simpelthen så tørt. Bare ærgerligt vi ikke kunne blødgøre der lidt, da vi under hele hovedretten sad og ventede på næste runde drikkevarer. De kom da tallerkenerne blev taget ud.

Under al kritik. Virkelig dårlig oplevelse. Vi kommer helt sikkert ikke igen.
Maden var dårlig, ventetiden var helt forfærdelig, toiletterne var ulækre, der var kun koldt vand i hanerne og havde hverken toiletpapir eller servietter.

Flere rejste sig og gik.

Personalet var egentlig søde og rare, men enten slet ikke gearet til en travl aften, eller simpelthen alt alt for få.

Der er noget helt grundlæggende galt med stedet, og jeg kommer helt sikkert ikke igen.

14 juni 2025

Kære Louise

Tak fordi du har taget dig tid til at beskrive jeres oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, hvor skuffende og frustrerende jeres besøg har været.

Det gør stort indtryk at læse, at ventetiderne var så lange, og at der var rod i både bestilling og servering. Det er langt fra det niveau, vi ønsker at tilbyde – og det lyder som en aften, hvor alt det, der kunne gå galt, desværre gjorde det. At jeres mad blev serveret samtidig og derefter genopvarmet, og at drikkevarer og basale forhold som toiletter heller ikke fungerede, er ganske enkelt ikke acceptabelt.

Du har ret i, at personalet ikke har haft de rette rammer at arbejde under den aften og det tager vi fuldt ansvar for.

Vi er glade for, at du trods alt oplevede personalet som venlige, for det er trods alt et vigtigt udgangspunkt. Men venlighed alene rækker ikke, når alt andet halter – og vi forstår fuldt ud, at du ikke ønsker at komme igen efter sådan en oplevelse.

Vi tager din feedback med os som en klar påmindelse om, hvor der skal forbedres, og hvor vigtigt det er, at vi er bedre forberedt – både i køkken, service og faciliteter.

Tak igen for din ærlighed. Vi tager det alvorligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

🤣 hold op jeg følte mig til grin

🤣 hold op jeg følte mig til grin, 70 kr for en håndmad. De reklamer med 70 kr for et stk smørrebrød så tænkte jeg det måtte svare til et stk højtbelagt. Men det jeg fik var et halv stk rugbrød med 4 små kartofler lidt ristet løg og lidt mayo. Spist på 3 mundfuld. Det er sgu at tage ... på folk

19 mei 2025

Hej Tinna

Tak for din ærlige anmeldelse – og for at dele, hvordan du oplevede både størrelsen og prisen på vores smørrebrød.

Vi er kede af, at du følte dig taget ved næsen – det er selvfølgelig slet ikke den oplevelse, vi ønsker, nogen skal have hos os. Vi forstår godt, at man som gæst forventer en vis størrelse og fylde, når man betaler 70 kr for et stykke smørrebrød, og vi tager din feedback til os i forhold til både præsentation og forventningsafstemning.

Det er vigtigt for os, at vores gæster føler, de får værdi for pengene – både i smag, kvalitet og mængde – og det lyder helt tydeligt som om, vi ikke har ramt rigtigt i dit tilfælde. Det tager vi med os i den løbende vurdering af både menukort og portionsstørrelser.

Vi håber, du trods alt kunne mærke, at vi tager din oplevelse alvorligt – og skulle du en dag få lyst til at give os en ny chance, vil vi meget gerne give dig en bedre oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Anbefales - dog ikke hvis du f.eks. er lydsensitiv eller har andre høreudfordringer

Jeg var på caféen første gang den 3.5.25, og synes, at det generelt var en god oplevelse. Venligt personale og god mad, der var indbydende anrettet og smagte godt. Prisen var også fair.
Har man høreudfordringer og er lydsensitiv, som mig, er det ikke et sted at tage hen. Til trods for, at vi fik en hjørne at sidde i, og jeg kunne sidde med ryggen op af en væg, var det ikke optimalt.

Ny menu er

Ny menu er tis. 70 kr for et halvt stykke rugbrød med kartoffel. Det gider jeg sku ik gi. Maden var halvt kold og ikke særlig godt. Engang var det hyggeligt og godt men nu er det helt anderledes.

8 mei 2025

Hej Ditte

Tak for din ærlige tilbagemelding – vi er kede af at høre, at dit seneste besøg ikke levede op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at pris og portionsstørrelse skal hænge sammen, og vi beklager, hvis du ikke har følt, du fik nok værdi for pengene. Det er bestemt ikke vores intention, og vi tager det med videre i evalueringen af vores nye menu. Maden skal naturligvis også serveres varm og velsmagende – så vi beklager, hvis det ikke var tilfældet hos dig.

Vi er ærgerlige over, at du ikke længere oplever caféen som hyggelig og god, som tidligere, for det er netop det, vi gerne vil være – et sted, hvor både stemning og kvalitet går hånd i hånd.

Din feedback er vigtig for os, og vi håber, du måske en dag får lyst til at kigge forbi igen og opleve, at vi tager den slags kommentarer alvorligt.

Skuffende oplevelse

Maden var egentlig fin, men desværre kold, da den blev serveret. En bestilling blev glemt, og da vi spurgte efter den, blev vi mødt af en tjener, der virkede sur og uengageret, som om de ikke gad være der. Det trækker virkelig oplevelsen ned. Ikke et sted, jeg har lyst til at sætte mine fødder igen.

Kære Annebelle

Vi er kede af at høre, at jeres besøg hos os blev en skuffelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, nogen gæst skal have.

Det glæder os, at maden faldt i jeres smag, men det er selvfølgelig ærgerligt og utilfredsstillende, at den nåede at blive kold, før den kom på bordet. Det burde ikke ske. Ligeledes er det vores ansvar, at alle bestillinger bliver håndteret korrekt og med et smil – og her har vi tydeligvis ikke levet op til vores ansvar.

Den pågældende dag var præget af langt større travlhed end normalt, blandt andet grundet 1. maj, hvilket satte os under ekstra pres – men det ændrer ikke på, at servicen skal være ordentlig og tilstedeværende uanset hvad.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, for det giver os mulighed for at forbedre os. Selvom du ikke har lyst til at vende tilbage, håber vi, du en dag skulle få lyst til at give os en ny chance.

Teamet hos Café Sidewalk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint mad det bliver bare koldt inden…

Fint mad det bliver bare koldt inden det bliver serveret
Sur tjener der ligger nogle der ikke ville være der
Ikke lige et sted jeg ville komme forbi igen

Hej

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du synes, maden generelt var fin, men vi er selvfølgelig kede af at høre, at den ikke blev serveret varm, og at du oplevede en mindre imødekommende betjening – det lever ikke op til den standard, vi ønsker at give vores gæster.

I forbindelse med 1. maj havde vi desværre langt mere travlt, end vi havde forudset, og det har desværre påvirket både ventetid og stemning hos os den dag. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring vi håber, du vil tage med i vurderingen.

Vi tager din feedback alvorligt og følger op internt for at sikre bedre oplevelser fremover – både i køkkenet og i mødet med vores personale.

Skulle du få lyst til at give os en ny chance, vil vi meget gerne byde dig velkommen igen og give dig den gode oplevelse, vi stræber efter hver dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi skulle vente 40 minutter på vores…

Vi skulle vente 40 minutter på vores mad og få fat i tjenerne flere gange uden hjælp
Mega dårlig kundeservice! Vil ik anbefale

16 april 2025

Hej SG
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til forventningerne – sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at vente længe på maden og samtidig føle, at det var svært at få hjælp. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Hos Café Sidewalk gør vi os hver dag umage for at give alle vores gæster en god og behagelig oplevelse, men vi må også erkende, at der kan ske fejl – især i pressede perioder. Det undskylder dog ikke situationen, og vi tager din feedback alvorligt i vores arbejde med at blive bedre.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang – vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan et besøg hos os burde være.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Café Sidewalk har tidligere været et…

Café Sidewalk har tidligere været et dejligt sted, men kvaliteten er desværre faldet markant. Menukortet fremstår billigt, udvalget af drikkevarer er begrænset, især når det kommer til alkoholfrie-drinks, der er skåret ned på kvaliteten generelt. Det er derfor ikke et sted, jeg vil anbefale.

30 maart 2025

Kære Sara

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos Café Sidewalk ikke levede op til forventningerne.

Vi befinder os i en tid, hvor vi følger en ny retning for at imødekomme aktuelle tendenser og efterspørgsel på markedet. Dette har desværre betydet nogle ændringer i vores menukort og drikkevareudvalg, som ikke falder i alles smag, og det beklager vi.

Vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding og vil tage den med i vores overvejelser, når vi fremadrettet finjusterer vores koncept. Vi håber, du en dag har lyst til at besøge os igen og opleve, hvordan vi udvikler os.

Venlige hilsener

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangelfuld kundeservice og misvisende…

Mangelfuld kundeservice og misvisende prisfastsætning af deres retter.

Manglende gennemsigtighed og transparens.

Jeg betaler 165kr for en burger, mens nabobordet betaler 100kr. De siger det kræver man har reserveret bord eller siger det ved bestilling. Jeg kan blot konstatere at nabobordet ikke havde bestilt bord, men de gør godt nok opmærksom på det ved ankomst. Jeg synes dog det er en kilde til dårlig kundeservice + skaber unødvendigt sure kunder. Kan ikke anbefale

15 maart 2025

Hej Sebastian

Vi har ofte tilbud, der kører eksklusivt via vores sociale medier. Disse tilbud er skabt for at belønne vores følgere og give os mulighed for at måle, hvor mange der finder frem til os via vores online kanaler.

For at benytte disse tilbud skal man enten have reserveret bord på forhånd gennem vores sociale medier eller, hvis man ikke har gjort det, kan man nævne tilbuddet ved ankomst, så vi kan registrere reservationen i vores system. Dette er en del af vores koncept for at motivere vores gæster til at følge med på vores platforme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Café Sidewalk i Aarhus er uden tvivl en…

Café Sidewalk i Aarhus er uden tvivl en af byens hyggeligste caféer, perfekt placeret lige ved åen. Den nyrenoverede indretning skaber en moderne, men stadig afslappet atmosfære, hvor man både kan nyde en stille kop kaffe eller et lækkert måltid med venner.

Menuen byder på alt fra velsmagende brunch til saftige burgere og friske salater, og kvaliteten er altid i top. Deres kaffe er virkelig god, og hvis du har en sød tand, kan deres kager klart anbefales. Betjeningen er venlig og imødekommende, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.

Uanset om du kommer for en hurtig pause i byen eller en længere hyggestund, er Café Sidewalk et oplagt valg. Den skønne udsigt over åen, den afslappede stemning og den lækre mad gør dette til et af Aarhus’ bedste cafésteder. Klart et besøg værd!

12 februari 2025

Antwoord van Café Sidewalk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en skøn oplevelse hos Café Sidewalk. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både vores indretning, mad og service – det betyder meget for os!

Vi elsker at skabe en hyggelig atmosfære, hvor vores gæster kan nyde god mad og kaffe i afslappede omgivelser, og det er skønt at høre, at du har haft præcis den oplevelse. Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig stund ved åen!

De bedste hilsner,
Team Sidewalk

Lees meer over geverifieerde reviews.