Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed oplevelse jeg vil helt klart anbefale Kashaf, han er god til presse dig på en god måde så man bliver dygtig til at køre.

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

God køreskole

Jeg tog mit kørekort hos simply driving, og synes det var vildt godt. Jeg kunne virkelig godt lide at man havde en App, hvor man selv bookede tider. Jeg havde Ashan som kørelærer, han var virkelig god til at forklar hvad man skulle gøre og hjælpe hvis der var noget. Kan varmt anbefales.

10 april 2026

Bedste kørelærer 🤩

Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed. Han skaber en god og afslappet stemning i bilen, hvilket gør, at man hurtigt får selvtillid bag rattet. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der vil have en god og sikker start på deres kørekort🫶🏻🫶🏻

13 april 2026

Simply en god køreskole

Først og fremmest var teoritimerne både strukturerede og hyggelige. Jeg synes vi havde et godt overblik over hvad vi skulle lære, og vi lærte det i behagelige rammer med rare stole. Derudover rummede køretimerne både interessante og lærerige samtaler. Der var plads til, at jeg kunne stille spørgsmål og få svar. Jeg havde Yousaf som kørelærer. Han var både motiverende og havde en forståelse for den nervøsitet, man kan føle bag rattet. Desuden har den gode fleksibilitet været rar. Jeg fik mit kørekort i går, og jeg er meget glad. Mange tak til køreskolen og til Yousaf.

8 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, de er meget søde og hjælpsomme, man lære at køre bil meget hurtigt med de her søde mennesker. Og der er gratis redbull i teori. Min kørelærer er Kashaf han har været meget hjælpsom og sød, han skal nok skaffe dig det kørekort, han skaffer køreprøver rigtig hurtigt til dig.

9 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God kørelærer men dårlig til at holde aftaler

God kørelærer men dårlig til at holde aftaler. Kørertider blev til ændret i sidste øjeblik. Deres booking system af kørertimer fungerer ikke som de reklamer med, tiderene på hjemmeside er ikke tilgængelige.
Stor forskel på kørerlærerne men jeg var glad for Yasir.

10 december 2025

Great school

Great school, with a complete and very easy to follow program.
Nabeel was excellent both in theory and driving classes.
Highly recommend!

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er fra Hedehusene afdeling og har…

Jeg er fra Hedehusene afdeling og har haft Kashaf som køre lære, jeg bestod første gang hved hjælp af hans gode vejledning og feedback, jeg har virkelig nydt køretimerne og teorien og stærkt anbefales

25 maart 2026

Simplydriving

Simplydriving hjalp mig igennem kørekort effektivt med deres booking system så man kan finde de køretimer der passer til en selv, selvom man arbejder sent eller går på skole. Jeg havde personligt Ashan både til teori og køretimer hvilket gjorde det lettere at lære.
Varm anbefaling herfra.

16 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.