Top kwaliteit en service.
Fijne klantenservice die je vragen serieus nemen en je goed helpen welk kussen je nodig hebt. Binnen 2 dagen geleverd en zeer netjes verpakt. Ben er heel blij mee. Wat een top bedrijf. Bedankt :).
Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen in alles wat wij doen. Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bij Droomvisie in Voorschoten 2 travelkussentjes gekocht. In de verpakking zat een brochure waarop stond dat je je kussen kon registreren en dat je daarna een CODE zou ontvangen waarmee je een maandabonnement op Fit at Home kon activeren.
Helaas krijg je na het registreren geen CODE. Wat blijkt de actie is al meer dan een jaar niet meer geldig! En registreren voor garantie had ook niet gehoeven!
Wat een anti-reclame.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Voor het eerst een nieuwe neksteun besteld na zeker 10 dezelfde silvana kussens te hebben gehad en ik ben huisschilder van beroep geweest en altijd geleefd met nek en schouder klachten , nu dacht ik eens een keer goedkoop klaar te zijn maar merkte al gelijk dat dit niet voelbaar was .
Nu wilde ik eigenlijk een nieuw kussen waar een neksteun in hoort kopen waar ik al jaren op slaap enkel zonder de neksteun want die had ik net nieuw binnen maar gevraagd of dat mogelijk is maar krijg er zulke rare antwoorden op dat ik de moed maar hebt op gegeven , jammer dat zoiets waarschijnlijk niet kan , ik krijg er niet echt anrwoord op

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
125 euro voor een kussen is belachelijk veel en daarom verwacht ik er jaren plezier van te hebben. Sinds ik op de gele versie slaap heb ik last van mijn nek en wordt ik ‘s nachts wakker zonder gevoel in mijn handen. Ik ben een zijslaper. Ook vind ik het belachelijk dat het kussen zachter wordt namate deze wordt beslapen en ik dan voor 15 euro per 200 gram vulling kan kopen die het kussen weer steviger maakt. Dit is echt te gek voor worden. Geldklopperij. Ook de levensduur van 5 jaar vind ik voor die prijs belachelijk kort.
Helaas een miskoop.
De onderstaande hulp die aangeboden word ken ik ondertussen ook wel. We zoeken samen naar een oplossing en dat is altijd gepaard met kosten.
Ik heb het een na hardste kussen omdat die het beste voor mij was, aldus de verkoopster. Ze had erbij moeten vermelden dat je na een jaar op een zacht kussen ligt, dan had ik het nooit gekocht. Dan koop ik wel een hard kussen bij de Jisk voor 40 euro. Die kan ik ook na twee jaar vervangen.
MAAR…. NADAT IK de KLANTENSERVICE HAD GEMAILD!!
Ik heb de klantenservice gemaild en mijn verhaal vertelt ( zie bovenstaand)
Dit was niet de bedoeling van hun kussen en zij hebben meteen een nieuwe neksteun en vulling toegestuurd.
Mijn kussen ligt weer heerlijk. Ik ben blij met de goede service en handelen van Silvana.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Het allerzachtste Sylvana kussen (de rode variant) op advies van Geertsema Slaapcomfort aangeschaft.
Dit kussen is veel lager dan mijn vorige kussen en eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch.
In combinatie met mijn tevens nieuwe matras kan ik niet anders zeggen dan dat ik nooit eerder zo heerlijk heb kunnen slapen 😁.
Ik gebruik het kussen in combinatie met een molton en een kussensloop welke beiden ruim genoeg om het kussen heen vallen.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Ik heb al enige tijd nekklachten en was op zoek naar een goed ondersteunend kussen. Bij Beterbed mij laten adviseren, gelegen op meerdere (oude?) proefkussens en zo kwam ik uit op de silvana support fluorine (hardheid nummer 4). Ik dacht een goede aankoop te hebben gedaan want €120 voor een kussen is een flinke aanschaf (plus €25 kussenhoes en €20 molton). Wat een drama. Eerste nacht niet geslapen, nekpijn (rol te hard), hoofdpijn (geen ondersteuning voor het hoofd), tintelende armen. Wat een spijt van deze dure aanschaf! Nu zie ik dat er zachtere rollen bestaan die je los kunt kopen maar dat kost me dan nog eens €42,50 extra en of dat gaat helpen? Terugbrengen of sturen? Geen optie.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Ik slaap al jaren op een Silvana-kussen en ben er nog steeds blij mee. De fijne neksteun zorgt voor goede ondersteuning en dat slaapt gewoon erg fijn.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Na lang zoeken eindelijk een kussen gevonden waardoor ik geen nekpijn meer heb. Ik heb de Silvana Support Oranje met dons.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Al jaren last gehad van mijn nek en eindelijk de keuze gemaakt om een speciaal kussen ervoor te halen, de Silvana Support met neksteun. Een paar dagen wennen, en mijn nekpijn is zo goed als over! Ik ben echt heel blij dat ik dit kussen gekocht heb.
Hier volgt mijn eerste review in 42 jaar. Ik sliep altijd zonder nekpijn op een memoryfoam kussen met neksteun die door de leeftijd toe was aan vervanging. Op advies van een reseller een Sylvana Support kussen aangeschaft voor een stevige prijs. Ga dan vanzelfsprekend uit van een bijbehorende kwaliteit van het product en service. In de winkel uitvoerig getest en geadviseerd welke hoogte het beste bij mij past. Op zich een mooi alternatief met neksteun, maar toch het gevoel van een standaard kussen. Na enkele nachten slapen en het afstellen van de vulling sinds jaren weer last van hevige nekpijn. De reseller gaf aan dat het een "hygiene product" is bij aanschaf en niet retour kan. Maakt het een risico na 5 minuten testen, maar is logisch. Gevraagd aan Sylvana zelf of er nog iets gedaan kan worden aan het probleem. Enige oplossing die aangeboden wordt is de aanschaf van een andere neksteun op de gok van maar liefst €42.5. Een kort rekensommetje zou zijn: €120 voor het kussen, 60€ voor een massage voor het verhelpen van de nekklachten reeds opgedaan + €42.50 is €222,50 zonder zekerheid op verbetering voor de aanschaf van een nieuw kussen. Het kan zijn natuurlijk dat ik verkeerd geadviseerd ben door de reseller, maar als leverancier zou ik wel wat meer verantwoordelijkheid op mij nemen voor het product en de naam. Ik zie marktplaats waar die van mij uiteindelijk tegen gereduceerd tarief ook op gaat belanden aardig bezaaid met dit kussen. Wellicht iets over na te denken om kort gebruikte kussens toch terug te nemen en de consumenten te voorzien van eenzelfde kussen van een ander formaat van een andere consument die wellicht ook een verkeerde maat had besteld. Dat lijkt mij tenminste een idee om minder teleurgestelde consumenten te voorkomen en de reputatie een beetje te behouden.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Kussen besteld, helaas was deze te zacht en vormloos. Je betaald wel verzend en retourkosten. 10 euro armer. Je kan beter in de winkel uitproberen!

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Kussen gekocht en dekens. Kussen slaapt erg fijn maar deken is echt een grote miskoop. ( ook prijzig ) Je moet het deken vastmaken met drukkers maar die laten de hele tijd los, je vindt ze overal. Toen nieuwe drukkers gekregen met grotere pinnen maar hetzelfde probleem. Echt heel vervelend dit. Elke week gaan die dekens los en verschuiven.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Niet te geloven! Ik kreeg een kussensloop Molton die al lange tijd gebruikt is. Het kussensloop had een vieze grijze kleur, met n aantal korte zwarte haren erop en de verpakking was met plakband vastgemaakt. Ze verkopen tweedehands spullen als nieuw. Zeker niets meer bestellen bij deze smerige zaak.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Waardeloos. Mijn vriend en ik hebben er allebei 1 laten “aanmeten” bij beter bed. Eerste week leek het fijn, maar eerlijk was alles beter dan we hadden. Inmiddels maanden bezig en juist ergere klachten gekregen. Loop er zelfs mee bij het ziekenhuis. Kussens konden niet meer terug natuurlijk dus geprobeerd dunner te maken en dikker (door uit elkaars kussens vulling te halen) maar niets helpt, er is gewoon geen goede neksupport. Hij kraakt inderdaad ook. Echt zonde zonde van het geld. Sparen voor een ander merk dus.

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Vreselijk. Ik had de paarse variant op advies beddenwinkel. Eenmaal thuis op nieuwe bed 1.5 uur op gelegen en weggedaan. Mijn achterhoofd tintelde, toch te hard waardoor bloedsomloop niet goed was. Ook kraakt het heel erg als een plastic zak. Minste beweging blijf je wakker van. Heb gekeken of er misschien nog een zak in zat om de vulling heen, maar nee dit is de hoes zelf. Niet te doen. Omgeruild voor totaal ander kussen.
Antwoord op onderstaand. Het kussen was de juiste hoogte. De mensen in de beddenzaak hebben dit gecheckt. Op een dunnere lag ik niet in de juiste houding, zeker niet als ik op mijn zij ging liggen dan lag mijn hoofd naar beneden. Paars was de juiste dikte.
Ik ga ook niet weken wachten totdat het materiaal zacht had geworden voordat het minder geluid had gemaakt. Dan slaap ik niet.
In de beddenzaak vandaag 5-3 hebben ze ook niet aangegeven dat er ander materiaal is die zachter is en dus minder geluid maakt. Eigenlijk mag je een kussen ook niet retouren, gelukkig was er een uitzondering voor mij gemaakt.
Het wil niet zeggen dat het voor een ander geen goed kussen is, er zijn er genoeg in de reviews die wel tevreden zijn. Maar voor mij dus niet. Het zou handig zijn als er bv uitprobeer kussen zouden zijn, ipv €120 betalen en niet mogen retouren
Antwoord.
Ik heb tegelijk een nieuw bed gekocht. Boxspring. Alles op mijn lichaam laten afstemmen, wat prettig was en goed. Verschillende bedden op gelegen en wat langer dan gemiddeld uitgeprobeert. Compleet advies en aankoop dus. Het bed is medium hard. Echter is het niet stil in een winkel en valt het geluid van materiaal niet zo op. Winkel ligt in overdekt binnen gebied met open deuren en vollop langsloop. Zelf slaap ik nooit direct op een kussen, maar altijd met een sloop eromheen ivm zweet en huidvetten. Een sloop was je vaak een kussen niet.
Vraagje: Waarom kraakt het katoen eigenlijk zo? Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Zit er plastic in verwerkt? Katoen opzich kraakt toch niet?

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Onlangs nieuwe dekbedden en kussens besteld bij Silvana.nl.
Na een testje op de site uiteindelijk onze keuze gemaakt wat betreft de kussens. Echt heerlijke kussens die je hoofd en nek echt ondersteunen.
De dekbedden zijn lekker warm zonder een broeierig of zweterig gevoel.
Wij zijn fan!

Antwoord van Silvana kussens & dekbedden
Ik heb het Silvana Sapphir kussen al een hele tijd. De speciale neksteun van het Sapphir kussen is voor mij persoonlijk te rechthoekig en nogal hard; die gebruik zelden. Een ander type zachter materiaal met rondingen zou voor mij persoonlijk prettiger zijn. Tenslotte heb ik het kussen speciaal voor mijn nekklachten aangeschaft. Ik gebruik nu steeds de kant van het kussen waar de neksteun niét zit! Gelukkig gaat dat redelijk tot goed.
Ik kreeg ivm mijn nekklachten het advies van vrienden, om eens een Silvana kussens te proberen. Na een aantal vragen van een onderzoekje die je op de site van Silvana kunt doen kwam ik uit op het kussen Fluorine. Het is even een nacht of 2-3 wennen, maar het slaapt fantastisch! Ik merk het enorm, aanrader!