Sportsefterskolen Sine Reviews 5

Bedrijfsgegevens

1. Sportclub
  2. Sportwinkel
  3. Sportschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sportsefterskolen SINE er til dig der brænder for sport og samtidig vil have et år med faglig-, social og personlig udvikling.

• Idrætsvej 23, 6240, Løgumkloster, Denemarken

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk år årgang 22/23

Det var med en vis nervøsitet vi sidste sommer sendte vores teenager til en skole med knap 300 elever, med ny forstander og i den anden ende af landet. Alle bekymringer var dog unødvendige.
Det har været et på alle måder FANTASTISK år!

Vi har, som forældre, oplevet en fin kommunikation med skolen - særligt huslærerne samt fag- og linjelærere.
Sammenholdet på linjen (ski) og i huset har været fantastisk. Eleverne blev rystet sammen på kryds og tværs, både i hverdagen, i weekenderne, til skolens fester og sportslige begivenheder.
Der er mange i kulissen, som også yder en indsats for at holde skolen kørende - lige fra pedeller, køkkenpersonale og administration.
Har fra flere kollegaer hørt om deres børn på andre skoler, hvor de tabte sig og klagede over maden. Det har vi ikke oplevet - selvfølgelig var nogle retter i højere kurs end andet, men der blev sørget for at de unge fik en kost, der gjorde de kunne præsterer i deres sport.
Samlet en oplevelse af engageret personale, som pressede de unge i og uden for sporten, så de udviklede sig sportsligt og personligt.

Det har været et udviklende år, som til fulde har levet op til håb og forventninger.

6 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sine - Alletiders sportsefterskole!!!

Første håndsindrykket efterlader én med en oplevelse af, at man på Sine rigtig gerne vil de unge mennesker, fagligheden, sporten og kammeratskabet mellem de unge. Der er lige dele fokus på krav, livsduelighed og trivslen hos de unge, hvilket gør at ens barn både lærer at tage ansvar men også får den fornødne støtte, vejledning og hjælp, som det har brug for, både i idrættens tegn og i sociale sammenhænge.
Vi oplever som forældre at have en rigtig god og positiv dialog med Sines personale. Der er tydelighed, nærvær og medinddragelse, men også en utrolig professionel, rar og pædagogisk tilgang fra ledelsen.
I forhold til det faglige har vores datter opnået at føle sig meget motiveret for læring, hvilket vi ser som et vigtigt parameter i en dannelsesproces.
I de situationer, hvor vores datter har følt sig langt væk hjemmefra, er hun på fornemmeste vis af sin primære voksne blevet mødt med anerkendelse, forståelse men også med et kærligt skub og en tro på, at hun godt kan mestre det.... alt det man har brug for, når man er langt væk hjemmefra. Vi har således fået meget mere end vi havde forventet ved at sende vores datter på Sine sportsefterskole.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Sine.

18 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad vær!!!!! Gør det aldrig....

Efter vi har haft vores søn på Sportsefterskolen Sine, vil vi klart sige LAD VÆR!!! Gør det aldrig....
Der er ingen hjælp, hvis en skade opstår og slet ikke for at komme tilbage efter en skade, og slet slet ikke til det hold man forlod.
Trænere favoriserer virkelig meget mellem elever/spiller.
Lærere/ trænere drager slet ingen omsorg for elverne i svære og triste situationer, hvor der virkelig er brug for det, når de er langt væk hjemmefra.
Ledelsen er så ukompetent og har slet ingen pædagogisk forståelse for unge mennesker.
Maden er simpelhen så ringe, at eleverne skal ha en meget stort bunke lommepenge med til at købe mad for nede i byen.
Bl.a. Blander de juicen op med vand.

22 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk

Hold jer væk. Pædagogik, ledelse, nærvær og forståelse af unge mennesker ligger på et meget lille sted. Ledelsen er rent ud sagt helt forfærdelig. Det handler om penge, ikke andet. Opholdet var skuffende, skolens personale er ikke rustet til at hjælpe og støtte de unge hvis de unge oplever udfordringer. Meget ærgerligt. Én af værdierne er at de unge skal lære at begå sig i et demokrati, men det bliver desværre ikke udført i praksis...

21 april 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.