Te massaal veel te vol
Te massaal veel te vol. Eten snel.op niet aangevuld. Discjockey geen aandacht voor publiek. De helf had maar champagne om 12 uur. En dan ook nog met 3
Op een veel te kleine kamer. Ik zeg nooit meer
Op een veel te kleine kamer. Ik zeg nooit meer
Slechte prijs kwaliteit verhouding,
Gastvrouw Petra toonde geen interesse in haar gasten een beleefde goedemorgen kon er niet af. De geboekte kamer bleek ook niet te bestaan en moest het doen met een slecht alternatief. In plaats van de 1 persoonsbadkamer met gedeelde badkamer kreeg ik een zolderkamer met toilet op de begane grond en voor het douchen moest ik maar op de eerste etage aankloppen bij mede gasten of ik daar mocht douchen. Het ontbijt was sumier en met de goedkoopste etenswaar van de LIdl. De plakkenkaas waren gehalveerd en je mocht maar 1 eetlepel aardbeien in je yoghurt doen, verder was er niks voor in de yoghurt. De afbakbroodjes waren niet gaar en de hagelslag was over de datum. Hygiene was ver te zoeken chips was oud en werd einde avond terug in de zak gegooid. Het Italiaanse buffet stond al vanaf 16 uur tot 19:30 in warmhoud pannen te sudderen we gingen pas om 19:30 eten. De pasta was aan snot gesudderd en smakeloos. Het weekend was inclusief drank maar dat was er te kort er was geen frisdrank aanwezig, bij de BBQ mocht je maar 2 stukjes vlees en 1 klein servetje wilde je meer dan werd je gesommeerd dat dat niet kon.
Petra bleek ook geen verbandtrommel te hebben toen er een gast lelijk viel.
Petra was alles behalve vriendelijk behandelde haar gasten als een strenge schooljufvrouw en duldde geen tegenspraak en werd een paar maal boos.
Petra tevens eigenaar heeft veel te veel gerekend voor dit uitje, ik heb de prijzen gegoogld en tot de conclusie gekomen dat zij er minimaal 4000 euro aan over heeft gehouden. Zelfs op de fiets verhuur welke via haar ging heeft zij 5 euro bovenop gedaan. Activiteiten zoals rondvaart Giethoorn en Bloemencorso Kloosterburen moesten we zelf bekostigen. Beide activiteiten koste 10 euro per stuk. Zelfs tijdens de fietstocht was er geen terrasje geregeld voor koffie met gebak of ijsje bv, nee we krijgen warme limonade uit haar fietstas (het was 25 graden) met een oudbakken Jodenkoek.
Op basis van mijn ervaring raad ik niemand aan om een weekendje of activiteit te boeken met Single-Events het is te duur voor wat je ervoor krijgt.
Tips voor Single events
Regel broodjes bij de bakker , ook de Lidl heeft luxer etenswaar voor het ontbijt buffet zorg voor wat meer variatie om uit te kiezen.
Zorg voor frisdrank voor de mensen die geen alcohol drinken
Zorg voor een verbandtrommel en een EHBO cursus
Toon oprechte interesse in je gasten en blijf correct en blijf vriendelijk ook al ben je het er niet mee eens..
Denk aan de hygiene en houdbaarheidsdatums neem koeltas mee tijdens de fietstocht.
Een weekend geboekt naar Giethoorn via Single-events. Het programma stond me wel aan. Het corso was leuk, de fietstocht was prima etc. Daar was op zich niets mis mee. Ik vond het wel wat duur, 476 euro. Dat was dan wel incl. eenpersoonskamer. (70 euro extra) Dan verwacht je goede kwaliteit (van eten) van een goede organisatie met een gezellige gastvrouw.
Wat viel dat tegen! De locatie was prima, maar de rest wat echt onder de maat. Voor die prijs mag je echt wat meer verwachten. Het eten en drinken was echt niet goed. alles minimaal. De harde broodjes waren verbrand en te zacht, de chips was oud en zo kan ik nog wel even door gaan. De keuze was beperkt als je, zoals ik, geen alcohol drinkt. Geen cola, sinas. de basic drankjes waren er niet.. De eerste dag/avond heb ik spa rood met een smaakje op, waar de prik vanaf was. Die was al open geweest van het vorige evenement waarschijnlijk... Dus ben ik de volgende dag zelf maar drinken in de supermarkt gaan halen. Ik begreep later dat het haar baan is. Ik heb de kosten eens bij elkaar opgeteld. Als je dan 1 evenement per maand organiseert en daar van kunt leven, dan hou je erg veel over van 1 weekend organiseren....(ik schat toch zeker zo'n 3000 euro of meer). ik heb opgezocht wat de kosten huur boerderij waren, kosten fiets etc , al het eten kwam van de lidl. Corso was nog voor eigen kosten , de boottocht giethoorn ook, maar dat wist je vantevoren. Dus geen probleem. Daarom verwachtte ik ook wat meer van het eten.
Er moest nog vanalles georganiseerd worden toen we daar waren, zoals de kamerindeling teerwijl ze daar al 14 jaar kwam. Nadat er al veel mensen een paar wijntjes op hadden, werd er gevraagd wie er wou rijden? Zulke dingen kun je echt beter vantevoren regelen. Het kwam allemaal chaotisch over en dat bleef zo het hele weekend...
Wat me nog het meeste opviel is dat er bij de gastvrouw totaal geen sprake was van enig enthousiasme, interesse of vriendelijkheid naar de groep. Ook geen begroeting aan de ontbijttafel...Ik kreeg niet het gevoel dat ze er veel zin in had. Het kwam meer over als snel geld verdienen. Er werd geen moeite gedaan om de mensen, die wat lastiger contact leggen, erbij te betrekken.
Daarnaast werd de groep net behandeld alsof ze met kinderen i.p.v. volwassenen op stap was...
Tips voor de gastvrouw: koop een koeltasje voor in de fietsentas. De pakken sap , waar we onderweg een glaasje van kregen, waren lauw door het warme weer. (terrasje onderweg is te duur) Daarnaast... koop van die molentjes (action!) om de vliegen van de ontbijttafel weg te houden. Het zijn kleine dingen, maar die horen wel bij het goed organiseren van een evenement. (vooral voor deze prijs!)
Advies: ik zou er niet meer boeken, zeker niet voor deze prijs, dan verwacht je echt wat meer!