Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simple Leasing. Meget professionelt service hele vejen igennem. Forløbet var trygt og overskueligt, og jeg følte mig godt rådgivet i forhold til valg af bil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang en fantastisk oplevelse hos Simpel. Jeg har fået min BMW i4, og de fandt et smukt eksemplar hjem. De var også gode til at rådgive om, hvilken farvekombination og hvilket udstyr den skulle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leasingbil hentet hjem fra Tyskland via Simple Leasing. Det var første gang jeg prøvede den slags og jeg var lidt i tvivl om hvor besværligt det ville blive, men det viste sig at være problemfrit. Nic... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har egenligt været fin tilfreds med forløbet med at finde en bil og få den hjemmefra Tyskland. Men de efterfølgende problemer hvor simple leasing ikke har gjort sit arbejde ordenligt og så vælger ikk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf
  2. Autodealer
  3. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

Simple Leasing vil gerne gøre det simpelt og nemt for dig at lease en bil. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at du bliver korrekt rådgivet og får markeds bedste leasing. Hos os kan du få alle typer flexleasing (erhverv-, privat-, split-, og sæsonleasing), og vi har desuden stor erfaring med hjemtagelse af biler fra udlandet. I alt har vi mere end 15 års erfaring med leasing og har hjulpet mere end 3000 kunder.

4,3

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Top professionelt

Købte bil af Daniel - Der opstod uforudsete komplikationer på bilen, som Daniel sørgede for blev ordnet hos deres værksted med det samme.

Dagen efter var alt ordnet og alt er som det skal være.

Kan anbefalede simple leasing hvis du skal finde er sted hvor du føler dig tryg og for en professionel behandling!

8 maart 2024

Super ordentlige folk

Kontaktede Rasmus via mail - og fra første start til afslutning af handel var han super reel, ærlig, kompentent og iøvrigt super sympatisk.

Absolut ikke sidste gang jeg vil bruge Simple - kemien var der👍

5 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Suveræn service ved hver eneste besøg.

Suveræn service ved hver eneste besøg. Jeg er blevet mødt af en åbenhed i forretningen af medarbejderne. Mine forskellige spørgsmål i foldhold til køb af bil er blevet besvaret hurtig og effektivt.

1 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tilfredshed fra stamkunde!

Stor ros til Gorm! Han hjalp mig med at skifte fra min gamle Mercedes C63 og CLS til min nye Mercedes Marco Polo. Hele processen gik som forventet super godt, og jeg er yderst tilfreds.

14 juni 2023

Johan Klingert

Yderst tilfredsstillende service hos Simple Leasing!
Johan Klingert med sin imødekommende tilgang og sans for gode biler har gjort min oplevelse helt fantastisk!
Kan varmt anbefales.

24 augustus 2023

Grundig rådgivning

Da jeg tog kontakt til Simple Leasing, fik jeg en grundig og målrettet vejledning. Carina Nielsen, satte mig ind i både leasing-regler og hvilke biler i deres flåde, der måtte dække mit behov. En tryg og god oplevelse. Stor anbefaling herfra.

1 juni 2023

Top rådgivning

Da jeg stod for at skulle skifte bil, blev jeg af gode venner anbefalet at kontakte Simple Leasing i Birkerød.
Jeg fik der en super professionel rådgivning af en meget tillidsvækkende og vidende medarbejder.
Jeg kører i dag glad rundt i en meget lækker bil til en rimelig pris.

9 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom op at køre lettere, bedre og billigere!

Vi modtog vores XC60-hybrid superbil efter et kort, intensivt forløb i et godt, informativt forløb med Johan Klingert fra Simple Leasing. En helt ny verden har åbnet sig med denne finansieringsform hvor vi nemt og enkelt er kommet op at køre bedre og relativt billigere. At det kunne være så, ja Simpelt er en overraskende god erfaring. Tak for det😘

17 augustus 2023

Fantastisk oplevelse med Johan

Fantastisk oplevelse med Johan.
Total professionel, serviceminded og mega sød omkring hele processen.
Kan STOR-anbefale Johan til alle som ønsker den bedste oplevelse med og omkring deres nye bil.

24 april 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.