Ze reageren na de bestelling niet meer…
Ze reageren na de bestelling niet meer op emails. Het product is na 9 weken nog niet geleverd.
De poriezuiger is een fijne toevoeging aan mijn routine. Mijn huid voelt schoon en glad na gebruik. Het apparaat is compact en makkelijk op te bergen. Levering was vlot en netjes.
NIETS BESTELLEN, OPLICHTERS!
Ik had een aircloud hairstyler besteld die niet binnen kwam. Na contact was het er ineens heel snel, maar het ontvangen product ziet er anders uit dan op de site en voldoet totaal niet aan de gestelde verwachtingen. Ondanks dat bij het product specifiek 30 dagen niet goed garantie vermeld staat, kan je het product niet retourneren en krijg je ook niet je geld terug. Na 1x gebruiken al kapot, loopt vast en branderige geur.
Bestel hier niet! Ze zeggen dat je binnen 30 dagen je geld terugkrijgt, zonder opgaaf van reden, maar houden zich hier niet aan. Er valt niet met hen te communiceren. Het product was van slechte, goedkope kwaliteit. Ik wilde het daarom retourneren, maar de enige optie die ik kreeg was dat ik het kon terugsturen en dan zouden ze een nieuwe sturen. 100 mails verder heb ik het opgegeven. Een dure les.
Na 1 1/2 maand regelmatig gebruik kan ik zeker zeggen dat ik bijna haarvrij ben! Slechts een paar haren groeien terug op een paar plaatsen, maar ze worden minder na elke toepassing!!! Ik ben dolblij en DAT is voor deze prijs onverslaanbaar! Je moet er wel rekening mee houden dat het een bepaalde tijd duurt, afhankelijk van het lichaamsdeel. Ik ga ervan uit dat ik na maximaal 1 maand gebruik geen haar meer zal hebben op bepaalde delen van mijn lichaam en daar kijk ik naar uit!
Professionele poriezuiger verwijdert mee-eters effectief. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar de kwaliteit van het product maakt veel goed. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Goede aanvulling op mijn huidverzorgingsroutine van SilkyPlanet.
De Lumi IPL werkt fantastisch en ik zie goede resultaten. Bij aankomst was de verpakking licht beschadigd, wat een verkeerde eerste indruk gaf. Gelukkig was het apparaat intact en werkte het prima. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt een vast onderdeel van mijn routine.
De Silky 2.0 laser is zacht en veilig voor gezichtsgebruik. Mijn haar is aan de dikkere kant, dus het duurt wat langer voordat ik volledig resultaat zie. Het product zelf is van hoge kwaliteit en zeer comfortabel in gebruik. Ik waardeer hoe glad het aanvoelt op de huid.
SkinClear 3 is een fijn hulpmiddel voor huidverzorging. Ik merkte betere resultaten als ik mijn gezicht voor gebruik stoomde. Het eerste apparaat dat ik ontving miste een klein onderdeel, maar de klantenservice reageerde snel en stuurde een vervangend apparaat. Nu werkt het apparaat probleemloos en past het goed in mijn reinigingsroutine.
Dit scheerapparaat werkt echt goed voor de dagelijkse verzorging en is zacht voor de huid. De eerste keer dat ik het ontving, was de doos licht beschadigd, wat me zorgen baarde, maar het product binnenin was veilig en werkte perfect. Ik heb het regelmatig gebruikt en het is ook heel gemakkelijk schoon te maken.
Lumi IPL Ontharingsapparaat werkt goed, maar de verpakking was beschadigd. Moet beter beschermd worden.
Bestelling ongeopend teruggestuurd…geen terugbetaling…en alleen maar drogredenen om niet te betalen
Ik bestelde een haardroger met opzetstukken waarvan de krultang zelf zou kunnen draaien. Bij ontvangen leek het toestel niet eens op hetgene getoond op de website en op de filmpjes. Minder knopjes en opties, geen automatische draaifunctie. Je kon het binnen 14 dagen terugzenden. Krijg ik de vermelding dat ze het niet terugnemen omwille van hygiënische ‘verzegeling’, terwijl het product gewoon in een kartonnen doos zat. Crimineel. Terugzendkosten van 25 euro betaald voor NIETS. Ze zenden het toestel terug, terwijl ik het niet eens meer wil.