Kæmpe anbefaling! Simply fit er for det første utrolig centralt placeret midt i sankt ænnes passage. Træningsmiljøet er top lækkert og nyrenoveret, som skaber rammerne for den professionelle og i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Simply Fit er for dem som ønsker rigtig personlig træning. Simon er ekstremt faglig dygtig og altid opdateret på den seneste research og udvikling indenfor træning, kost og sund livsstil generelt. D... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Personlig træning, holdtræning, firmaordninger og kostvejledning
Contactgegevens
Store Kongensgade 40 G, 1264, København K, Denemarken
- kontakt@simplyfitcph.dk
- simplyfitcph.dk
Bedste personlige træning du kan få!
Jeg startede hos Eva på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg befandt mig et meget svært sted på flere planer. Jeg havde været igennem en meget lang periode i mit liv præget af udefrakommende kaos. Jeg havde i denne periode taget mange kilo på og samtidigt mistet følelsen af, hvem jeg selv var. En vej frem virkede uoverskuelig, da der var meget der skulle tages fat på. Jeg besluttede mig derfor for at tage hånd om min fysik først, med et håb om, at det ville hjælpe mig til langsomt at få styr på alt det andet.
Det var her jeg fik Eva som personlig træner. Jeg fortalte fra start af Eva hele min historie og sammen lagde vi en plan. Det var som terapi at starte træningen hos Eva. I løbet at 4 måneder havde jeg en krop jeg kun havde turde at drømme om og tabt 17 kilo. Jeg have en stærk fysik og en god kondi. Det gav mig styrken til at rejse mig mig igen. Jeg mødte allerede 6 måneder efter jeg startede hos Eva kærligheden igen og skal giftes til sommer.
Eva har en unik evne til at sætte sig ind i, hvem hun arbejder med. Hvem der vil snakke og hvem der ikke vil snakke, hvornår hun skal dele af sig selv og hvornår hun ikke skal. Derfor bliver det en personlig træning der gør, at man føler, at man er den eneste i verden hun koncentrerer sig om, og det føles rigtig godt. Samtidig har Eva en evne til at få en til presse grænserne for, hvad man tror man kan. Derfor er der små sejre for hver gang man træner med Eva, og det motiverer.
Gør man hvad Eva siger, og følger de råd hun giver én, finder man ikke en bedre personlig træner, og det vil med garanti være en succes.
De største og varmeste anbefalinger herfra :-)
Fantastic Experience
I’ve had a few sessions with Christian, and I’m genuinely impressed with his professionalism. He tailors each session to my goals, and I see great progress of it. His positivity and guidance have made training enjoyable and effective. I’m very happy with the results so far and definitely plan to continue the program! Highly recommended 😊
Fantastisk sted at træne
Eva er en fantastisk dygtig og nærværende personlig træner. Kan kun anbefale hende og Simplyfitcph, man går altid derfra med godt humør.
Godt sted at træne!!
Har haft Eva Bagger som personlig træner i flere år. Hun er altid i godt humør og også god at snakke med. Dertil god til at tilrettelægge træningen så man bliver presset på den helt rigtige måde. Endelig er faciliteterne helt i top både med udstyr og bad/omklædningsrum. Så har du brug for at få din træning sat i system er Simplyfit et godt valg!
Bedste personlige træner i København
Jeg har gået i simplyfit hos Eva i mange år. Hun er helt fantastisk! Kan tilrettelægge den træning, der passer til mig og det, jeg gerne vil opnå. Skubbet hele tiden til mine grænser - og er samtidigt godt selskab. Mine varmeste anbefalinger!
Jeg kan på de varmeste anbefale Eva…
Jeg kan på de varmeste anbefale Eva Bagger som personlig træner.
Hun er meget indlevende, smilende og har en god forstående for, hvad den enkelte har brug for. Samt meget vidende om krop og træning.
Altid rart og lærende, at være hos Simply Fit
Fantastik sted
Fantastik sted. Personlig træner er som at vælge psykolog og kemi. Og her er der god kemi og der bliver lyttet til dine behov .
Jeg kan varmt anbefale SimplyFitCPH og…
Jeg kan varmt anbefale SimplyFitCPH og Eva Bagger! Hun er en utrolig dedikeret personlig træner, der virkelig går op i sine klienters trivsel og udvikling.
For mig var det afgørende at finde en træner, der ikke bare fokuserede på fysisk træning, men også forstod de mentale udfordringer, der kan følge med. Eva har en helt unik evne til at gøre træningen overskuelig og tilpasse forløbet, så det passer til ens individuelle behov. Hendes støtte og forståelse har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg har aldrig følt mig alene i processen. Jeg har været hos hende i flere år.
Hvis du søger en træner, der er nærværende, motiverende og skaber et trygt rum for din udvikling, så er Eva det bedste valg.
Lækkert sted med den mest kompetente…
Lækkert sted med den mest kompetente personlige træner, Eva..
Der bliver lyttet til ens behov og ønsker.
At blive fulgt hele vejen til ens mål er fantastisk, og her sørger Eva for at du fastholder din træning og dermed opnår dine mål.
Super fantastisk træning i fred og ro 😀
Har trænet med Eva i Simply Fit i mere end 4 år. Her får man god og professionel, individuelt tilpasset træning - træningen forestår midt i København City i lækre omgivelser og med gode p muligheder helt tæt på. Træningen er 1-1 træning og resultaterne er der stort set med det samme.
Holdtræning med Eva
Jeg har gået i simplyfit i 2 år nu, jeg elsker holdtræning med Eva hver tirsdag og torsdag. Man går altid derfra med et kæmpe smil på læben, positiv energi og en effektiv træning, hvor man kan se kæmpe fremskridt, hvilket jeg kan se fra min inbody-test. Kæmpe anbefaling!
Simply The Best
Eva har en gavebod med frit valg på alle hylder for at du bliver den bedste version af dig selv.
Jeg var klar til at “shoppe” i hendes gavebod, lærte teknikker og fik mange gode samtaler om alt mellem himmel og jord - bonus var en stærkere krop og et sind i balance.
Nu 4 år senere er jeg taknemmelig for at jeg var heldig at jeg fandt Eva. Tak for dig 🙏🏻
Altid en rigtig god oplevelse at træne…
Altid en rigtig god oplevelse at træne her.
Program skræddersyet mine behov og ønsker. God sparring om sunde vaner, og sunde opskrifter
Godt humør og livsglæde - jeg går altid glad derfra -har trænet her i et år nu
Fantastisk personlig træning i lækre omgivelser!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Eva i Simply Fit! Selve centeret er super lækkert og der er en utrolig hyggelig atmosfære. Eva har virkelig hjulpet mig til at få forbedret mine træningsteknikker, hvilket har gjort min træning både mere effektiv og sjov. Det er også fedt med de månedlige målinger på InBody-maskinen. Det er virkelig motiverende at kunne følge mine resultater, især når det kommer til muskelmasse og fedtprocent. Jeg kan varmt anbefale Eva/Simply Fit til alle, der ønsker at tage deres træning til næste niveau! 💪😊
Er vild med simply fits…
Er vild med simply fits holdtræningsordning. Så mange grin, sved og tung løft på en og samme tid. What’s not to like:) Eva er utrolig sød og erfaren. Hun lytter til dine behov og er samtidig god til at presse lidt mere ud af dig under træningen.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Træningsmiljøet er top lækkert og nyrenoveret, som skaber rammerne for den professionelle og intime træning simply fit tilbyder.
Hos simplyfit møder du Eva som er en helt igennem skøn kvinde med massere af erfaring. Du kan forvente at blive mødt i øjenhøjde, hvor der bliver taget højde for dine behov.
Hos simply fit og Eva gør de det lidt sjovere og nemmere at nå dine mål!
Jeg faldt tilfældigvis over Simplyfitcph
Jeg faldt tilfældigvis over Simon fra Simplyfitcph, da jeg for 8 år siden Googlede efter en personlig træner, og siden har jeg trænet ved ham i flere forløb. Grunden til at jeg er blevet hængende i alle de år, er at jeg her får den bedste træning, den bedste rådgivning, det fedeste center og den bedste beliggenhed lige ved Metro og Kongens Nytorv. Derudover den flinkeste, mest heppende og seriøse træner - Simon går ind i alle folk med træsko på og man føler sig supergodt behandlet, imens man taber sig, opbygger muskler og selvtillid. Kæmpe anbefaling herfra.
Mere end personlig træning
Et forløb hos Simplyfit er måske en af mine bedste investeringer længe. Vejledningen er skræddersyet og handler om egne mål, hvilket giver langvarige resultater. Et top moderne center i hjertet af København, nemt at komme til og udstyr du ikke finder i hverken FW eller andre steder.
Det her er bare det lækreste center i…
Det her er bare det lækreste center i København. Top gear, top stemning og bedst af alt top professionel træner. Simon kan med garanti indfri dit mål og motivere dig til at komme i dit livs form.
Du har det for dig selv, kun dig og Simon og din egen playliste af musik, samtidig med at du stille og roligt bygger den krop op som du gerne vil ha. Hver en krone værd !!!!
Personlig træning når det er bedst!
Det allerbedste er hans evne til at motivere og coache dig i træningen. Det er aldrig kedeligt og han formår altid at klemme det sidste ud af dig :-)
Hvis du er seriøs mht at få indfriet dine mål, så kan jeg på det varmeste anbefale Simply Fit. Du vil ikke fortryde det!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.