Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet en VW ID.3 hos Sixtbilsalg Frederikssund, ved salgskonsulent Mathias Moe Villadsen. Samme dag jeg prøver bilen, aftaler vi handlen, mod bytte af min gamle bil. Jeg ønsker nog... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en MG4 gennem Sixt. 1 bov 2024 Allerede efter 2 dage døde bilens batteri, de ordnede det selvfølgelig men det gav mig mistillid til, hvad der ellers kunne gå galt fremover. Et par mdr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse Kontaktede sælger (Mikkel) mandag eftermiddag. Aftalte pris på bilen, fik den serviceret og sendt afsted med transport. Modtog bilen fredag morgen. Sælgers beskrivelse af... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verkoper van tweedehands auto's
  2. Automarktplaats
  3. Autoleasebedrijf

Geschreven door het bedrijf

SIXT Bilsalg er funderet på ordentlighed, transparens og tryghed Vi forhandler nyere brugte biler af høj kvalitet til meget attraktive priser. Bilerne kommer fra egne udlejningsflåder hvilket betyder hurtig levering. Vi har mange modeller indenfor samme bilmærke, og sammen med kunden finder vi præcis den bil, som dækker det specifikke behov. At købe bil hos SIXT Bilsalg er en tillidssag. Vi overdrager ikke bilerne før vi ved, at alt er 100% i orden, og leverer også til bopælen, hvis det foretrækkes. Man kan ovenikøbet leje sin bil inden købsbeslutning, og helt uforpligtende. SIXT Bilsalg er funderet lokalt og en del af SIXT Danmark, som er landets største bilindkøber. SIXT Danmark er også en del af en global familie, nemlig SIXT Gruppen, som er blandt verdens førende biludlejningsvirksomheder. Det giver en vis ballast og forpligter. Vi er til for kunderne, det handler om tillid, også efter indgået handel. Vi ved hvad vi står for, stiller meget høje krav til os selv, og leverer hver gang. At købe bil hos SIXT Bilsalg er altid en premium oplevelse, for vi sælger ikke et kun et fysisk produkt, vi sælger Sixt.

3,7

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Supergod købsoplevelse

Vores søgning efter en hybridstationcar med automatgear bragte os til Sixt Bilsalg i Frederikssund, hvor vi blev betjent af Mathias. De havde lige fået nye emner ind og vi fandt det perfekte match. Klargøring tog længere end ventet, men var klart ventetiden værd.

Mathias er superprofessionel og en rigtig god rådgiver og sparringpartner. Desuden er han meget sympatisk og kundeorienteret.

Oplevelsen i forretningen er også meget positiv, det er et meget professionelt miljø, behagelige omgivelser og god beliggenhed.

Stort udvalg af biler og vi er meget glade for vores valg, som endda krydsede et par ekstra, gode bokse af.

Klargøringen er samme mesterklasse. Det var en virkelig god oplevelse at køre hjem i bilen.

Sixt BIlsalg og Mathias og teamet får vores bedste anbefalinger.

27 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet en VW ID.3 hos…

Samme dag jeg prøver bilen, aftaler vi handlen, mod bytte af min gamle bil. Jeg ønsker nogle nye dæk som forlænger lev. tiden til ca 10 dage før jeg kan hente mit nye køretøj. Vi afslutter handlen. Et par dage senere da jeg modtager betaling for mit køretøj, og mangler der momsen. Jeg tjekker slutsedlen og ser til min forbavselse at tallene ikke passer, efter det vi har aftalt, og jeg reel kunne lide et stort tab her.

Jeg ringer til Mathias lettere stresset, hvor han straks beroligere mig, og bekræfter vores oprindelige aftale, hvor efter jeg har mit rest beløb næste dag.

Jeg oplever Mathias som en dygtig faglig salgskonsulent, som handler efter ordenligheds princippet.

21 oktober 2025

Dårlig kundeservice

Aldrig har jeg oplevet dårligere kundeservice !!!
Sixtbilsalg Frederikssund havde en DS 3 Croos til salg , som er stor interesse for .
Henvendelse kommer tilbage til mig , godt bud gives -flere spørgsmål om bilen dukker op , tlf og mails besvares ikke , før dagen efter .
Sælger lover at vende tilbage på aftalt dag , men ender med jeg må kontakte Sixt , dette er ikke en enestående gang ...
Endelig kommer en opringning , at bilen er ankommet hjem til prøvekørsel.
5 min før man skal afsted hjemme fra , kommer en opringning at en forkert bil er kommet hjem ,.. ALTSÅ ikke den som aftalt .
Jeg kører alligevel fra Næstved til Frederikssund og prøver bil (samme type)
Stadig skuffende over ikke at kunne prøve / bese den bil jeg havde interesse for .
Jeg prøver være positiv , og bliver også positiv af prøvekørsel , dog i kabinen af prøvebil, tapet til div steder med tabe , liste løst ved bildør .... etc
En pris for gammel bil var oplyst , den blev så nedsat , da man sad og prøvede at forhandle sig frem til en god løsning .
Endnu en skuffelse...
Da ingen undskyldning/beklagelse er givet fra sælger omkring den rigtige bil ikke er kommet hjem, foreslå jeg enten den pris for gammel bil som lovet , eller halv pris for vinterdæk oveni .!?
Sælger har på ingen måde interesse i en dialog , ... rejser sig pludselig fra mødet , går over til kollegaer, visker og trisker.... vender tilbage , og mam får svaret .. tror ikke vi skal forhandle nogen bil , da dialogen ikke fungere !
Dette er sælgeren som siger dette
Jeg er i chok !!!
Jeg kører tilbage til Næstved, helt tom for ord ....
Mener ikke at sådan sælger er i stand til at være sælger!
Hans ord var lov ... og gad på ingen måde hører på mig som kunde .
Anbefaler på ingen måde at handle med Sixt i Frederikssund!!!!

3 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tabte 20.000 kr. på et år pga. defekt bil og manglende hjælp fra Sixt.

Jeg købte en MG4 gennem Sixt. 1 bov 2024

Et par mdr efter, kunne bilen ikke lade til 100% airbag meldte fejl, Vand i lygterne m.m Da jeg reklamerede, trak Sixt sagen i 3-4 måneder uden løsning – først da FDM kom ind over, begyndte der at ske noget. Jeg gav ikke op, men måtte til sidst acceptere et tab på ca. 20.000 kr. på bare et år og sælge bilen videre, fordi jeg ikke kunne stole på den.

Min oplevelse er, at Sixt ikke tager reklamationer alvorligt, de trækker unødvendigt tiden og håber kunderne glemmer dem eller giver op og jeg kan derfor ikke anbefale dem.

26 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt vores helt nye Cupra…

Vi har købt vores helt nye Cupra Tavascan hos SIXT
Rigtig fin service og god vejledning, god intro til bilen inden den skulle prøvekøres, og så er den billigere end hos forhandleren, jeg kan kun anbefale jer at købe jeres nye bil hos SIXT Frederikssund

9 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi købte bil i marts 2025 ved…

Vi købte bil i marts 2025 ved sixtbilsalg i Frederikssund , vi fik en god “lang” prøvetur i bilen fordi vi var kørt helt fra Jylland , vi var tilfredse med bilen og skrev en slut seddel , vi handlede med
Mathias , han er super flink og svarer på alle de spørgsmål vi havde og fik sørget for bilen blev fragtet til Jylland med autologik , vi fik en god behandling og kan klart anbefale sixtbilsalg

12 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge en bil hos dem må indrømme var glad for den måde de tog imod mig og min 10 årig søn på meget profesionelle valgte den rette bil i det rette sted da de fik lavet de fejl jeg bedte dem om og tak til Mathias som var med fra start til slut

15 januari 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Sælgers beskrivelse af bilen stemmer fuldt overens med virkeligheden.
En nærmest ny bil til en fornuftig pris.

RIGTIG GOD OPLEVELSE SOM JEG IKKE TØVER MED AT HANDLE HOS IGEN OG ANBEFALE TIL ANDRE.

11 oktober 2024

Tak for god service!

Tak for god service!

Jeg købte bil af Mikkel i August måned - En rigtig fin Mini Cooper.

Den blev leveret klargjort, nyserviceret, med vinterhjul og til tiden.

Generelt et rigtig fint sted med rigtig god service.

26 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle have kigget på Trustpilot inden…

Skulle have kigget på Trustpilot inden jeg købte i bil hos Sixt i Frederikssund. Blev lovet at bilen købte og ny serviceret. Dette var dog kun mundtligt med sælgeren. Som desværre sprang for aftalen, som vi opdagede senere. Jeg kan ikke anbefale man køber bil dette sted, de overholder ikke deres aftaler.

1 juni 2024

Super service!

Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt af venligt og imødekommende personale, der virkelig tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker.

Sælgeren var utroligt vidende og guidede mig gennem hele processen med stor professionalisme. Jeg følte mig tryg og godt informeret under hele forløbet, hvilket gjorde det lettere at træffe den rette beslutning for mig.

13 maart 2024

Hej Sara

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som venligt og imødekommende fra det øjeblik, du trådte ind i butikken. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt informeret gennem hele købsprocessen.

Vi sætter stor pris på dine positive ord om vores sælgeres viden og professionalisme. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder føler sig godt vejledt, så det glæder os, at vi har kunnet hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Vi håber, at du er tilfreds med dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Sixt Bilsalg

Top karakter til Sixt Bilsalg i Frederikssund

Jeg havde brugt et halvt års tid på at finde den rigtige bil, og endte hos Sixt bilsalg i Frederikssund.
Her blev jeg mødt af Mathias Moe Villadsen, som var yderst professionel, og lyttede til alle mine ønsker og behov.
Mathias er ikke den klassiske sælgertype, han er meget rolig, lyttende og gav sig tiden til mig som kunde.
Jeg endte med, at købe min første Elbil en Peugeot 208 E, og Mathias har fulgt mig sikkert igennem hele processen fra start til slut.
Vil man have et trygt bilkøb, så er Mathias manden til jobbet, en kæmpe anbefaling herfra.

10 augustus 2024

Kære Pernille,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at Mathias kunne hjælpe dig med at finde den rigtige bil. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du nyder din nye Peugeot 208 E.

Hvis du har brug for noget fremover, er du altid velkommen hos os.

De bedste hilsener,
Mikkel J. Thomsen
Sixt Bilsalg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Husk at tjekke at annonce og bil…

Husk at tjekke at annonce og bil stemmer overens.
Send din slutseddel til FDM, for et ekstra tjek.
Og få en rigtig bilforhandler, til at tjekke stelnumret.
Så du ikke får en importbil.
Og så syntes jeg at det er usmageligt, at I sælger en bil, hvor I har tjent 50.000kr på, og så køber den tilbage og tjener yderlig 50.000kr, for så at sælge den igen, og tjene 50.000kr igen.
Håber at I kan se jer selv i øjnene, efter at have snydt en stakkels pensionist for 50.000 kr.
Og FDM undre sig stadigvæk over, at man kan sælge en bil i Danmark, uden sædevarme.

1 augustus 2024

Kære Ejner,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi tager dine bekymringer alvorligt.

Vi har gennemgået annoncen for den bil, du købte, og kan bekræfte, at annoncen var korrekt med hensyn til bilens specifikationer. Vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse omkring bilens udstyr.

Angående din oplevelse med kommunikationen, er vi kede af at høre, at den ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere den bedste kundeservice og vil tage din feedback til efterretning for at forbedre vores processer.

Med hensyn til dit tab ved gensalg af bilen, forstår vi din frustration. Vi har dog allerede tilbudt en løsning, som indebar, at vi betalte 25.000 kr mere end hos en anden forhandler. Vi mener derfor, at vi har gjort vores bedste for at imødekomme dine bekymringer inden for rimelighedens grænser.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ønsker dig det bedste fremover.

Med venlig hilsen,
Mikkel J. Thomsen
Salgschef
SIXT Bilsalg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lavet en rigtig god bytte-handel med…

Lavet en rigtig god bytte-handel med firmaet. Udover at jeg fik en god bil til en god pris, var der også bare generelt god kundeservice. De gav sig tid til at hjælpe mig med at lære den nye bil at kende. Der var ingen problemer. Alt var lige til. Ligesom det skal være. Anbefaler gerne dette sted til andre der søger ny bil, eller skal lave en bytte handel.

16 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oplevelse af kvalitet og ordentlighed

Fik i forbindelse med salg af egen og køb af nyere brugt bil en meget informativ, engageret, vidende og tryg købsoplevelse, som også prismæssigt var helt iorden. Alle funktioner blev demonstreret og sikkerheden inkluderet gennem medfølgende vinterdæk, når det nu var et køb i en vintermåned.
Mvh. Søren R. Christensen

14 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefaler varmt at handle bil hos Sixtbilsalg

Købte min drømmebil hos Sixtbilsalg i Frederikssund og blev mødt med rød løber på afhentningsdagen.

De gav en rigtig fornuftig pris for min gamle bil i bytte, og dermed undgik bøvl med salg privat.

De har styr på at ny/brugt bil har service i orden så alt spiller.

Alt i alt er jeg meget glad for besøget og handlen hos SIXT. 🤩🤩🤩🤩🤩

2 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste sted at handle bil

Vi blev anbefalet at køre forbi Frederikssund hos Sixtbilsalg, da vi overvejede at skifte vores bil ud med en plug-in. Vi blev mødt af 3 super flinke og meget hjælpsomme sælgere som stod klar til at rådgive os. Vi prøvede et par biler og den ene var en Skoda Enyaq og den faldt vi meget for, men var lidt i tvivl om vi overhovedet var klar til ren EL. Efter en samtale med Lars Møller om vores kørselsbehov, overbeviste Lars os om, at EL var det bedste for os. Lars kom med et kanon bud for vores gamle bil og så var handlen i hus. En uge efter - som aftalt, hentede vi bilen og har aldrig haft bedre bil, en ren fornøjelse.
Vi er utrolig glad for at vi kom forbi og fik rådgivning og servicen var helt i top, bedre sted har vi aldrig før handlet bil. Vi kommer helt sikkert tilbage, når vi igen skal have skiftet bil. Tak til jer alle for jeres hjælpsomhed og super service :) Bh. de glade El-bil ejere.

12 mei 2023

Sixt Frederikssund ! Sikker handel af brugt bil

Lars hjalp os gennem hele processes med valg af fabrikat og vi endte med en MG, som vi er MEGET glade for.

Vi har givet vores gamle bil i bytte og fik forhandlet en ok byttepris på denne :-)

Ingen af vores spørgsmål har været 'dumme' og vi har følt os virkelig godt behandlet i hele forløbet (i modsætning til hos flere andre autoriserede forhandlere).

I forbindelse med udarbejdelse af kontrakten havde vi nogle spørgsmål til formuleringer som hurtigt blev besvaret og tilpasset og vores samlede oplevelse af Sixt er at de vægter kundeservice meget højt og de går rigtig langt for at imødekomme ønsker og krav fra kunden.

Levering af bilen blev udskudt med en uge, og vi blev hele tiden holdt orienteret om hvad vi kunne forvente.

Ved afhentning af bilen 'manglede' vi et ladekabel - Lars fandt straks et til os, som vi har lånt kvit og frit.

Selvom det ikke på forhånd var aftalt (og heller ikke forventet) fandt vi ved afhentning af bilen ud af, at der også var udført fuldt 1-års-service, selvom der stadig er noget tid til at dette ellers skal udføres.

Bilen var i øvrigt fuldt tanket på både strøm og benzin.

Sixt har i deres kontrakt inkluderet en god 'forsikringsordning' i forhold til køb af brugt bil, hvis der skulle opstå noget efter køb og afhentning, hvilket også har givet en sikkerhed for os i forhold til køb af brugt bil..

Vi er meget tilfredse og når bil nr. 2 skal skiftes, skal vi helt sikkert besøge Lars hos Sixt i Frederikssund.

1 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.