Sif Jasmin Smykker Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der gik lidt over en måned, før jeg modtog mine smykker – langt fra de lovede 2-5 dages levering. Jeg hørte intet fra virksomheden, før jeg selv tog kontakt efter to uger, og der gik over en uge, før... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et gaveønske med lidt bekymring grundet manglende bedømmelse her på Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kø... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine smykker som jeg ALTID får komplimenter på, når jeg bruger dem. Synes det er så sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer så smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og leveri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Mine Mix og Match øreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sølv, og håndlaves i mit showroom i København<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. Følg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Smykker

Virkelig flotte smykker

4 januari 2023

Hej Nikoline,

Super dejligt at høre, at du er vild med vores smykker! 🥰

Flotte øreringe

14 december 2022

Hej Nanna,

Hvor er det skønt at høre, at du synes vi har flotte smykker - Tak for din anmeldelse 💚

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kvalitet

Bestilte deres grønne malakithalskæde for et stykke tid siden. Allerede dagen efter jeg modtog halskæde begyndte de grønne sten at knække af, senere hen efter længere tids brug falmer farven også på guldpladerne på halskæden. Halskæden kostede 480kr og dette følger kvaliteteten ikke op på. Lignende halskæder kan man finde til noget billigere penge, dog faldt jeg for farven og har ellers været glad for den.

30 september 2022

Hey Sofie
Jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds med din halskæde! Jeg sender dig gerne en ny, når nu du har været glad for den<3 Jeg går selv med min et par gange om ugen og har ikke haft nogle problemer med de grønne malakit perler, der er af naturlige materialer og hverken behandlede eller syntetisk fremstillede<3
Guldpladerne er guldbelagte, så dette vil desværre med tiden falme ligesom alle andre guldbelagte smykker.
Dog har jeg lavet en guide på hjemmesiden til hvordan man bedst muligt kan bevare guldbelægningen og mindske slid<3
I forhold til prisen er det simpelthen ikke muligt for mig at gøre den billigere, da den bliver håndlavet her i Danmark og lønnen derfor, er en del højere end i fx Kina. Herudover er der materiale omkostninger, emballage og husleje der skal betales oveni.
Jeg håber på din forståelse og du må endelig kontakte mig, hvis jeg skal sende en ny.
God weekend
Mange hilsner Sif Jasmin

Småkage smukke smykker 😊

Virkelig fine smykker, i en fin æske. Delikat at pakke op og de kom hurtigt frem. Føler mig møg lækker når jeg har dem på og de passer til alt!
Kan kun anbefale Sif Jasmin smykker.

23 november 2022

Hej Helle
Sikke en sød anmeldelse at få!! Du har fuldendt min dag<3 Jeg er virkelig glad for at høre at du er vild med smykkerne!!
God daag<3
Mange hilsner Sif Jasmin

SUPER

SUPER👏😊
FANTASTISK oplevelse😊

27 november 2022

Hej Kari,

Hvor er det bare skønt at du har haft en fantastisk oplevelse hos os! 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt design og god kvalitet

Unikke smykker som er de flotteste jeg har set og sidder behageligt i øret. Ingen irritation. Anbefales big time.

15 november 2022

Hej Maria
Tak for din anmeldelse<3 Det betyder meget. Hvis du har lyst, er du altid velkommen i showroomet, bare send mig en DM. Jeg laver forresten huller i ørerne Black Friday i showroomet til 75kr!!;)
Bedste hilsner Sif Jasmin

Hurtigt svar på mail

Forsendelsen var strandet i et distributionscenter og da jeg skrev en mail til Sif, svarede de meget hurtigt selvom det var weekend.

12 november 2022

Hej Henriette
Tak for din anmeldelse<3 Vi fik som sagt efterlyst pakken om mandagen og jeg kan se at den netop i dag, kan afhentes!:) Jeg håber at du, eller modtageren bliver glad for smykket!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pæne smykker til hverdag og fest

Pæne smykker til hverdag og fest, transparent virksomhed og der er altid en klar til at hjælpe hvis der er behov for det.

2 november 2022

Hej Natascha
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg håber du er blevet glad for dine øreringe<3
Bedste hilsner Sif Jasmin

Bedste smykker

Elsker alle sif smykker, mega god kunde service!

24 oktober 2022

Hej Wilma,

Tusind tak for den søde anmeldelse, vi er så glade for at høre at du er glad for både smykker og service 🥰

Smukke varer.

Smukke varer.
Hurtig levering.

11 oktober 2022

Hej Børge,

Hvor er det skønt at høre at du kan lide vores smykker, og at du oplevede hurtig levering! 💚

Super fine smykker

Super fine smykker! Elsker mine to sæt øreringe. Kombinationen er så fin. Det er skønt, at man selv kan sammensætte smykkerne uden besvær, selv hvis man køber dem hver for sig. Derudover er Sif´s service i top! Kan varmt anbefales herfra :)

27 september 2022

Hej Kirstine,

Jeg er så glad for at høre at du er vild med selv at kunne sammensætte dine smykker - Tak for de søde ord 🥰

Intet at klage over

Intet at klage over. Så pæne smykker de har 💓10/10 oplevelse

4 oktober 2022

Hej Maria,

Hvor er det dejligt at du havde en god oplevelse, og intet har at klage over! 💚💚

Knus Liva,