Silvaro

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Mooie foto's maar na betaling geen artikelen. 17 januari besteld en betaald maar nu begin maart niets ontvangen. Na mails die niet worden beantwoord nietbezoegd.nl ingeschakeld. Mogelijk krijgen hu... Toon meer

Ik heb een bestelling geplaatst, het huisnummer stond niet ingevuld. 🙈 Meerdere mailtjes gestuurd hierover helaas geen reactie. Contactformulier vis website werkt niet. Hoop dat het nog opgelos... Toon meer

1. E-commerceplatform

Silvaro, waar kwaliteit betaalbaar blijft.

Schending van onze richtlijnen

Bestelling niet geleverd!!

Op 15 januari 2025 2 broeken besteld en betaald . Tot op de dag van vandaag heb ik niets mogen ontvangen, zelfs geen track&trace. Ik heb meerdere mailtjes gestuurd dat ik mijn geld terug wil maar er wordt gewoon niet op gereageerd.

15 januari 2025

Al 5 weken aan het mailen dat mij…

Al 5 weken aan het mailen dat mij pakket terug werd gestuurd naar China op 4/1. Tot op heden zouden ze niets ontvangen hebben en gaan ze Klarna blokkeren voor andere leveranciers. Pure oplichterij en mega slechte kwaliteit. NOOIT KOPEN DAAR.

4 januari 2025

Ze zetten prachtige foto's op hun site

Ze zetten prachtige foto's op hun site. Maar wat werkelijk thuis bezorgd wordt is niks anders dan van Aliexpress afkomstig.
Retourneren is mogelijk, maar dat kost 25euro.
Belachelijk!!
Bestel daarom niks, het zijn gewoon oplichters

1 februari 2025

Nederlands bedrijf, terug te sturen naar China

Jurk besteld en geleverd maar alhoewel de maat S is, is de jurk veeeeeeeel te groot. Past voor een XL. Ook lelijke synthetische kwaliteit. Gemaild en retouretiket ontvangen. Moet terug gestuurd worden naar China (!!). Terugsturen (€64,00) is duurder dan de jurk zelf (€35,00). Oh wat voel ik me bedrogen :-(

28 januari 2025

Oplichtersbedrijf

Oplihtersbedrijf. 1 maand heeft het geduurd voor ik mijn bestelling eindelijk toegezonden kreeg. Het product is niet wat ze tonen. Goedkope chinese rommel. Je besteld denk je dan in Nederland maar dat is blijkbaar helemaal niet zo! Oplichtersbedrijf zoals Modoo ook zogezegd nederlands die hebben mij ook opgelicht. Geld krijg je niet terug. Terugsturen moet je via DHL naar China!

1 januari 2025

Slechte kwaliteit uit China

In December een huispak besteld via TikTok. Ze zijn niet langsgeweest want dit kan ik zien via mijn camera dus rechtstreeks naar afhaalpunt gebracht wat ik zelf moest uitzoeken waar dit was, stond niet bij de tracking gegevens. Kwaliteit is echt China shit!! Erg jammer voor die prijs.
Wel een mail gekregen op de vraag waar mijn bestelling bleef.

16 januari 2025

Geen ster waardig eigenlijk,mijn man…

Geen ster waardig eigenlijk,mijn man bestelde een v8 motor die hij zelf in elkaar moest zetten,maar wat krijgt hij een beeldje van een motor.Al aardig wat mails gestuurd om het beeld retour te sturen maar er gewoon niet gereageerd op de vele mails.Bestel hier niks want ze leveren niet wat je besteld,duurt een eeuwigheid voor je überhaupt je spullen geleverd krijgt en dan alsnog niet de bestelde goederen leveren maar iets onzinnigs.Ze zijn niet te bereiken.Gelukkig achteraf betalen gedaan maar weiger te betalen voor iets wat ik niet besteld heb.Blijf net zolang doorgaan tot dit of geretourneerd is of anders opgelost is .Hoop dat ze geen enkele klant meer krijgen.

3 januari 2025

Op 12 december een jurk besteld

Op 12 december een jurk besteld. Tot op heden niet geleverd.
Klantenservice is matig bereikbaar.
Kleding komt rechtstreeks uit China.

Mijn advies, niets kopen bij dit bedrijf

3 januari 2025

Beste mensen allemaal

Beste mensen allemaal,
Koop nooit bij Silvaro want dat is een bende oplichters, ik bestelde een kerstboom van 180cm en kreeg er een van 20cm groot waar ik 63 euro voor betaalde.
Het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen!!!
Ik laat het er zeker niet bij!!!!

18 december 2024

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst, het huisnummer stond niet ingevuld. 🙈

Hoop dat het nog opgelost wordt.

8 december 2024

Slechte ervaring

Slechte site, niet de producten leveren die ze afbeelden. Eerst duurt het een maand voordat je het hebt. En dan slechte kwaliteit. Geen gehoor geven aan je vraag en niet klantvriendelijk.

4 december 2024

Niks besteld en toch een rekening via…

Niks besteld en toch een rekening via klarna...en bij mail schrijven naar hun krijg ik vermeld ongeldig e-mail adres..
Ga dit maar eens uitzoeken via mijn bedrijfs rechercheur..beetje klaar mee met internet oplichting

2 december 2024
Logo Silvaro

Antwoord van Silvaro

Goedenavond Marcel,

Erg vervelend om te horen dat dit geval zich zo maar voorspeelt. Ik heb even in onze mailbox voor je gekeken maar helaas kan ik niks vinden op je naam. Indien je ons mailadres goed hebt gespeld (info@silvaro.nl) zouden wij gewoon je mailtje moeten binnen krijgen.

Het is erg vervelend om te horen dat je denkt dat je word opgelicht. Wat ik zou willen adviseren is om te bekijken of iemand toegang heeft tot je Klarna. Het is namelijk niet mogelijk dat Klarna je 'zomaar' even een rekening stuurt. Klarna is goed beveiligd en daar dien je wel een aantal verificaties te voltooien voordat je een aankoop kunt voldoen.

Wij vinden het spijtig dat je ons beschuldigd van internet oplichting en willen je verzoeken om ons een mail te sturen met het probleem naar info@silvaro.nl.

Wij wachten je mail geduldig af.

Met Vriendelijke Groet,
Team Silvaro

Had besteld bij Silvaro pakket werd niet geleverd…

Had besteld bij Silvaro pakket wer zogezegd geleverd maar heb dit nooit ontvangen. Contact opgenomen met koeriersdienst Colis prive geen antwoord. Na 2 mails en lang wachten eindelijk antwoord van Silvaro zij kunnen hier niets aan doen, zodra pakket vertrekt bij hun zijn zij niet meer verantwoordelijk volgens hun. Ik heb dus wel betaald voor iets dat nooit ontvangen heb. Heb pas antwoord van Silvaro gekregen na 2 mails. En vind het niet normaal dat Silvaro eens art. verzonden is dat zij niet meer verantwoordelijk zijn. Bij een normaal bedrijf zoals bol of Douglas word de klant wel geholpen als koeriersdienst iets niet afleverd.

22 oktober 2024
Logo Silvaro

Antwoord van Silvaro

Goedenavond Nathalie,

Erg vervelend om te horen dat de bestelling niet juist is aangekomen. Wanneer wij kijken naar je adres en de track & trace code komt dit wel overeen en zou de bestelling geleverd moeten zijn.

Wij streven er naar om je binnen 24 uur te voorzien van een antwoord per mail. Als ik ons mailcontact op zoek in de inbox zie ik dat je iedere keer binnen 24 uur antwoord heb mogen ontvangen. Echter zie ik ook dat we geen 2 mails hebben gestuurd maar meer dan 10+ mails waarvan 5 op dezelfde dag. Wij snappen dat ook helaas niet het argument van 'lang wachten'.

Het klopt inderdaad dat wij geen invloed meer hebben op de levering van je pakket nadat wij het in goede orde hebben verzonden naar het juiste adres. Wij zijn namelijk Silvaro en wij zijn geen Colis en nogmaals hebben wij hier geen invloed op.

Tijdens ons mailcontact heb je schriftelijk bevestigd dat je voorgaande bestelling die ook via Colis liet bezorgen (van een ander bedrijf) niet aankwam. Dit wil zeggen dat het probleem zich voorspeelt bij De koeriersdienst en niet bij ons.

Indien wij je nog verdere kunnen helpen vernemen wij het graag en ons advies is om nogmaals contact op te nemen met Colis.

Met Vriendelijke Groet,
Team Silvaro

Zou snel geleverd worden maar moest uit…

Zou snel geleverd worden maar moest uit China! Komen. Had ik het net zo goed op shein kunnen bestellen was het er sneller. De kwaliteit van het setje was dus echt bagger en retour sturen moet dus ook weer naar China een .nl site en ze naaien je waar je bij staat...nooit meer!!

21 november 2024

Slecht ervaring

Het pakket zou binnen 7 - 9 werkdagen geleverd worden, heb er bijna 15 dagen op moeten wachten! Je krijgt van te voren geen T&T alleen ineens dat het geleverd gaat worden. Het product is geen jas maar een dun vestje. En de retourkosten zijn voor jezelf, staat alleen nergens beschreven.

Het enige goede is dat de klantenservice snel reageert maar ook met antwoorden waar je eigenlijk niks mee kan.

8 november 2024
Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)