Sendte maska i retur pga av kabelen i maska va dårlig , fikk beskjed send den inn - ikke hørt fra de på 6mnd svarer meg ikke på noen mail !
Lees wat reviewers zeggen
“Jeg vil sterkt advare mot å handle hos Silmyk. Etter flere uker og mange e-poster, har jeg fortsatt ikke fått svar på mine henvendelser, noe som viser en sjokkerende mangel på kundeservice. Produkten... Toon meer
De er veldig kjappe med å sende ut varene, men de er helt elendige med å svare på mail hvis det gjelder å returnere en vare. Har prøvd å nå de på Facebook, mail og Instagram uten hell. Har sendt varen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Silkemyk er et anerkjent skjønnhetsmerke som er tilgjengelig i 15 land. Vi er stolte av å presentere kvalitetsverktøy for din skjønnhetsrutine. Sortimentet vårt omfatter LED-maske, IPL-hårfjerner, Gua Sha-sett og Heatless Curls. Våre produkter kan kjøpes online via vår nettbutikk, fra autoriserte forhandlere eller hos utvalgte Skintonic-butikker.
Contactgegevens
Sjøfartsgata 14, 7715, Steinkjer, Noorwegen
- post@silkemyk.no
- silkemyk.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er så fornøyd med denne…
Jeg er så fornøyd med denne ipl-laseren. Etter å ha prøvd det meste innen hårfjerning, har jeg endelig funnet noe som fungerer for meg. Har kun brukt den i 4 uker, men ser allerede en enorm reduksjon i hårveksten. Pluss for at den er så enkel i bruk. Anbefales!
En game changer!
Jeg har over lang tid (1 - 2 år) slitt med acne/kvise utbrudd og mye arr og prøvd utrolig mye forskjellig uten hell. Nå har jeg testet LED masken hver dag på multi program i nesten 3 uker og kan allerede si WOW! Jeg har virkelig aldri opplevd noe som har roet ned mine utbrudd og forbedret mine arr så fort. Ser frem til å bruke masken mer fremover ☺️
Jeg passer rett inn i målgruppen
Jeg passer rett inn i målgruppen: lys hud, mørke tykke hår og for meg så funker denne som bare det!! Det er så befriende å slippe å barbere hver dag, og spesielt da med tanke på ansiktet.
Den er smertefri, rask og enkel å bruke og den viser resultat etter 2-4 bruk på meg i såfall. Jeg bruker den 1 gang i uken.
Anbefaler virkelig denne hvis du sliter med masse hårvekst slik som meg, man sparer ganske mye penger på å ha en sånn hjemme.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.