Silvo.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service 👍 Har bestilt flere gange og modtaget super flotte smykker hver gang. Senest havde dog sneget sig en lille fejl ind, i form af en forkert farve øreringe. Sendte en mail og få min e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej :-) Jeg er så tilfreds købte en halskæde fra min niece til hendes mor i mors dags gave så flot og god service glemte at skrive om i ville ligge halskæden i den gaveæske jeg købte med det have i g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstraordinær god service! Jeg modtog en varer der desværre ikke virkede, jeg skrev hurtigt til dem og 2 dage senere lå en fejlfri smykke æske hos mig. Og det er enda her midt i juletiden hvor der er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har af flere omgang handlede på Silvo. Alle vare har været super god kvalitet, til en meget fornuftig pris. Kundeservicen er ovenikøbet helt i top, samt giver meget hurtig repsons. Kan helt k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi tror på at flotte smykker ikke behøver koste tusindvis af kroner og at god service er en selvfølge. Via direkte import fra blandt andet Kina kan vi tilbyde fantastiske ting til en meget lav pris.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er fordi jeg har ikke tage dem…

Det er fordi jeg har ikke tage dem endnu. J kan også forstå, fordi nu er lukket flyvninger fra Grønland til Danmark, også omvend. J håber bare nå der kommer tilbage flyvninger j kan få dem. Så j er ikke så god til dansk, men jeg skriver alt hva’ j kan.😊
I må hav’ det godt.
Bodil Johansen

24 maart 2020

Hej Bodil
Levering til Grønland skulle fungere som normalt jf. PostNord. Din ordre er sendt fra Danmark den 16/3 og som oplyst kan der gå op til 15 hverdage før den når frem. Pakken skal dermed senest være hos dig den 6/4.
Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen at skrive direkte til os på info@silvo.dk
Vi svarer i løbet af maks 24 timer.

Alt er fint

Alt er fint med det

15 maart 2020

Antwoord van Silvo.dk

Tak for din anmeldelse :-)
MVh Lars, Silvo.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering mener lidt øv over det…

Hurtig levering mener lidt øv over det kom i en lille pose hvor på der står made i china. Nuvel det er det nok også men ser ikke godt ud at give som gave. Kunne ønske det kom i en lille kasse som alle andre smykker. Virker også meget klejn

22 december 2019

Hej Heidi.
Jeg kan desværre ikke finde nogen ordre under dit navn, så er ikke sikker på hvad du har købt, men vi leverer alle vores smykker i en eller anden form for stofpose og her er ingen tryk eller andet hvor der står "made in china"? Der er dog enkelte af plastposerne inden i stofposerne som kan have dette tryk. Disse poser putter vi smykkerne i så de ikke ridser hinanden i fragt, når du bestiller flere forskellige og er kun ment som ekstra beskyttelse.
Som beskrevet på forsiden af vores hjemmeside er vores smykker fra Kina og Thailand og hvis du ikke vælger indpakning eller tilkøber æsker leverer vi normalt i en stofpose, som beskrevet under "Fragt" i menuen.
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten kan du vælge at returnere dit køb og ellers er der selvfølgelig to års reklamationsret hvis smykket går i stykker.
Du er også altid velkommen at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål.
Glædelig Jul

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flotte smykker og kom meget…

Super flotte smykker og kom meget hurtigt :-)

21 december 2019

Hej Nielsen
Tak for din anmeldelse. Vildt dejligt her i juletiden at få så meget ros :-)
Glædelig Jul

God service og hurtigt.

6 december 2019

Hej Marie
Dejligt at høre din pakke allerede er kommet frem til dig og tak for tilbagemeldingen.
Dbh

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv.

19 november 2019

Hej Mig :-)
Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds.
Vh

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ringe kvalitet

Jeg bestilte en halskæde med vedhæng, og så frem til at bære den, men ......halskæden er fuldstændig ubrugelig. Kære så tydeligt d, at den filtrer fuldstændig ind i sig selv, og når den endelig er viklet ud.
Låsen er så LILLE at jeg aldrig har set noget lignende, og mine helt almindelige pigefingre kan ikke betjene den. Så mit smykke ligger nu på kommoden og venter på at jeg får tid til at køre ud og finde en ny kæde der passer til vedhænget. Øv

18 november 2019

Hej Lærke.
Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med dit køb hos os.
Kæden har vi solgt i et par år og fået meget ros for, da den netop er tynd, men samtidig meget holdbar. Jeg har ikke selv oplevet at den vikler sig ind i sig selv og kan ikke fremprovokere det her nu, så kan ikke kommentere på den del, men tror selvfølgelig på dig når du skriver det.
Låsen er ca. 25% mindre end de mest brugte karabinlåse (9 mm mod normalt 12 mm) for at matche den tynde kæde, men stadig større end vores standard cirkellås (6 mm).
Hvis du ikke er tilfreds er der selvfølgelig returret på smykket og vi kan også sagtens finde en god løsning med en kraftigere kæde, hvis du blot ønsker at få byttet den del.
Skriv endelig på info@silvo.dk hvis du er interesseret i vores hjælp til at få løst problemet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte en halskæde som jeg skulle give…

Købte en halskæde som jeg skulle give til min mor, i fødselsdags gave. Og fik en sms i tirsdags om at der vil gå 2-4 dage før den ville komme. Men den er stadig ikke kommet endnu.

2 november 2019

Hej Oliver
Jeg undskylder på DAO's vegne at din forsendelse ikke kom frem indenfor de lovede 4 dage. Kan se de har været ude med den ved dig i dag Søndag, så håber alt er endt godt. Eller må du endelig sige til. For hurtigst svar benyt info@silvo.dk. God weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, så fint.
Købte smykke sæt og æske dertil, service oveni at de havde sat det i æsken for mig.
Handler der helt klart igen.

29 oktober 2019

Hej Janne.
Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen.
Mvh Lars, Silvo.dk

God webshop

Jeg bestilte 2 ringe som vi skal bruge til vores bryllup, de er bare super flotte og passer perfekt.

Håber dog man på et senere tidspunkt også kan få gravering på denne shop, så man ikke skal ud i anden butik og få det gjort, men ellers en rigtig lækker shop

14 oktober 2019

Hej Henrik.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Der vil helt sikkert blive mulighed for gravering i fremtiden, men maskinen er ret dyr i anskaffelse, så der går lidt endnu.
Vh Lars, Silvo.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ok levering MEN....

Ok levering, dog lidt skuffet over 2 af smykkerne, bestilte 3 og 2 af dem gik allerede i stykker efter 13 timer, synes det for dårligt at kvaliteten er sp dårlig.

27 september 2019

Hej Amine
Det er jeg vildt ked af at høre og lige så ked er jeg over at du ikke har henvendt dig til os, så vi kunne løse problemet?
Ved defekte smykker har du 2 års reklamationsret og i langt de fleste tilfælde løser vi problemet nemt og hurtigt ved at du blot sender et billede af de defekte smykker på vores mail info@silvo.dk
Du vælger selv om du vil have dem byttet eller pengene tilbage.
Vh Lars, Silvo.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.