De kaarten worden snel verzonden, zijn goed verpakt en de verkoper is erg vriendelijk. Ik heb hier oude kaarten gevonden voor een mooi prijsje, die elders veel duurder zijn. Sinnoh Shop heeft me gehol... Toon meer
Een snelle levering, goed contact via de e-mail en kaarten beschreven zoals op de site. Voor de nieuwe verzamelaars, let op dat “excellent” een goede conditie is maar niet perfect en nog altijd een kl... Toon meer
Erg goede service! Communicatie was duidelijk en snel. De prijzen waren eerlijk en conditie van de kaarten as advertised. Verzending was snel en trippel verpakt. Kortom, niks op aan te merken! Ik kom... Toon meer
Sinnoh shop is a webshop specialized in selling single Pokemon cards! By adjusting prices on a daily basis, we try to make sure you're getting the Pokemon cards you need to complete your collection for a great price! We also host giveaways each month to give back to the community as well on either our website or our Instagram page!
Hoogstraat 367 D, 5654 NC, Eindhoven, Nederland
- info@sinnohshop.com
- sinnohshop.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fijne ervaring
Ik had een fijne ervaring met SinnohShop. Duidelijk aanbod met foto's en heldere beschrijvingen. Verder prima prijzen en vriendelijke service. Verder heeft de shop een groot aanbod, zo is voor iedereen wel wat te vinden.
Snelle en secure verzending
Snelle en secure verzending. Zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijk persoon
Vriendelijk persoon. Snelle en goede levering!
Prachtige kaarten
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering! Super aardige mensen.
Super fijne verkoper
Super fijne verkoper. Snelle levering, goede verpakking en duidelijke communicatie. Top!
Erg vriendelijke verkoper
Erg vriendelijke verkoper! Heel behulpzaam en levert goede producten.
Een mooi assortiment.
Een mooi assortiment aan Pokémon kaarten. Snelle en goed verpakte levering. Aanrader!!
Top service en mooie prijzen!
Top service en goede prijzen voor Pokémon kaarten.
Vanwege de goede service van Sinnoh Shop heb ik mijn kaarten heel snel ontvangen! Kaarten komen goed verzorgd en beschermd aan. Zeker aanrader!!
Top service
Snelle levering, goede kwaliteit kaarten. Heel tevreden over de service!
Vriendelijk persoon
Vriendelijk persoon. Snelle en goede levering
Zeker een aanrader!!!!
Top verzending. Prachtige kaarten ga hier zeker vaker kaarten kopen. Heel erg bedankt :)
Happy Customer!
Groot en divers assortiment, fijne communicatie, snel verzonden en goed verpakt.
Een absolute aanrader!!
Zeer tevreden!!
De bestelling was uitstekend verpakt en snel geleverd!
Een absolute aanrader!!
Great service
Kaartjes werden netjes verpakt, en tijdig opgestuurd conditie was exact als beschreven. Legit seller!
Top winkel
Top winkel. snel en super professioneel en veilig ingepakt. Snel ook in huis. en top aftersale. zeker een aanrader
Snelle reactie en de kaarten super…
Snelle reactie en de kaarten super ingepakt.
Topper
Reageert snel, vriendelijk en snelle levering. Helemaal toppie :)