1. Voedselproductenleverancier
  2. Babywinkel
  3. Voedselproducent

Sienna & Friends a développé une large gamme de produits sains et biologiques. Des produits comme pour maman et papa, mais bien sûr tous adaptés aux besoins des plus petits. Des produits qui soutiennent tous les repas de la journée : mélanges d’épices, sauces aux légumes, tapenades, flocons d’avoine, pâtes, collations saines.... Tous conçus pour aider les parents à cuisiner et à choyer les bébés avec autant de saveurs que possible, le plus tôt possible!

4,3

Uitstekend

Oplichting?

We zijn bijna 2 weken verder en mijn pakket is zelfs nog niet verstuurd. Ik heb al 2 mails gestuurd naar mevrouw en krijg geen antwoord. Ik heb betaald en laat het hier dan ook niet bij. Hier ga ik verder mee.

22 oktober 2024

Antwoord van Sienna & Friends

Sorry hiervoor, ik heb spijtig genoeg zware gezonheidsproblemen gehad dus kom net uit Ziekenhuis🤦‍♀️ probleem van kleine start-ups…. Ik stuur je order morgen met heel wat kadootjes. Sorry dit was echt niet verwacht🙏🏻

Te duur

Te duur. Grisini was niet lekker. De raw snoepjes waren lekker, maar veel te duur voor wat het is.

22 februari 2023

Antwoord van Sienna & Friends

Beste, wat spijtig dit te lezen. Mag ik vragen, hoe oud is je baby? Heb je het verschillende keren geprobeerd? Aarzel niet om me meer informatie te sturen via aurelie@siennafriends.com. En nogmaals, sorry dat u niet tevreden bent met onze producten.

Top!

Top!! Een aanrader!

15 februari 2023

Antwoord van Sienna & Friends

Bedankt voor deze super mening

Goede communicatie

Goede communicatie, klein probleem met de verzending van de kruiden (potjes waren open gegaan) maar direct keurig en snel opgelost. Bedankt!

15 januari 2023

Suuuper! Dank je :)

Super tevreden!

Geweldige producten! Mijn dochtertje is heel blij met gerecthen die ze krijgt gemaakt met producten van Sienna&Friends. De levering was ook heel snel, een dag besteld, volgende was het al binnen. Alles was netjes verpakt. En nog een leuke boekje met recepten als cadeou gekregen. Heel tevreden!

27 oktober 2022

Antwoord van Sienna & Friends

Bedankt voor deze super mening :)

Superbe

Superbe! Ma fille adore Sienna & Friends!

17 juli 2022

Antwoord van Sienna & Friends

Je suis trop contente! Merci beaucoup!!!!

Top producten!

Leuk dat je met deze producten je baby kan laten kennismaken met lekker, gekruid eten. Hij kan een hele nieuwe wereld van smaken leren ontdekken zonder toegevoegde zouten. Zo wordt je baby een echte foody 😊
Mooi design van de potjes

21 mei 2022

Antwoord van Sienna & Friends

Bedankt voor deze super mening :)

Bestelling niet compleet

Twee producten van mijn bestelling zijn niet toegekomen. Ondertussen tweemaal contact gezocht met de klantendienst en nooit antwoord gekregen.

14 maart 2022

Antwoord van Sienna & Friends

Beste, wat spijtig dit te lezen. Wij proberen steeds heel reactief te zijn. Ik heb geen berichtje van u gekregen. Kan u me laten weten hoe u ons gecontacteerd heeft? Stuur me alvast ook welke producten ontbreekt alsook uw adres naar aurelie@siennafriends.com zo kan ik het direct goedmaken. Nogmaals sorry voor het ongemak. Hopelijk geniet u wel van de andere producten. Groetjes, Aurélie

Toon reviews in alle talen. (84 reviews)